Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Revolut x Vodafone - Obține ...

Cade internetul la platformele St...

Rulouri de aluminiu DIY
 Magnolia Urban Residence

Despre Monitorizarea Sunetului &#...

Șeful bancii centrale a Polo...

Ac adaptor HKA 12150EC 230
 Dosarul Revoluției: „g...

Difuzor pentru smart Tv

Turul Frantei in Bucuresti mergeti?

Player fara casti
 Ati fi de acord cu gratuitatea pr...

Dynacord Pm600 3

Unitate programare(achizitie comp...

Cum ma fac profesor?
 

ups

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
mohai

mohai

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 31.01.2005
am un ups nou... si din cate am inteles de la cineva ar trebuie formatat sau ceva de genul asta! va scriu pt ca am citit chestiile alea cu care a venit... dar nu specifica nimik despre asa ceva. Il pot folosi si asa fara sa-l formatez?

#2
szabo

szabo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 177
  • Înscris: 16.05.2004
Nu trebuie formatat.Se baga in priza si merge fara probleme !

#3
gaskoe

gaskoe

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 573
  • Înscris: 02.09.2004
Ca orice sursa UPS, are la baza inmagazinarea de energie intr-o baterie de acumulatoare. Ca atare, va trebui sa te interesezi de natura acestei baterii de acumulatori, si in functie de tipul constructiv, aplici metodele de intretinere corespunzatoare. Daca ar fi sa respecti manualul de utilizare, trebuie sa incepi cu o formatare. Nu e si obligatoriu. Daca nu ai chef, il folosesti asa cum este, si cu timpul se formateaza si se incadreaza in parametrii tehnici recomandati de producator. Parerea mea.

#4
James

James

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 518
  • Înscris: 04.06.2003
Majoritatea ups-urilor au acumulatori lead acid care nu trebuie formatati.
Ceea ce dauneaza acestor acumulatori e descarcarea completa si temperatura mare.

#5
popliviustefan

popliviustefan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 31.10.2004
am si eu o intrebare: exista UPS-uri care au protectie pt tel (o pereche de prize de tel) Exista ceva asemanator dar pentru cablu de retea UTP? care sa aiba doua mufe pt cablul de retea in loc de cele de tel. sau ambele...

#6
Seb

Seb

    Suveran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,077
  • Înscris: 22.05.2005

popliviustefan, on Oct 9 2005, 00:43, said:

am si eu o intrebare: exista UPS-uri care au protectie pt tel (o pereche de prize de tel) Exista ceva asemanator dar pentru cablu de retea UTP? care sa aiba doua mufe pt cablul de retea in loc de cele de tel. sau ambele...

<{POST_SNAPBACK}>


Exista. De exemplu seria Back-UPS RS de la APC are protectie atat pentru linia telefonica (RJ 11), cat si pentru retea (RJ 45).

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate