![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ce are IE-ul ?
Last Updated: Feb 24 2005 16:20, Started by
d3vol
, Feb 24 2005 15:54
·
0

Posted 24 February 2005 - 15:54

Salut,
Va scriu deoarece nu am gasit nici pana acum o explicatie la ceea ce mi se intampla. Pentru a intelege mai bine problema voi expune modul in care constat problema .... Am XP-ul pus pe un laptop, NAV2004 updated la zi. Full system scan : No viruses. Win XP SP1 updated la zi(nu am vrut sa pun SP2) Dimineata, dau drumul la comp.... lansez IE-ul(care il las seara la inchidere setat cu homepage : blank) si automat incarca ca homepage realsearch.cc. Dau stop, ma duc la internet options si setez la loc use:blank. De acum incolo la orice new page al IE incarca doar blank page. Alta hiba : efectuez o cautare pe google. in paginile rezultate in urma cautarii, dau click pe un link care mi se pare mai relevant cautarii mele si... stupoare : ma redirectioneaza catre o pagina http://62.231....xxxxxxx. aceiasi cu realsearch.cc. Asta se intampla doar pe unele linkuri, nu pe toate. Am cautat in registri acea pagina, cateodata am gasit-o si am sters-o...... degeaba. a doua zi am aceiasi problema. sa fie un virus sau ceva de acest gen.... sau o problema in rutarea isp-istului nostru? dar la ceilalti colegi nu se intampla chestia asta..... |
Posted 24 February 2005 - 16:01

ie n-are nimic ... n-are pop-up blocker , n-are engine calumea , n-are spyware stopper ,
n-are skinuri , n-are taburi , n0are favicon , n-are nimic ... stai linistit ca n-are nimic ![]() de curiozitate : colegii tai folosesc cumva Firefox ? ![]() Edited by aolex, 24 February 2005 - 16:02. |
Posted 24 February 2005 - 16:19

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users