![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
verificare porturi!
Last Updated: Mar 27 2005 01:03, Started by
EmiPop
, Feb 25 2005 01:28
·
0

Posted 25 February 2005 - 01:28

sal.
1. am nevoie de un program are sa imi afiseze toate porturile si sa imi zica despre fiecare daca e inchis sau deschis si de asemenea sa pot sa il inchid sau deschid eu. 2. care este cel mai bun antivir/firewall? Folosesc momentan BitDefender Pro Plus 8.0 Gaseste virusi si face update la intervale mici dar totusi sunt troiani care n ii poate scoate : am pe C: ceva troian si nu il poate nici muta nici sterge nici dezinfecta. unii zic ca zonealarm cu firewall e solutia perfecta. Din cauza troienilor am nevoie de soft ala pt porturi pt ca am traffic cam mare si nu stiu de unde vine! |
Posted 25 February 2005 - 03:39

sa vezi ce porturi sunt deschise si asculta foloseste netstat -an
sa deschizi sau sa inchizi porturi nu se prea poate, eventual le poti bloca/debloca accesarea. av - nod32 sau nav CORPORATE. firewall - sygate |
Posted 25 February 2005 - 15:59

pai asta vreau : sa le blocez sau sa le deblochez. adica ideea este sa imi las ce am nevoie : mail, fp, http, dc si restul inchis tot!!!
|
Posted 25 February 2005 - 20:03

EmiPop, on Feb 25 2005, 15:59, said: pai asta vreau : sa le blocez sau sa le deblochez. adica ideea este sa imi las ce am nevoie : mail, fp, http, dc si restul inchis tot!!! netstat si nmap fac treaba buna la identificat porturi inchise/deschise. Nu ai cum sa blochezi toate porturile, ai putea sa incerci sa le blochezi pe cele cu identificator < 1024 + cele cunoscute a fi folosite de troiene etc. Ce faci cind vrei sa vezi o pagina de web? Sau sa faci un download? Pe care port te duci? Porturile 20/21/25/80 etc sint pt servere nu pt clienti. Cind accesezi o pagina, acea pagina va ajunge la computerul tau pe un port > 1024. O solutie buna e sa identifici ce anume ruleaza pe un anumit port si sa inchizi serviciul daca nu iti este absolut necesar. |
Posted 25 February 2005 - 20:47

aha. credeam ca si la mine ftp intra tot pe 21 s.a.m.d!
|
Posted 26 March 2005 - 22:12

Alice, on Feb 25 2005, 03:39, said: sa vezi ce porturi sunt deschise si asculta foloseste netstat -an |
Posted 26 March 2005 - 22:18

in RUN scrie CMD si apoi scrie netstat si iti va ramane pe ecran.
![]() |
Posted 26 March 2005 - 22:23

EmiPop, on Mar 26 2005, 22:18, said:
Cica..nu gaseste fisierul CMD sau vreunul din componentele sale.. Multumesc pentru ajutor. |
Posted 27 March 2005 - 01:03

|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users