Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Discutii/dezbateri intre stomatologi

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
126 replies to this topic

#91
Aremria

Aremria

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 26.02.2009

 ripper, on Feb 26 2009, 21:44, said:

:lol: Ce spirit revoluționar aveți, domnul meu! Dacă ăsta e scopul înregistrării pe forum, mai bine vă luați adio de la cont!
La fel de 'incantata' de cunostinta :D
Dar nu vad unde ar fi parerea de rau pentru acest 'cantat' / plauzibil / voalat-amenintat  ''ramas-bun''...

Doar sunt atatea forumuri prietenoase pe google :D

#92
Ivanna

Ivanna

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,518
  • Înscris: 10.01.2007

 Aremria, on Feb 26 2009, 21:35, said:

Ca sa nu se trezeasca vreun dentist sa urle la mine precizez raspicat ca edodontul  care m-a tratat pe mine a beneficiat de rx la mijlocul procedurii ontodontice. RX a fost transferata pe calc, marita de cateva sute de ori - iar depasirea de apex am vazut-o inclusiv eu cu ochiul liber. Am intrebat nedumerita ce este. Dr. m-a asigurat ca totul este O.K. dupa care a continuat linistit tratamentul de mutilare edodontica.

Nota Bene:  Acest stomatolog iresponsabil a executat mizeria asta edodontica beneficiand de microscop, apex locator...  Si-atunci cand inca de la jumatatea sedintei de tratament edodontic s-a vazut pe rx depasirea de apex...  este limpede pentru orice student BMF ca pacientul (eu adicatelea) urma sa sa dezvolte infectie apicala, granulom / chist.
Aremria, eu cand ma refeream la faptul ca mi s-a facut rau/urma sa mi se faca rau, nu ma refeream la situatii de genul acesteia pe care ai descris-o tu mai sus. Ce ti s-a intamplat tie nu prea poate fi considerat malpraxis pentru ca nu se poate dovedi ca medicul a facut intentionat acea depasire. Eu zic ca pur si simplu ai avut ghinion, in medicina se intampla lucruri neprevazute, n-ai ce-i face, decat sa speri ca n-o sa ti se intample tie. Serios, nu cred ca e necesar sa-i dai numele aici(desi eu nu m-as supara sa primesc un PM cu numele  :P ), eu nu cred c-a facut depasirea intentionat.

Exemple de rea vointa in cazul meu au fost urmatoarele: bagat freza in coloratii amarate in conditiile in care se vedea de la oposta ca igiena mea e impecabila si ca vizitez stomatologul des, popunere insistenta( cu argmente penibile) de extragere a molarilor de minte, gasire carie inexistenta  intre incisivi, aratat pe radiografie carie secundara inexistenta si avertizat pacientul ca trebuie tratament endo ca la doi ani, un alt medic sa schimbe doar obturatia(fusese intr-adevar vorba de carie secundar dar nu se vedea pe radiorafie nici la 2 ani).

Eu asta inteleg prin rea vointa/medic ce trebuie evitat, nu faptul ca a aparut ceva imprevizibil care n-a mai putut fi remediat cu toate ca medicul si-a dat toata silointa sa faca treaba buna.  de curand si mie mi s-a ales gresit culoarea pt o coronita, dar nu mi se pare ca trebuie sa acuz medicul de nesimtire/iresponsabilitate/ nepregatire/neprofesionalism. Pur si simplu s-a intamplat, am avut ghinion. Tu crezi ca exista medic care sa nu fi avut esecuri? Nu exista asa ceva!

#93
Aremria

Aremria

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 26.02.2009

 Ivanna, on Feb 26 2009, 22:14, said:

Aremria, eu cand ma refeream la faptul ca mi s-a facut rau/urma sa mi se faca rau, nu ma refeream la situatii de genul acesteia pe care ai descris-o tu mai sus.

Nu, Ivanna!
Dr. edodont a insistat sa-mi ''salveze'' el maseaua!
El insista ''sa imi salveze'' maseaua, iar eu m-am rugat de el sa o extraga!
Ultima mea fraza inainte ca el sa imi puna diga a fost:  ''si dc, totusi, o fi sa mearga ceva aiurea la maseaua asta, mana pe cleste si extrageti-o!

Urmarea:
La jumatatea tratamentului  - un tratament  SCUUUMMMMPPPPP!!  -  mi-a  facut  rx.
In loc sa imi spuna omeneste ca conul de gutaperca a depasit apexul  ca eu  oricum eram pro-extractie...  ma fraiereste ca e 'ok'...  termina sedinta de mutilare edodontica si baga in buzunar 200E.


Eu revin la consultatie, ii arat rx-urile facute de mine la un institut privat,  plangandu-ma de dureri maaaari...  el bate moneda sa imi pun mai repede coroana -  ''ca d-aia te doare''

#94
Ivanna

Ivanna

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,518
  • Înscris: 10.01.2007

 Aremria, on Feb 26 2009, 22:22, said:

Nu, Ivanna!
Dr. edodont a insistat sa-mi ''salveze'' el maseaua!
El insista ''sa imi salveze'' maseaua, iar eu m-am rugat de el sa o extraga!
Ultima mea fraza inainte ca el sa imi puna diga a fost:  ''si dc, totusi, o fi sa mearga ceva aiurea la maseaua asta, mana pe cleste si extrageti-o!
Valeu, nu mai scrie bolduit ca tare greu se citeste.

Mai, eu din cate am citit pe Sujenol :P , cica depasirea nu-i asa naspa, adica daca nu e mare, lucrurile revin la normal in timp. Medicii de pe eugenol, nu par a fi extrem de afectati cand au o depasire si nu o prea considera esec. Desigur nu avem de unde sti cat de mare a fost depasirea in cazul tau.

Sa stii ca si eu am facut un tratament endo in octombrie si desi n-a fost vorba de depasire, la vreo 3 saptamani de la tratamnet au inceput sa apara ceva senzatii ciudate la molarul cu pricina, incat am crezut ca e vorba de fractura: ma durea daca apasam pe el, ma durea cand faceam micari circulare la periaj, cand scoteam ata dintre el si vecin. La 2 saptamani dupa ce mi s-a pus coronita, n-am mai simtit absolut nimic la el. Deci dupa ce s-a pus coronita a fost inca sensibil la presiune vreo 1-2 saptamani, iar acum e ca mort :P

P.S.: Da-mi un mesaj privat si spune-mi cine ti-a facut tratamentul, doar de curiozitate vreu sa stiu :P

Edited by Ivanna, 26 February 2009 - 22:35.


#95
Aremria

Aremria

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 26.02.2009

 Ivanna, on Feb 26 2009, 22:30, said:

Deci dupa ce s-a pus coronita a fost inca sensibil la presiune vreo 1-2 saptamani, iar acum e ca mort :P
Esti draguta.
Chestia este ca si eu mi-am pus coronita.
Si ma doare. Ma doare in pusee fioroase, radiaza o durere in zona aceea ca si cum as fi electrocutata la intervale mici de timp (din ora in ora... foarte rar durerea ia o pauza de cateva ore).  In plus - dupa cum am zis anterior  - am incercat sa culeg mai multe opinii.  Si opiniile medicilor consultati de mine converg spre EXTRACTIE.  Mai ramane sa decid cine va face ac. extractie.  Dar intre timp durerea musca din mine precum un animal carnivor.

Mi-ar placea sa vb in priv, dc vei vrea sa imi raspunzi.

#96
Ana_Karr

Ana_Karr

    Ana

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,500
  • Înscris: 06.04.2005

 Aremria, on Feb 26 2009, 21:35, said:

cocalari cu giuluri pe mana, mertane la scara si pitipoance la brat, adica genul ala de pacienti care habar nu au ce presupune un act medical profesionist executat  si  cu  respect  pentru  omenie / (DEONTOLOGIE) / pentru juramantul acela al lui Hipocrate...
Tocmai astia isi cunsc situatia si locul cand ajung la stomatolog. Sunt speriati de lipsa de control si docili ca niste mielusei. Si sa nu uitam ca nici banii nu sunt o problema, si ca nu e nevoie sa pui medicamentele gratis, din mila.

 Aremria, on Feb 26 2009, 21:35, said:

Dc. se intelesese gresit - imi cer scuze!  Eu am incredintat dintisorii mei  unui GP si inca unui stomatolog cu supraspecializare in edodontie.  Intre acestia 2  -  culpa medicala are doar edodontul. GP-ul si-a facut bine treaba.  Restul  ''turismului stomatologic'' a intervenit in situatia in care trebuia sa culeg opinii avizate pentru a  solutiona  porcaria executata de  dr.  edodont.
Cum spuneam : decat sa ai un taur furios  in scaun, mai bine freci menta pe net. Orice ai face, e prost si rau. De ce te-ai expune la asa ceva ? Nu  e mai bine sa fii relaxat si bine dispus pt urmatorii pacienti ? Pt cocalarii cu mertzane de exemplu.

 Aremria, on Feb 26 2009, 21:35, said:

Iti multumesc Ivanna pentru pozitia ta.  Si... dat fiind ca tot beneficiem (pe acest topic) de bunovointa unui moderator echidistant, te rog frumos sa faci publice numele si prenumele stomatologilor care ti-au facut rau (din indolenta, ''debilitate''  profesionala si foame de bani).  Si sa nu te intimideze atacurile doctorilor care vor sari arsi sa-si apere confratii - fiindca si eu ma gandesc sa fac publice circumstantele in care stomatologul edodont si-a insusit banii mei cu rea credinta!
Dar te-ai gandit ca s-ar putea sa avem si noi o baza de date cu astia ca tine ? Aaaa ? Te-ai gandit ? Sa vezi cum o sa  te trateze studentii in Ambulator cu xilina si clesti.  

 Aremria, on Feb 26 2009, 21:35, said:

este limpede pentru orice student BMF ca pacientul (eu adicatelea) urma sa sa dezvolte infectie apicala, granulom / chist.
Student BMF ... Hmmmm ! Oare ce-o fi asta ?

 Aremria, on Feb 26 2009, 21:35, said:

Ivanna, am sa revin pe site pt a-ti urmari in continuare postarile. Scrie ce-ai patit.  Si  da detalii cat mai exacte ca sa nu ne acuze nimeni de party-priuri.
Da' ce e aici ? Piata ? Numai la piata se intarata gospodinele in halul asta.

 Aremria, on Feb 26 2009, 21:35, said:

Ca pg astea se vor indexa pe google. Si odata ce vom face publice numele dentistilor  fomisti, le va fi sensibil mai greu sa-si bata joc de un client informat.
Dar nu o sa ai emotii cand o sa intri in primul cabinet cu  povestea si ura  ta ? Daca acel medic a citit pe forum ? Oare te va primi cu bucurie sau iti va spune ca are agenda plina si pt tine e loc abia peste 2 luni ?
Apropos ! Noi va numim pacienti. Clientii sunt la frizer.

 Ivanna, on Feb 26 2009, 21:41, said:

De acord, unu care incepe si barfeste cei 8-10 meidici la care a fpst inainte, nu-l poti pune tocmai pe lista alba, insa verdictul  tau (Pt dv ca pacient este o bila neagra in fata dr, faptul ca ati fost pe la atatia medici, fara sa veti incredere in nici unul.) n-a fost pus pe motiv de barfa
Din dezlantuirea ulterioara se deduce ca am invatat sa-i citesc.

 Ivanna, on Feb 26 2009, 21:41, said:

de ce mi se pare absolut normal ca fiecarui pacient sa-i fie acordata prezumtia de nevinovatie si doar daca se gasesc dovezi pe parcurs, acesta sa fie catalogat dprept "carcotas", "barfitor", "din ala care nu mai vine numa cand il doare" etc?
De ce sa li se acorde prezumtia de nevinovatie ? Suntem la judecata ? Ai vazut Dr House ? El zice ca toti mint ! Si e ceva adevar in asta. Dupa extractie ii zici sa se spele si nu se spala ca ii e frica, si face alveolita din cauza doctorului. Ii zici sa nu fumeze si nu iese bine ca e cu tigara in gura. Ii zici sa nu scuipe compresele si le gasesti ghem pline de sange la usa blocului. De ce le-ai acorda prezumtia de nevinovatie ?
A fost pe la 7 doctori care i-au zis in mare, acelasi lucru. Oare toti sa fie idioti ? Cand unu' iti zice ca esti beat poate face misto de tine, dar cand mai multi iti zic ca esti beat, poate ar fi bine sa te culci.


 Aremria, on Feb 26 2009, 21:53, said:

Doar sunt atatea forumuri prietenoase pe google :D
Succes !

#97
Aremria

Aremria

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 26.02.2009
D-na dr. Karr pt. mine sunteti un sbj incheiat.

Prea putin imi pasa dc voi fi banat asta seara... sau vreodata, candva... ca, oricum, nu am nici o dorinta anume de a pierde timpul pe aici alaturi de dvs.

Cat despre faptul ca respectivul dentist stiindu-se in culpa a tinut mortis sa-mi inhate 200E... voi avea eu grija sa piarda de la potentiala clientela ce afla de  'ilustrele sale calitati' prin browsatul google... de 15 ori suma celor 200E.

Si... cine stie... Poate, vreodata, candva, vor invata si alti pacienti pagubiti cum sa se poarte cu hienele :D :D  Ca in Romanica nu merita sa le faci proces :(

#98
Ana_Karr

Ana_Karr

    Ana

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,500
  • Înscris: 06.04.2005
Mi se pare ca toata instigarea asta la ura din ultima vreme nu e benefica nici pacientilor si nici medicilor.  Sunt si cazuri esuate in fiecare specializare, dar sa-i  pui pe toti in aceeasi oala si sa pornesti o campanie de instigare la ura impotriva medicilor mi se pare cel mai tampit lucru. Nu e de mirare ca toti pleaca din Romania.
Ura asta imi lasa un gust amar.




 Aremria, on Feb 26 2009, 22:46, said:

D-na dr. Karr pt. mine sunteti un sbj incheiat.
Stai linstit ca eram un subiect inchis din momentul in care mi-ai trimis un PM in care imi spuneai ca vrei sa vii la mine doar daca iti promit ca nu te doare nimic, ca nu vei face alveolita si ca voi fi asistata de un BMF-ist. Deoarece aceste pretentii m-au facut sa rad, am inchis subiectul, dar ti-am raspuns civilizat pe forum. Faptul ca te-ai "atacat" iti arata caracterul. Ar fi trebuit sa ma simt onorata ca m-ai apelat ?

 Aremria, on Feb 26 2009, 22:46, said:

Cat despre faptul ca respectivul dentist stiindu-se in culpa a tinut mortis sa-mi inhate 200E... voi avea eu grija sa piarda de la potentiala clientela ce afla de  'ilustrele sale calitati' prin browsatul google... de 15 ori suma celor 200E.
Nu va pierde nimic. Sigur are 100 de pacienti rezolvati cu succes care-l vor recomanda cu caldura. Orice dr, oricat de bun ar fi , poate sa aiba cateva cazuri controversate. Important este sa mearga mai departe si sa invete de fiecare data ceva nou.

 Aremria, on Feb 26 2009, 22:46, said:

Si... cine stie... Poate, vreodata, candva, vor invata si alti pacienti pagubiti cum sa se poarte cu hienele :D :D  Ca in Romanica nu merita sa le faci proces :(
Asta-i atitudine de baietas de cartier fara prea multa scoala. Deobicei problemele se rezolva civilizat. Exista comisii, instante.  
Dar poate in Italia din cauza ca sunteti haituti, incercati sa va faceti dreptate pe cai oculte si va pierdeti si vagile urme de civilizatie dobandite acasa. Uneori m-am pus in pielea italienilor si-i inteleg. Mi-e frica sa nu va trimita pe toti inapoi.

Daca am fost prea rea, imi cer scuze, dar goana dupa vrajitoare indreptata impotriva medicilor si ideea de a-ti face dreptate cu pumnul, cu arma,   dupa cum te duce pe tine capul si dupa cum consideri ca ai tu dreptate, ma enerveaza teribil.

Edited by Ana_Karr, 27 February 2009 - 00:03.


#99
Aremria

Aremria

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 26.02.2009
poi at. RELAX, bre!
Dc. va stau barosanii la coada, dand cadouri asistentelor dvs. doar-doar vor reusi sa se strecoare mai in fata in agenda dvs. ultra-incarcate de programari ''BETON de rentabile''... ce va mai inflamati ca va ia unul-altul in pleazna pe net!

Succes masiv in contemplarea budhista a instrumentarului din cabinet!

Si lolz donsoara' doctor :)
Fiecare ''se recomanda'' singur  - vorba dvs  :lol:
Eu tiganus fara scoala, ghetoizat vai mama mea prin Italia in cautarea unei bucati de paine mucegaite :(  sunt din start un pacient incompatibil cu o donsoara' doctor atat de fina :D  


Asta este!  Dc o fi sa fiu marginalizat in Romanica de comunitatea stomato-endodontica-OMFista mi-oi gasi ''refugiul'' intr-unul din cabinetele  rivalilor  musiului  stomatolog  care a facut experimente pe mine  :(

Edited by Aremria, 27 February 2009 - 00:30.


#100
Ivanna

Ivanna

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,518
  • Înscris: 10.01.2007

 Aremria, on Feb 27 2009, 00:24, said:

Asta este!  Dc o fi sa fiu marginalizat in Romanica de comunitatea stomato-endodontica-OMFista mi-oi gasi ''refugiul'' intr-unul din cabinetele  rivalilor  musiului  stomatolog  care a facut experimente pe mine  :(
Aremria, linisteste-te, n-a facut nimeni experimente pe tine, pur si simplu ai avut ghinion. Orice medic are esecuri, importanta e sa fie rare. Si ti-am mai spus, eu zic ca endodontul n-a luat atitudine cand a vazut depasirea, pt el chiar a crezut in tartament. Daca nu e ostentativa, depasirea nu e considerata esec, organismul se descurca si in timp lucrurile revin la normal. Ai vazut  si tu ca nu toti ti-au recomandat extractia, deci nu doar endodontul crede ca nu e de extras.

In locul tau, mergeam in continuare la endodont sa vad ce are de gand, sa vad ce-mi propune, doar el a zis ca depasirea e ok. Trebuia sa continui sa mergi la el si sa urmezi exact ce-ti spune, mai rau decat iti e acuma sigur nu-ti era si macar ii demosntrai(daca asta te facea sa te simti mai bine) ca depasirea aia nu e tocami ok in cazul tau. Tu pretinzi ca s-a spalat pe maini si ti-a zis ca organismul tau e de vina, insa ce a propus el? A zis sa astepti ca intr-un final tot trece, sau ce ti-a zis?

Pune radiografia facuta de tine, sa vedem si noi depasirea.

#101
Ana_Karr

Ana_Karr

    Ana

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,500
  • Înscris: 06.04.2005

 Aremria, on Feb 27 2009, 00:24, said:

mi-oi gasi ''refugiul'' intr-unul din cabinetele  rivalilor  musiului  stomatolog  care a facut experimente pe mine  :(
La faze din astea nu suntem rivali. Habar nu ai cat de uniti putem fi ! Si normal ii dam crezare lui, nu tie atata timp cat vii cu pareri si nu cu probe.

#102
Aremria

Aremria

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 26.02.2009
vedeti-va d-na de pacienti, dc va cauta verunul si lasati-va de aminintari!

cat despre detractorii ilustrului edodont care m-a mutilat, deja am gasit  3 stomatologii care m-au cainat de ce am patit si m-au rugat sa vin la ei la extractie - la preturi modice de data aceasta.

Edited by Aremria, 27 February 2009 - 09:55.


#103
adadoi

adadoi

    scorpie bătrână

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,603
  • Înscris: 25.10.2006
eu as spune ca e cazul sa reveniti la chestiile legate strict de proceduri, sau sa va mutati pe H2H daca aveti chef de cearta.
Aremria, nu ti-a spus nimeni ca pe un forum nu se scrie cu "dc" sau alte combinatii de consoane fara sens? Fa un efort si foloseste cuvintele asa cum sunt ele in dictionar, sau macar pe-aproape.

#104
Aremria

Aremria

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 26.02.2009
Ivanna, cu regret, dar pe banii mei [ca au fost bani frumosi la mijloc]  nici  macar un cor de 1000 de stomatologi rau-voitori  nu o sa hotarasca ''ca ma simt bine'' si  ca  edodontul a  executat corect lucrarea rastimp ce eu am tepusa infipta in maxilar, simtindu-ma extrem de rau.

Radiografiile stiu eu cui sa le dau:  unui dentist care va din start interesat de suferinta pacientului, iar nu de reputatia japcarului sau de confrate.

Lasand la o parte radiografiile,  numele stomatologului  NU VA INTERESEAZA ???   Nu-i bai daca nu va intereseaza numele, ca vor fi multi altii mai mult decat doritori sa-l afle.

#105
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,654
  • Înscris: 21.08.2008
Omul asta are dreptate trecind peste faptul ca unii il fac coleric sau in alte feluri.
Fa-i o sesizare la Colegiul Medicilor,pune-i numele pe forumuri...asa se afla de specimene care sint de fapt comercianti,nu doctori.
In ultima vreme se mediatizeaza cazuri in care si oameni ai legii (a se citi oameni care reprezinta legea sau care ar trebui sa ne apere) se comporta exact pe dos.Ce juraminte sa mai respecte doctorii in conditiile astea cind criza e in toi?
Eu unul nu am timp de stat pe forumuri,prefer sa-mi vad de treaba,asa cum stiu eu insa pe aceasta arie se pare ca e un singur Hypocrate,parerea altora nu conteaza.Circul din ultimele pagini imi intareste convingerea.
Mai urmeaza sa-l faceti pe bietul om nebun pe motiv ca a luat teapa de la un doctor de renume...pai voi nu stiati ca astia sint unii din cei mai mari spagari/tepari?Cum sa nu ceara sau sa sugereze un pret mare pentru o interventie cind asa ajungi sef de sectie/director de spital,pe cbaza de nepotism sau clientela politica?Cei care "investesc" intr-un post nu trebuie sa-si scoata investitia?De ce nu m-au ales pe mine in Parlament oare?Ca nu am cotizat nu ca nu as fi capabil.

Am primit eu citiva pacienti reveniti de la elita bucuresteana si macar am avut bunul simt sa le explic fenomenul si sa-i indrum catre specialistul BMF din oras...
Unii traiesc intr-o lume idealista,se invirt probabil intre aceiasi oameni si de asta li se pare viata altfel.Altii sint mai realisti si analizeaza la rece situatia din Ro asa cum e ea,fara inflorituri.Bla-bla-bla,unii au viata impartita intre serviciu si forum.Eu nu sint unul din aia.

#106
ripper

ripper

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,257
  • Înscris: 25.03.2002
Faci ce faci, mai dai câte una :D
Tu știi ce vorbești acolo în rândurile alea  :lol:

#107
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,654
  • Înscris: 21.08.2008
Ei na,asa e cind esti partinitor,alta parere e ciudata.
Vrei sa spui ca nu e asa?Voi nu va loviti zilnic de aspectele enumerate?Poate ca nu,asa s-ar explica :rolleyes:
Solidaritate de breasla?Nu-s de acord,doctorul acela a gresit si nu e moral sa incerce prostirea pacientului.Asa fac ciubucarii si comerciantii speculanti.Nu vreau sa fiu asemanat cu acestia,de asta fac ce fac si "mai trintesc cite una".E dreptul meu sa ma dezic de astfel de oameni de care am auzit si cu care ma confrunt.
Oi fi eu altfel,poate,insa cazul este clar,malpraxis.Punct.Comentariile contra ma lasa rece.

Edited by danghetau, 06 March 2009 - 17:18.


#108
Ivanna

Ivanna

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,518
  • Înscris: 10.01.2007

 danghetau, on Mar 6 2009, 17:13, said:

Ei na,asa e cind esti partinitor,alta parere e ciudata.
Vrei sa spui ca nu e asa?Voi nu va loviti zilnic de aspectele enumerate?Poate ca nu,asa s-ar explica :rolleyes:
Solidaritate de breasla?Nu-s de acord,doctorul acela a gresit si nu e moral sa incerce prostirea pacientului.Asa fac ciubucarii si comerciantii speculanti.Nu vreau sa fiu asemanat cu acestia,de asta fac ce fac si "mai trintesc cite una".E dreptul meu sa ma dezic de astfel de oameni de care am auzit si cu care ma confrunt.
Oi fi eu altfel,poate,insa cazul este clar,malpraxis.Punct.Comentariile contra ma lasa rece.
Auzi, da' de unde stii tu ca acel doctor a gresit? Ai dovezi, ai vazut vreo radiografie?  :huh:

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate