Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tastatura nu este recunoscuta - s...

I know you

Surse de unde se pot afla informa...

Full backup ?
 achizitie oculus

Romanii, cei mai fericiti din UE ...

Educatie financiara in scoli de u...

Optiune Garmin distanta in km
 Tractor New Holland tl 90 proble...

Joc de societate

Filmul Netflix nu se vede tot ecr...

Telefon pentru fotografii
 Username la inregistrare

Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

De ce uneori, unele pag web nu se încarcă corect?

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

MiculDexter

MiculDexter

Member

• Grup: Members
Pun ca exemplu o imagine despre prima pag a cunoscutului site www.torrentportal.com.

[attachment=514116:incoorect.gif]

așa arăta acum cîteva zile. Desigur am tot dat refresh, am așteptat să se încarce cîteva min...  :huh:  nimic.
Sînt sigur că multora vi s-a întîmplat fenomene de astea, care e cauza? Vă mulțumesc.

Edited by MiculDexter, 11 January 2009 - 12:59.

Skelet

Skelet

Active Member

ce browser folosesti? cu orice browser face asa? Din cate vad nu s-a incarcat CSS-ul. Eu mai patesc cateodata pe Opera asa, cand e conexiunea la net slaba sau site-ul raspunde greu.

queensoft

queensoft

Trust no one

• Grup: Banned
Nu mai folosi Internet Explorer. Incearca Opera sau Firefox.
Ce internet ai ??

MiculDexter

MiculDexter

Member

Se vede că folosesc IE, i-am ascuns meniu ca să se vadă mai mult din pag. Legătura este de la RDS prin cablu. Problema e că alte pagini ale altor situri se vedeau, doar aceasta de care vb nu. Altadată mi s-a întîmplat cu alte situri, acum am dat exemplul cu ăsta.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate