![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Kunefe sau cataif
Last Updated: Jan 13 2009 15:01, Started by
CICI&Co
, Jan 12 2009 22:51
·
0

Posted 12 January 2009 - 22:51

Despre el se mai vorbește pe forum și aici.
Eu l-am făcut și a ieșit delicios. Mai am un pachet de fidea de cataif...runda următoate vin și cu poze. Dacă vă încumetați, la sirop e obligatoriu să puneți câteva picături de apă de trandafiri. Se găsește tot în magazinele/măcelăriile turcești și jur că dă o aromă bestială. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/avs7k4yjudo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 12 January 2009 - 23:59

N-am de unde sa iau fidea d-asta, plus ca imi pare tare scarboasa tanti asta si modu-n care-si baga mainile pe-acolo
![]() ![]() Concluzia: astept pozele tale, poate ma stimuleaza ele ![]() Edited by s3ction31, 13 January 2009 - 00:01. |
Posted 13 January 2009 - 08:31

Secțioanco, pentru tine îmi fac timp și prăjituresc.
![]() Nu pot spune exact când, că abia am terminat o tavă, dar... se face. |
Posted 13 January 2009 - 12:38

Cre' c-or sa-mi curga balele pe topicu' tau
![]() Draguta ca-ntotdeauna, mercic ![]() |
Posted 13 January 2009 - 14:09

Posted 13 January 2009 - 15:01

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users