Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Zgomot extrem de ciudat in centrala

Cartela SIM Digi in telefon cumpa...

Receptie SMS de la numere scurte

Macheta A380 cu lumini de navigare
 Cum funcționeaza poprirea?

Comentariu poezie

MBP 14 M1 Pro 8cpu/14 gpu vs 10/16

Cum se aude limba romana?
 Up time 11 zile

La multi ani @-koss-!

Reconditionare turbina mica f11 5...

Originea unor cuvinte in Lb. Fran...
 Policlinica Titan sta sa se prabu...

Mașina avariata in parcare l...

Ar veni si la noi un cutremur mar...

problema dinamica
 

Batch pt. creere User in WinXP

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
neostar

neostar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 25.03.2004
Exista vreun soft sau se poate salva ceva .reg care odata executat sa-ti creeze un nou cont de admin cu setari specificate de mine? Cum as putea sa fac asta?  :notangel:

#2
The|SpAwN

The|SpAwN

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,333
  • Înscris: 09.07.2002
Nu. Conturile de utilizatori nu sunt tinute in registrii.

#3
mrproper

mrproper

    10 ani de Softpedia...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,063
  • Înscris: 13.11.2002
Ar fi ceva... da nu gasesc acu. Poti da un sir de vreo 3 comenzi cu crearea de conturi de useri si introducerea in grupuri folosing NET shell.

Am gasit...

C:\Documents and Settings\mrproper>net users /add
The syntax of this command is:

NET USER
[username [password | *] [options]] [/DOMAIN]
         username {password | *} /ADD [options] [/DOMAIN]
         username [/DELETE] [/DOMAIN]

dati NET pentru lista de comenzi

Edited by mrproper, 21 February 2005 - 23:53.


#4
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003

neostar, on Feb 21 2005, 20:01, said:

Exista vreun soft sau se poate salva ceva .reg care odata executat sa-ti creeze un nou cont de admin cu setari specificate de mine? Cum as putea sa fac asta?  :notangel:

<{POST_SNAPBACK}>


da mai multe detalii ... ce fel de setari, in ce conditii vrei sa folosesti, retea cu AD, fara, etc. ...

#5
neostar

neostar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 25.03.2004
am reusit sa creez un user dar cum pot sa-i acord drepturi de administrator tot din linie de comanda?


doresc sa pot sa creez user cu drept de admin din linie de comanda....

asta este mai simplificat ce doresc sa fac.


am reusit cu ajutorul comenzii "net user " prezentate de mrpropper sa creez un user( net user cucu cucu72 /add) (creaza un user cucu cu parola cucu72) dar nu-mi dau seama cum sa-i dau drept de admin.....

Astept alte sugestii.

Multumesc pt. cele de pana acum.

#6
TIC

TIC

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,695
  • Înscris: 05.03.2003

neostar, on Feb 22 2005, 14:09, said:

am reusit sa creez un user dar cum pot sa-i acord drepturi de administrator tot din linie de comanda?
doresc sa pot sa creez user cu drept de admin din linie de comanda....

asta este mai simplificat ce doresc sa fac.
am reusit cu ajutorul comenzii "net user " prezentate de mrpropper sa creez un user( net user cucu cucu72 /add) (creaza un user cucu cu parola cucu72) dar nu-mi dau seama cum sa-i dau drept de admin.....

Astept alte sugestii.

Multumesc pt. cele de pana acum.

<{POST_SNAPBACK}>


net user cucu cucu72  /ADD /expires:never
net localgroup Administrators cucu /ADD

#7
neostar

neostar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 25.03.2004
Minunat TIC!

exact ceea ce doream sa fac!

Multumesc frumos tuturor celor ce sau implicat in a ma ajuta!

:D

#8
mrproper

mrproper

    10 ani de Softpedia...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,063
  • Înscris: 13.11.2002
Scuze, nam pus localgroup option in postu meu. Probabil am presupus ca o sa te joci putin.:)

Hmmm... oare are drepturi de acces de la distanta? Se poate ascunde la welcome screen?

#9
neostar

neostar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 25.03.2004
hehe!

exact la asta ma gandeam si eu acum....
stiu ca se poate face cumva sa se logheze direct pe un anumit user(pt meniu: in run: CONTROL USERPASSWORDS2)...... dar nu stiu daca  din linie de comanda merge.......
se pot crea useri invizibili gen aia default de microsuft support?


drepturi de acces la distanta normal ca ai dc nu e scos  shareul administrativ.

#10
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
aveti grija pe ce panta aluneca discutia ...

#11
mrproper

mrproper

    10 ani de Softpedia...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,063
  • Înscris: 13.11.2002
:naughty: Nu cobi PreTXT! La mine in retea a venit un hacker mercenar si eu eram cu treaba cu portile deschise la calculator ca verificam niste servicii prin retea si a facut un cont la mine in calculator. Nu avea acces decat la share-uri cu el dar cum sunt si share-urile cu $...

Sa presupunem ca am rezolvat in mare problema treadului.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate