![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Multifunctional!
Last Updated: Jan 15 2009 08:29, Started by
sofocle80
, Jan 14 2009 22:56
·
0

Posted 14 January 2009 - 22:56

Ca tot romanu' care se strange din fese, (e permis fese da?!) ma gandesc sa iau un MF care sa faca de toate, chiar si poze...+ cd/dvd print.
As vrea de la cei care au habar despre multifunctionale sa imi dea un sfat... Eu 1 as opta intre Canon si HP, iar pretul sa fie sub 400 ron Pana acu' de curand am tot cautat 5280 de la HP, dar nu mai e de gasit prin socuri, au scos noul model 5380 care e 600 ron ![]() |
Posted 15 January 2009 - 08:29

Ca tot romanu' care se strange din fese, (e permis fese da?!) ma gandesc sa iau un MF care sa faca de toate, chiar si poze...+ cd/dvd print. As vrea de la cei care au habar despre multifunctionale sa imi dea un sfat... Eu 1 as opta intre Canon si HP, iar pretul sa fie sub 400 ron Pana acu' de curand am tot cautat 5280 de la HP, dar nu mai e de gasit prin socuri, au scos noul model 5380 care e 600 ron ![]() Eu am un multifunctional MP610 de la Canon care stie sa printeze si pe CD/DVD. Personal nu am printat niciodata pe un CD.. dar daca te intereseaza acest aspect la un multifunctional, ia in considerare si MP610. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users