Flash peste Html.
Last Updated: Jan 14 2009 09:04, Started by
pg-soare
, Jan 10 2009 15:43
·
0

Posted 10 January 2009 - 15:43

Salutare.
Problema se pune in felul urmator : Am creat un site full html+ css, insa ca sa dau impresia si sa animez tot site-ul , am pus in fata html-ului o plansa cu un swf atasat, doar linkurile sunt active din site, pentru a putea naviga de la o pagina la alta. Deci userul va avea in fata lui cand intra pe siteul meu schema urmatoarea : css+ html ->flash->link-uri. (de la dreapta la stanga) L-am testat pe Firefox windows , merge cum doresc eu sa mearga , in IE merge, insa flash este inactiv, nu ma deranjeaza, insa cand am intrat astazi pe linux si am accesat site-ul prin Firefox si Epiphany rezultatul e dezastruos. Mi se vede doar headerul (facut in flash) insa tot site-ul este invizibil, avand in fata flash-ul din fata html-ului. Daca scot swf-ul acesta , problema se rezolva si tot site-ul apare, dar se pierde si ideea mea si gustarea pe deplin a sentimentelor produse dispare. Este vreo sansa de a merge si pe linux? Tin sa precizez ca se adreseaza tuturor platformelor ce utilizeaza un browser de aia e si un site.. -_- Succes. |
Posted 11 January 2009 - 09:55

poate ne arati si siteul, as vrea sa inteleg pentru ce atata chin.
linuxul nu suporta wmode=transparent, daca l-ai folosit. |
Posted 14 January 2009 - 09:04

Hi, Friends well its difficult to me to understand you. I had to share something with you I had found a very useful application in internet by the name here A4 Desk Pro Flash Website Builder which is one of the best tools one can think of for creating site.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users