![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Configurare router Asus WL520GC
Last Updated: Feb 22 2015 13:52, Started by
ginseng
, Jan 30 2009 19:53
·
0

Posted 30 January 2009 - 19:53

Salut,
Am achizitionat de curand un router Asus WL520GC. Cu el vreau sa conectez pe fir un PC si 2 laptopuri (dar asta nu tot timpul...). Am facut conexiunile cum scrie in carte (WAN de la modem la router/ LAN de la router la PC). Am urmat pasii de configurare cu EZ Setup, am restartat, dar nu pot sa ma conectez la net. Configuratie: - PC = Barton 2500, 512 MB, Epox 8RDA3I (vechitura) - Net = UPC - OS = XP SP3 Nu ma pricep deloc la networking. Ma pricep sa instalez programe, jocuri, dar de retele nu stiu nimic (zero). Am luat router-ul asta pt ca am incredere in Asus, e un produs laudat de multi si usor de instalat. Numai ca la mine nu a mers... :wacko: Ma gandesc sa nu fie vreun serviciu oprit (pt ca am oprit cateva, ca sa mearga PC-ul mai bine). Trimit si niste poze cu serviciile care ruleaza. Ajutati-ma cu un sfat... Multumesc anticipat la cei ce vor raspunde Attached Files |
Posted 30 January 2009 - 20:19

Fi mai specific , ca de aici nimeni nu isi da seama exact ce vrei , cele 2 leptopuri sunt pe wifi sau tot pe fir , netu cum iti vine prin pppoe ip fix s.m.d da mai multe detalii
|
Posted 30 January 2009 - 22:18

@ginseng:
Nu te chinui sa faci setarile de pe cd... fa-le din browser de la adresa http://192.168.1.1 Selectezi la wan ip fix (cred ca e asa e la UPC) si ai grija sa clonezi pe router MAC-ul de pe calculatorul care era inainte conectat la net. Bafta! |
Posted 31 January 2009 - 09:48

obositu, on Jan 30 2009, 20:19, said: Fi mai specific , ca de aici nimeni nu isi da seama exact ce vrei , cele 2 leptopuri sunt pe wifi sau tot pe fir , netu cum iti vine prin pppoe ip fix s.m.d da mai multe detalii Normal ca pe fir, am fost eu putin confuz. Pe UPC sunt conectat tot timpul, nu introduc parola, nimic. Adresele IP si DNS sunt obtinute automat. Mersi |
Posted 31 January 2009 - 12:32

Am scris de 1000x acelasi raspuns, asta pt. ca nimeni nu foloseste functia Search, desi nu costa nimic.
Nu folosi CD-ul de instalare. Urmeaza pasii descrisi in continuare. 1. Seteaza placa de retea a PC-ului sa obtina automat adresa IP si DNS 2. Conecteaza PC-ul intr-un port LAN din router Verifica daca PC-ul a obtinut adresa IP de la router 3. Deschide un browser si aceseaza adresa IP (1) a routerului, autentifica-te la router cu username (2) si password (3). Cred ca adresa IP este 192.168.1.1 1-2-3 le gasesti in manualul de utilizare 4. In meniul routerului seteaza portul WAN (Internet) asa cum era setata placa de retea initial (cred ca DHCP). 5. Cloneaza adreesa MAC a placii de retea a PC-ului conectat initial la Internet. 6. ABIA acum conectezi cablul de Internet (care vine de la modemul UPC) in portul WAN al routerului. Verifica in meniul routerului in sectiunea Status daca routerul s-a conectat. Bafta! Edited by krone, 31 January 2009 - 12:34. |
Posted 31 January 2009 - 17:50

krone, on Jan 31 2009, 12:32, said: Am scris de 1000x acelasi raspuns, asta pt. ca nimeni nu foloseste functia Search, desi nu costa nimic. Nu folosi CD-ul de instalare. Urmeaza pasii descrisi in continuare. 1. Seteaza placa de retea a PC-ului sa obtina automat adresa IP si DNS 2. Conecteaza PC-ul intr-un port LAN din router Verifica daca PC-ul a obtinut adresa IP de la router 3. Deschide un browser si aceseaza adresa IP (1) a routerului, autentifica-te la router cu username (2) si password (3). Cred ca adresa IP este 192.168.1.1 1-2-3 le gasesti in manualul de utilizare 4. In meniul routerului seteaza portul WAN (Internet) asa cum era setata placa de retea initial (cred ca DHCP). 5. Cloneaza adreesa MAC a placii de retea a PC-ului conectat initial la Internet. 6. ABIA acum conectezi cablul de Internet (care vine de la modemul UPC) in portul WAN al routerului. Verifica in meniul routerului in sectiunea Status daca routerul s-a conectat. Bafta! Valabil si pentru RAVY Multumesc pentru sfaturi. Cu ajutorul vostru am reusit :D Numai ca la WAN am setat sa obtina adresa automat... Bafta si voua si numai bine! |
Posted 23 October 2009 - 22:17

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu setarea aceluiasi tip de router ptr o conexiune de tip pppoe...pe care au introdus-o cei de la rds acum recent..si..chiar nu reusesc deloc!
Va multumesc anticipat. |
Posted 24 October 2009 - 05:12

Citeste asta: http://forum.softped...howtopic=109155 si mai ales citeste subtitlul topicului.
Bafta! |
Posted 22 February 2015 - 10:55

Salut poate cineva sam spuna de ce nu pot sa intru in routerul acesta Asus WL520GC Are IP asta 192.168.0.1 Care o fi parola lui din fabrica ca eu am incercat pe toate nu pot sa intru in el si nici nu am acces sa-l resetez multumesc
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users