![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
A innebunit Google?
Last Updated: May 26 2015 23:36, Started by
Rigips
, Jan 31 2009 16:52
·
0

Posted 01 February 2009 - 16:27

Speram sa nu se mai intample...din pacate traficul in Romania e generat la cote uriase de acest motor de cautare.
Pe site-urile in engleza primesti ceva trafic si din Live, Ask sau Yahoo in principal....dar in .ro ...dac anu e Google , nimic nu e ![]() |
Posted 01 February 2009 - 16:54

Am fost si eu martor la acest moment istoric...
![]() Eram la un prieten, povesti, fun`n web, sh*t like this. -Cauta, ma, XZYSNHV pe Google... -Ba, fii atent, zice ca " dis sait chen bi harmful for ior compiutar" -N-are ma nimic, iti spun eu! -Ba, nu vreau sa risc... -Bine, apoi intra unde ai zis tu... Search nou, acelasi mesaj la fiecare search result... -Ce p*&^a mamii masii are? ![]() -Da de unde sa stiu? -Ba, o fi dat chix astia de la Google... -Cum ba? Fii serios... scoate router-u` ala din priza si pune-l inapoi, poate are ceva erdeesh`u.. Dupa, acelasi rezultat.... Scan cu Avast, nimic.... Restart, re-scriere IP si alte setari la Internet Explorer... acelasi rezultat..... -Intra, ma, si in Google Chrome, poate le merge pe browseru` lor... -Nu merge ma, nu vezi? -Gata, ii oficial, nu mai ii nici Google-u ce-o fost ![]() Scuze daca e off-topic... Si acum, cu dedicatie... "Pusca si cureaua lata, Ce search engine eram odata..." ![]() |
Posted 01 February 2009 - 18:43

Posted 02 February 2009 - 13:24

Posted 02 February 2009 - 18:12

Posted 02 February 2009 - 18:36

![]() Cel mai plauzibil e un upgrade esuat. Cel mai usor e sa dai vina pe o eroare umana ca sa ascunzi chestii. Deci...cum sa crezi cu ochii inchisi? Cand crezi cu ochii inchisi ...da trenul peste tine! |
Posted 02 February 2009 - 20:29

Sunt doar 30% sigur de ce zice, acolo, eu am motivele mele sa cred ca a fost altceva |
Posted 02 February 2009 - 20:43

Quote Google has posted an update on their official blog that erroneously states that Google gets its list of URLs from us. This is not accurate. Google generates its own list of badware URLs, and no data that we generate is supposed to affect the warnings in Google?s search listings. We are attempting to work with Google to clarify their statement. Pfoai ...cata minciuna...parca ar fi din romania...se da vina de la unii pe altii...LOL Edited by lord_ice, 02 February 2009 - 20:44. |
|
Posted 03 February 2009 - 00:26

Posted 03 February 2009 - 12:56

![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by demos, 03 February 2009 - 12:57. |
Posted 03 February 2009 - 15:48

google nu este un serviciu platit!nu ati platit sa-l folositi
puteti folosi si alte motoare de cautare,yahoo,cel putin mie mi se pare mai un yahoo,gasesti mai multe rezultate in el..dar e mai slow.. |
Posted 03 February 2009 - 15:54

LOl, cocalare...cred ca tu nu ai nici cea mai mica idee de search engine behavior.
Crezi ca Yahoo si Google "gandesc la fel" ? Indexeaza la fel? Sau claseaza la fel? ![]() Mai citeste ![]() |
Posted 03 February 2009 - 17:11

google nu este un serviciu platit!nu ati platit sa-l folositi puteti folosi si alte motoare de cautare,yahoo,cel putin mie mi se pare mai un yahoo,gasesti mai multe rezultate in el..dar e mai slow.. Bombonel google fara vizitatori ia razna ca de altfel orice site.Si daca nu stiai google are cel mai mare volum de date oferite public,nu vb de serverele private, si logic ca romanul apeleaza la google deoarece acesta indexeaza cel mai mult si sansele sa gasesti ceea ce cauti sunt foarte mari.Daca te referi ca la yahoo datele sunt mai organizate asta este partea a saptea dar eu personal numar pe degete vizitatorii care vin de pe msn si yahoo ca sa nu mai zic de ask si altavista cu toate ca sunt in toate 4...Deci pana la urma google directioneaza vizitatori deci de ce sa nu folosim google? |
Posted 05 February 2009 - 21:36

|
Posted 07 February 2009 - 19:09

Eu astept cu mare interes ziua cand nea' google va cere taxa webmasterilor doar ca sa-i indexeze. Ca de nu.... intervine avertismentul cu situl daunator pt. computer, LOL ![]() A explicat lord_ice mai sus... Edited by Owidiu, 07 February 2009 - 19:11. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users