![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Eurovision 2009 - selectia natrionala
Last Updated: Feb 03 2009 16:31, Started by
dep
, Jan 08 2009 11:13
·
0

Posted 08 January 2009 - 11:13

Se pare ca pana acum au fost trimise 170 de piese, din acestea 24 vor fi selectate pt. semifinale, care vor avea loc pe in 27 si 29 ianuarie iar finala va avea loc pe data de 31 ianuarie
sursa precum si unele piese la eurovision 2009 oare de ce ne grabim asa, le comasam intr-o saptamana toate, atat semifinalele cat si finala dupa aflarea pieselor care merg in finala vom face si un poll, ca sa vedem pe cine vor membrii forumului nostru sa ne reprezinte in luna mai in Rusia daca mai stiti piese care s-au inscris nu ezitati sa le puneti pe forum |
Posted 09 January 2009 - 10:28

Piesele care au ajuns in semifinalele Eurovision 2009 http://resitasportme...ision-2009.html
|
Posted 18 January 2009 - 10:28

Prima semifinala
A doua semifinala Elena Gheorghe, favorita mea. [ http://i67.photobucket.com/albums/h282/Crashsky/LogoElenamic.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 02 February 2009 - 10:49

Mda, a castigat "we like to party like nobody", cata originalitate....
|
Posted 02 February 2009 - 18:23

mie imi plac melodiile dalmei-love was never her friend si zero-sunny days,una din astea cred eu ca trebuia sa castige,oricum sper sa luam un loc bun,succes elena
![]() |
Posted 02 February 2009 - 18:34

Tanti aia a castigat....
![]() Nu am ce sa zic...dar o sa ne clasam sub locul 10... Hai Romania...ce gluma buna... |
Posted 03 February 2009 - 14:22

inca un an de eurovision. la fel ca in ultimii ani ce a fost mai bun a fost aruncat la gunoi. meritau blaxy ( pt. ca sunt cunoscute deja in afara, ceea ce ar fi fost un avantaj) apoi zero, dalma, tabassco. in niciun caz catalin, elena: versuri penibile show penibil (spunea ca show'ul acela cu schimbatul hainelor e pt romania, ca si cum noi am fi ultimii fraieri si habar n'avem cu ce se mananca...lame)
|
Posted 03 February 2009 - 16:31

Nu am vazut "celebrul" concurs de selectie a participantului la eurovision...il consider o pierdere de timp...ceea ce se dovedeste pe fiecare an care trece...cu atatea rezultate "valoroase" dincolo...la concursul mare...Asadar...am avut "rabdarea" sa ma uit la cele cateva "bune" clipuri prezentate aici...pana la costita...ca de acolo in jos e "deranj" mare...concluzia: nu avem muzica pentru concursul eurovision-ului...elena...cu pile si o piesa terna si insipida..este alegerea "perfecta" pentru un loc spre 20...blaxy-le alea...nu tata...ce facem...intram la corupere de minore...oricum, tot costita la baza...suna a manea emoida...catalin...doar fetele de la back era de capul piesei alea...vocea lui ...nimic...sunny days..ei da...ceva interesant, dar pentru america nu europa...stil care nu se preteaza eurovision...tabassco...cam la fel...de americo..ceva spre maroon aia..fara speranta europeana...dalma- nu am inteles nimic din piesa si nici din linia melodica...oricum si interpretarea "batea" usor pe langa...
...tina geru- buna solista..cam "paroasa" pe ochii...dar cu coapsele si nurii nu poti reprezenta romania ...poate doar pe la nunti, botezuri, televiziuni...popas band...interesant jocul actoricesc...solistul chiar are voce...dar piesa si aranjarea orchestrala de toata jena...cat despre veveritele lu' maruta...ce-i aia...muzica de gradinita...de joaca...fetele au potential, pacat ca piesa a fost de tot rahatu'. Cam atat cu Euroromania muzicala...nu avem cu cine si cu ce... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users