![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Verdict FMI: România intră anul acesta în recesiune
Last Updated: Apr 20 2009 13:57, Started by
copperfield
, Feb 04 2009 19:59
·
0

Posted 03 March 2009 - 17:22

si se pare ca FMI va "ajuta" Romania: http://www.mediafax....ml?1686;4015535
|
Posted 03 March 2009 - 21:49

si se pare ca FMI va "ajuta" Romania: http://www.mediafax....ml?1686;4015535 placerea e de partea lor..... |
Posted 03 March 2009 - 22:38

Si noi ajutam FMI prin cotizarea la portofelul lor si prin realizarea conditiilor impuse de baetii de acolo.
De acum inainte Romania va fi datoare pentru totdeuna. Noi vom plati dublu pentru suma imprumutata. |
Posted 04 March 2009 - 07:58

Posted 04 March 2009 - 16:23

Posted 04 March 2009 - 16:50

Poate ar fi bine sa explice cineva arhitectura unui credit pt. ca am impresia ca multi nu cunosc detaliile.
|
Posted 04 March 2009 - 20:32

Posted 05 March 2009 - 22:33

Poate ar fi bine sa explice cineva arhitectura unui credit pt. ca am impresia ca multi nu cunosc detaliile. Domnule punkt foarte usor.I-ti dau bani pt ca ai mare nevoie dar faci ce spun eu.Sa incepem,exploatarea zacamintului de aur din Apuseni o vei da unei firme Britanice.Zacamantul petrolifer de nu stiu unde unei firme Frantuze.Compania nationala de electricitate Nemtiilor.ETC ETC. Si crede-ma ca in Romania mai exista multe de vindut pe degeaba pt voi si pe bani frumosi pt altii.Astia de afara stiu mai bine de rezervele de gaz,petrol a Romaniei decit proprii Romani. |
Posted 05 March 2009 - 22:56

Domnule punkt foarte usor.I-ti dau bani pt ca ai mare nevoie dar faci ce spun eu.Sa incepem,exploatarea zacamintului de aur din Apuseni o vei da unei firme Britanice.Zacamantul petrolifer de nu stiu unde unei firme Frantuze.Compania nationala de electricitate Nemtiilor.ETC ETC. Si crede-ma ca in Romania mai exista multe de vindut pe degeaba pt voi si pe bani frumosi pt altii.Astia de afara stiu mai bine de rezervele de gaz,petrol a Romaniei decit proprii Romani. Exact asa a facut SUA cu Romania, un contract cu Bechtel, ca sa aderam la NATO. |
Posted 20 April 2009 - 13:57

am auzit un zvon ca se incearca vanzarea cfr marfa .... am auzit un zvon ca ar fi evaluata undeva la 7miliarde de euro acum ..... si se chinuie sa'i scada valoarea spre 1miliard ..... poate mai putin ..... etc, etc .....
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users