Ce "artisti" romanesti ar trebui sa dispara de pe piata?
Last Updated: Feb 05 2009 23:41, Started by
divercitycafe
, Jan 23 2009 17:41
·
0

Posted 23 January 2009 - 17:41

Chiar cred ca sunt multi care nu-si merita titlul de artist muzical si sunt doar o adunatura de coca si pitzi cu bani care se vor vedete fara vreun talent adevarat sau vreo legatura cu muzica.
Voi pe cine vedetei in aceasta postura, nume mai cunoscute sau mai putin cunoscute? |
Posted 01 February 2009 - 18:17

Adevaratii artisti ai muzicii romanesti s-au stins demult, din pacate...
Ceea ce avem noi acum sunt mai mult "vedete" de televiziune decat cantareti , cu mici exceptii bineinteles. |
Posted 01 February 2009 - 18:26

Adevaratii artisti ai muzicii romanesti s-au stins demult, din pacate... Ceea ce avem noi acum sunt mai mult "vedete" de televiziune decat cantareti , cu mici exceptii bineinteles. eu zic ca primii care ar trebui sa dispara ar fi manelistii ![]() |
Posted 01 February 2009 - 18:33

ai dreptate ca adevaratii artisti s-au stins eu zic ca primii care ar trebui sa dispara ar fi manelistii ![]() Depinde ce intelegi prin manelisti... daca te referi la acei "indivizi" de pe Taraf, sunt de acord cu tine, insa daca ii bagi in aceeasi oala si pe cei care canta muzica de petrecere ,nu ma intelege gresit, sunt artisti care desi au talent au ramas sau mai bine zis au fost obligati sa cante pe la nunti, botezuri samd doar pentru ca piata este suprasaturata de "vedete"... deci daca consideri ca acesti manelisti ar trebui sa dispara te inseli... PS: Nu sunt manelist! |
Posted 02 February 2009 - 00:43

Posted 02 February 2009 - 10:47

Prea multi care sa dispara, prea putini care sa ramana. Mai bine puneai titlul Ce artisti ar trebui sa ramana, ca restul nici nu merita amintiti.
|
Posted 03 February 2009 - 14:24

sexy braileanca, naomi, nikita, fernando de la caransebes si toti astia produsi de otv in colaborare cu acces direct + manelute
|
Posted 03 February 2009 - 16:40

Ca sa dispara... ar trebui sa existe...
Dilema totala... Hai sa punem intrebarea topicului altfel...Ce artist(i) din Romania nu ar trebui sa dispara? Va fi infinit mai putin de scris in acest moment...Eu, personal...imi doresc sa nu "dispara" Cristi Minculescu...cunoscatorii stiu de ce...:cry: |
Posted 05 February 2009 - 09:25

tot pt cunoscatori....kempes...
![]() |
|
Posted 05 February 2009 - 09:40

tot pt cunoscatori....kempes... ![]() ![]() hai, că dacă vorbeam de dalde dietrich fischer-dieskau mai ziceam, da așa, orice vax albina care rage 3 surcele e mare vocalist. haida de auzi la el, kempes ![]() |
Posted 05 February 2009 - 23:41

Spre exemplu...Fernando Fermecatorul ..?
Magda Ciumac, Sexy Braileanca, Nikita... |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users