![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Multifunctional!
Last Updated: Jan 15 2009 08:29, Started by
sofocle80
, Jan 14 2009 22:56
·
0

Posted 14 January 2009 - 22:56

Ca tot romanu' care se strange din fese, (e permis fese da?!) ma gandesc sa iau un MF care sa faca de toate, chiar si poze...+ cd/dvd print.
As vrea de la cei care au habar despre multifunctionale sa imi dea un sfat... Eu 1 as opta intre Canon si HP, iar pretul sa fie sub 400 ron Pana acu' de curand am tot cautat 5280 de la HP, dar nu mai e de gasit prin socuri, au scos noul model 5380 care e 600 ron ![]() |
Posted 15 January 2009 - 08:29

Ca tot romanu' care se strange din fese, (e permis fese da?!) ma gandesc sa iau un MF care sa faca de toate, chiar si poze...+ cd/dvd print. As vrea de la cei care au habar despre multifunctionale sa imi dea un sfat... Eu 1 as opta intre Canon si HP, iar pretul sa fie sub 400 ron Pana acu' de curand am tot cautat 5280 de la HP, dar nu mai e de gasit prin socuri, au scos noul model 5380 care e 600 ron ![]() Eu am un multifunctional MP610 de la Canon care stie sa printeze si pe CD/DVD. Personal nu am printat niciodata pe un CD.. dar daca te intereseaza acest aspect la un multifunctional, ia in considerare si MP610. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users