Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Deadpool & Wolverine (2023)

Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...
 Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...

Cablu analog vs digital
 Ce valoare stabiliti la RSSI la u...

Sony FH 10W reparatie

Monitor cu consum URIAS

Topul rușinii la nivelul PE
 probleme domeniu sau configuratie...

Se poate vedea on-line filmul ...

Mazda 3 IV Sedan 2.0 e-SkyActiv-G...

NATO - Articolul 5
 

Malwarebytes'

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
onlyviu

onlyviu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 652
  • Înscris: 07.10.2008
salut..am facut un scan cu Malwarebytes..cam la 18 minute de scanare,mi se blocheaza programul,nu mai raspunde,nu mai scaneaza..am incercat din nou,aceeasi chestie..mentionez ca de fiecare data,mi-a gasit o infectie.ei bine,am dezactivat Avira pe timpul scanarii si nu s-a mai blocat..problema e ca scanarea malwarebytes dureaza acum extrem de putin,sub 1 minut si nu mai gaseste nicio infectie.care o fii problema?e normal sa dureze atat de putin?

#2
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Da-i full scan in Safe Mode :)

#3
onlyviu

onlyviu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 652
  • Înscris: 07.10.2008
am revenit..am dat scan in safe mode,dar aceeasi chestie.dureaza scan-ul vreo 40 de secunde si nu imi gaseste nimic

#4
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Ai incercat un reinstall la program ?

#5
jmecher10

jmecher10

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 255
  • Înscris: 18.03.2008
Salut! Este bine daca activez modul de protectie Malwarebyte's pe langa Kaspersky Internet Security 2010 sau las doar KIS ca ma gandeam ca malwarebyte's mai blocheza acele ip-uri rau voitoare :peacefingers:

#6
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Nu este recomandat pe langa o suita Internet Security. Daca aveai doar KAV si firewall, mai mergea dar mananca si protectia aia resurse.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate