![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
cuvinte sql
Last Updated: Jan 08 2009 16:28, Started by
vali38
, Jan 08 2009 16:09
·
0

Posted 08 January 2009 - 16:09

as vrea o lista cu foarte multe cuvinte in sql.exista asa ceva ? am fost provocat de un prieten ca nu pot face un joc ca acele integrame in php si am nevoie de fff multe cuvinte, preferabil in romana sau engleza, si nu am timp pentru a scrie.ar mai fi o varianta dar nu ma avantajaza deloc.sa gasesc o integrama,sa pun cuvintele si sa creez algoritmii insa nu pot vedea timpii de executie la o scala mare de cuvinte
am cautat pe net si nu am dat peste asa ceva de aceea am apelat la ajutorul vostru in speranta ca voi primi ceva bun |
Posted 08 January 2009 - 16:27

http://dexonline.ro/...database.sql.gz
toate cuvintele din limba romana Edited by again, 08 January 2009 - 16:27. |
Posted 08 January 2009 - 16:28

ms mult...mi-ai fost de mare ajutor... raman dator...acum ma pun pe treaba ;)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users