![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Canon Pixma IP1800 "gandeste" lent la tiparire
Last Updated: Jan 25 2009 14:32, Started by
ridle
, Jan 25 2009 14:32
·
0

Posted 25 January 2009 - 14:32

Salut tuturor !
Problema mea este urmatoarea: am un document in Word 2007,de marimea 2720kB.Sistemul de operare este Vista Ultimate 32 biti. Ii dau sa tipareasca intreg documentul,de 21 de pagini,prima pagina o tipareste in cateva secunde,dar la a 2-a pagina, o trage inauntru si pagina se opreste,imprimanta nu tipareste si sta vreo 45 de secunde cu hartia inauntru,dupa care, incepe sa tipareasca pagina. Asa procedeaza la fiecare pagina ce urmeaza. Ajung ca, un document de 21 de pagini,sa-l tipareasca in 10 minute !! Cartusurile sunt incarcate de curand si nu-mi semnalizeaza niciun led de pe ea. Nu stiu ce ar putea fi,am reinstalat sistemul de operare,crezand ca acesta ar fi problema,dar se comporta la fel. Sa fie documentul prea mare si pana se incarca in memoria imprimantei,sa dureze atata timp ? Are cineva vreo idee,cum as putea sa rezolv aceasta situatie ? Multumesc anticipat ! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users