trafic.ro renunta la servicile gratuite?!
Last Updated: Feb 09 2018 11:04, Started by
iarnuarie
, Jan 23 2009 19:11
·
0

Posted 23 January 2009 - 19:11

"Conform ultimei plati confirmate site X va fi monitorizat si listat in clasamentul trafic pana la data de 31-12-2009...", mi-a aparut intr-o casuta referitoare la plati... stie cineva mai multe despre asta?; am inteles ca serviciul nu va mai fi gratuit, insa nu stiu daca numai pentru firme; se va solicita o taxa de 10 euro/an; cred ca unii vor renunta si se vor indrepta spre wta.ro, care a inceput sa castige cat de cat teren
Edited by iarnuarie, 23 January 2009 - 19:22. |
Posted 23 January 2009 - 19:16

site-urile deja existente vor fi gratis pana in 2010
site-urile noi vor plati 10E/an eu cred ca e o metoda de a exclude pleava site-urilor si sa redevina un punct de reper pentru .ro |
Posted 23 January 2009 - 19:23

Posted 23 January 2009 - 21:44

Quote eu cred ca e o metoda de a exclude pleava site-urilor si sa redevina un punct de reper pentru .ro Oricum, cu ce e mai bunt trafic.ro decât analytics sau awstats? :| |
Posted 23 January 2009 - 21:48

timpul real si faptul ca sunt publice anumite infromatii
|
Posted 24 January 2009 - 10:36

alternativa gratuita pt. trafic este wta sau gtop?; care este mai bun, daca le-a testat cineva
|
Posted 24 January 2009 - 10:55

Quote timpul real si faptul ca sunt publice anumite infromatii Vrei timp real? Go with mint sau ceva asemănător. Pentru ce ai vrea anumite informații să fie publice? Chiar crezi că stă cineva să verifice ce trafic au unele site-uri să le propună publicitate? ![]() |
Posted 24 January 2009 - 14:39

Si daca nu ai datele publice, de unde sa stie o agentie de publicitate ce trafic ai?
|
Posted 24 January 2009 - 15:01

Quote Si daca nu ai datele publice, de unde sa stie o agentie de publicitate ce trafic ai? ![]() Sunt o grămadă de alte site-uri ce sunt monetizate și nu au trafic afișat (numai dacă ne gândim la blogurile românești o să vezi ce zic). Trafic.ro era oricum la limita utilității. Acum, cu taxa asta, au cam depășit limita. |
Posted 24 January 2009 - 15:06

Softpedia e cunoscut si fara trafic.. si in plus e inscris in BRAT....
Eu ma refeream ca pt agentiile de publicitate trebuie sa ai niste statistici ce pot fi vazute, indiferent ca e Trafic, Brat sau altceva |
|
Posted 24 January 2009 - 15:09

site-urile deja existente vor fi gratis pana in 2010 site-urile noi vor plati 10E/an eu cred ca e o metoda de a exclude pleava site-urilor si sa redevina un punct de reper pentru .ro cine-i opreste sa apese pe tabul accept sau reject ?! ..... eu cred ca au inceput sa se creada vedete si nah ca orice roman le e foame si lor ... nu-i nimic wta si altii castiga din asta .. hehe |
Posted 24 January 2009 - 16:25

Exista si un motiv realista sa te inscrii in Trafic.ro inafara de cel de ati mai ingreuna pageloadul?
Stiu ca acum vreo 2 ani cred ca sunt, cand inca foloseam chestiile astea, foloseam statistics.ro si trafic.ro si niciodata nu bateau, niciodata nu erau acelasi cifre, niciodata intre el si awstats la fel, am pus si un contor propriu, acela mai batea cu awstats, dar cele doua in nici un caz, atunci mi-am dat seama ca sunt absolut nefolositoare! Hai sa ne laudam cat trafic avem, punem contor public ![]() Google Analytics Rules! www.google.com/analytics/ Edited by lord_ice, 24 January 2009 - 16:26. |
Posted 26 January 2009 - 15:31

Genial !!!
Chiar era nevoie de o plata... asa se mai hotaraste si românul sa renunte la mizeria asta de trafic.ro.. Si nu vorbesc din perspectiva unuia zgârcit - noi platim constant servicii de monitorizare si analiza - ci din perspectiva unuia care a realizat inutilitatea folosirii unui astfel de serviciu de slaba calitate. |
Posted 30 January 2009 - 22:24

site-urile deja existente vor fi gratis pana in 2010 site-urile noi vor plati 10E/an eu cred ca e o metoda de a exclude pleava site-urilor si sa redevina un punct de reper pentru .ro before they die, that is ![]()
Si daca nu ai datele publice, de unde sa stie o agentie de publicitate ce trafic ai? le dai access din google analytics sa vada, doh ![]() |
Posted 01 February 2009 - 16:42

Acum cateva zile am vazut si eu.Daca este asa sincer nu ma intereseaza trafic ...
Am niste recomandari:Exista gtop un serviciu de statistica foarte bun,in ultima perioada au avut ceva probleme,cred ca ma reprofilez la ei.Este si wta.ro serviciu care are cam aceleasi rezultate ca trafic .ro Am observat ceva care sincer m-a facut serios sa ma gandesc la serviciile de statistica din romania Eu de obicei avem contoare de la gtop,trafic si wta,dar in panoul de administrare am si eu un contor care imi inregistreaza vizitatorii online,ce ip-uri m-au vizitat in ultimile ore:Si culmea:eu am in jur de 4 vizitatori pe ora minim si trafic imi zice ca am 1,2 maxim .Deci ip de vizitatori reali nu ip de server google,yahoo sau msn... Acum cateva zile trilulilu siteul nr 1 ca trafic contorizat din romania au renuntat la trafic.De ce pentru ca contorul lor le zic alte statistici decat cele oferit de trafic Incercati si http://extremetracking.com/ poate va place... Cineva zicea daca este inceputul decaderii...Da este inceputul decaderii Au aparut si cei de la sati un serviciu foarte pretentios,putin ajung la ei in top.. Edited by REYKO, 01 February 2009 - 16:43. |
|
Posted 09 February 2018 - 11:04

Am inscris chiar azi un sait la ei, si vad ca merg statisticile.
![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users