Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Voi intelegeti ce va zic animalut...

Router nou fara port pentru fibra...

Cum mai stam cu asigurarile de ri...

Cer autorizatie, modific fara aut...
 Beko masina de spalat rufe WUE 77...

Aer conditionat Multisplit / case...

e-TVA din August 2024

Ventilatorul centralei nu se opre...
 Obtinere numar DUNS pentru Google...

Cum se numeste sarma folosita la ...

La multi ani @corinadaniela!

Cumparare auto vandut cu procura
 Sfat pentru un sistem off-grid la...

Verificare numar angajati firma

Nu pot scapa de OneDrive

Volan inclinat
 

GPS Garmin pentru touchscreen

- - - - -
  • Please log in to reply
497 replies to this topic

#55
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View Postrazvany20, on Feb 1 2009, 21:46, said:

Exact ce ai spus mai sus asta am facut ,dar cand ajung la pasu cu Add from installed>GarminXT nu gasesc acest garmin xt in lista care mi-o da,probabil nu stiu eu sa instalez garminul de asta nici nu'mi apare in lista de la vertical key. Iar daca incerc sa instalez  din tel. imi zice file type not supported....folosesc Garmin_Mobile_XT_5.00.10w
Ajuta'ma te rog ca deja m-am plictisit de instalat si reinstalat:) MS MULT!

Daca nu-l regasesti in lista de instalari, dupa logica imi reiese ca nu l-ai instalat.Dar tu spui ca l-ai instalat...
Daca l-ai instalat poti deschide garmin-ul?

#56
razvany20

razvany20

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 13.01.2009
Nu:),pentru ca nu gasesc vreo icoana cu garmin care sa'l deschid....offf...eu am facut in felul urmator:am tras de pe net prog. Garmin_Mobile_XT_5.00.10w mai departe am conectat tel la calc. in modul data transfer dupa care l-am instalat din calc. pe card si atat...iar in tel. imi apare foder cu garmin dar nici o icoana ca si cum ar fi instalat si nici vreun fisier cu sis ca sa'l instalez din tel.

Edited by razvany20, 01 February 2009 - 23:49.


#57
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View Postrazvany20, on Feb 1 2009, 22:46, said:

Nu:),pentru ca nu gasesc vreo icoana cu garmin care sa'l deschid....offf...eu am facut in felul urmator:am tras de pe net prog. Garmin_Mobile_XT_5.00.10w mai departe am conectat tel la calc. in modul data transfer dupa care l-am instalat din calc. pe card si atat...iar in tel. imi apare foder cu garmin dar nici o icoana ca si cum ar fi instalat si nici vreun fisier cu sis ca sa'l instalez din tel.
Incearca cu alta aplicatie, totusi e curios ca nu-ti apare in aplicatii acel icon.
Ceva ai gresit sau aplicatia e corupta.
Numai bine!!!

#58
razvany20

razvany20

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 13.01.2009
Am reusit pana la urma,dar am reusit cu versiunea 5.00.20..toata smecheria era ca la 5.00.10 nu imi aparea fisieru cu sis sa il pot instala...si eu credeam de fapt ca este instalat doar copiind din calc pe card fisieru cu garmin.:).Ms oricum kaloom
(era corupta sigur de asta nici nu aveam acel fisir cu sis)

Edited by razvany20, 02 February 2009 - 00:25.


#59
orly_mihai

orly_mihai

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 28.01.2009

View Postkaloom, on Feb 1 2009, 20:32, said:

Daca merge e super...eu personal n-am incercat.
Cum se misca , sau inca n-ai probat?
Este un lucru bun...iar daca se poate,se poate!Foarte bine!
Numai bine!!!


Am spus ca voi reveni cu detalii.E ok softul am coborat azi dimineata la magazin e chiar langa blocul meu magazinul am intrat am cumparat ceva si am iesit.Cand am iesit am dat drumul la garmin,cea ce nu mia venit sa cred era ca aveam semnal deja cand lam pornit am intrat in vizualizare harta si mergea ma vedeam cum ma deplasam.Excelent se misca fata de n95 8giga care l-am avut inainte la care stateam 5-10 minute sa se conecteze plus ca se misca mai greu adica si hartile le incarca mai greu decat 5800.Sunt foarte multumit de 5800 singura problema care am avut-o a fost cea cu casca dar am rezolvat-o in rest e ok telefonul.

#60
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View Postorly_mihai, on Feb 2 2009, 07:46, said:

Am spus ca voi reveni cu detalii.E ok softul am coborat azi dimineata la magazin e chiar langa blocul meu magazinul am intrat am cumparat ceva si am iesit.Cand am iesit am dat drumul la garmin,cea ce nu mia venit sa cred era ca aveam semnal deja cand lam pornit am intrat in vizualizare harta si mergea ma vedeam cum ma deplasam.Excelent se misca fata de n95 8giga care l-am avut inainte la care stateam 5-10 minute sa se conecteze plus ca se misca mai greu adica si hartile le incarca mai greu decat 5800.Sunt foarte multumit de 5800 singura problema care am avut-o a fost cea cu casca dar am rezolvat-o in rest e ok telefonul.
Ce diferenta este intre cele doua versiuni de soft?...fiindca banuiesc ca pe N95 ai avut 5.10.
De conectat si la mine se conecteaza f repede,uneori si in casa, aproape de geam.
Se pare ca au facut 5800le franjuri , si gata cu semnare aplicatii...certificate...etc.
Numai bine!!!

#61
orly_mihai

orly_mihai

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 28.01.2009

View Postkaloom, on Feb 2 2009, 10:37, said:

Ce diferenta este intre cele doua versiuni de soft?...fiindca banuiesc ca pe N95 ai avut 5.10.
De conectat si la mine se conecteaza f repede,uneori si in casa, aproape de geam.
Se pare ca au facut 5800le franjuri , si gata cu semnare aplicatii...certificate...etc.
Numai bine!!!

Aceeasi versiune 5.00.20 cu aceleasi harti dar nu se compara cum se misca pe 5800 fata de n95.

#62
noobinhood

noobinhood

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 50
  • Înscris: 21.02.2006
inca n-a gasit nimeni o modalitate pentru introducerea numarului strazii?

#63
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View Postnoobinhood, on Feb 3 2009, 15:05, said:

inca n-a gasit nimeni o modalitate pentru introducerea numarului strazii?
Poti baga doar daca vine numerele predefinite...adica:Eu am incrcat zilele astea sa-l pun sa navigheze dupa ce am setat in prealabil o anumita adresa din Madrid.Cautam ceva anume , o strada cu numarul 25.Am definit tara, orasul , strada, am dat ''ok''(tasta verde)...iar pentru a cauta numerele de strazi am apasat pe tasta foto. Spre uimirea mea am gasit cateva numere de strada : numarul ''1'' si ''153''...etc.De asta iti spun ca singura modalitate este doar asa, daca gaseste Garmin-ul vreun numar fiindca fizic nu ai cum sa-l introduci....acel numar de strada.
Numai bine!!!
PS: Aici ai cateva imagini care certifica ceea ce am scris....
Attached File  Scr000093.jpg   55.13K   110 downloads Attached File  Scr000094.jpg   64.82K   74 downloads Attached File  Scr000095.jpg   64.95K   53 downloads

#64
noobinhood

noobinhood

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 50
  • Înscris: 21.02.2006
Mda, stiu ca garminul are niste numere predefinite, sunt si pe hartile din romania, dar in 99,99% din cazuri nu gasesti numarul la care trebuia sa ajungi.

Din nefericire, fara sa poti baga adresa completa, este inutil. Sa speram ca or sa scoata in curand o versiune complet compatibila cu 5800-le.

#65
Todamikikato

Todamikikato

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 05.12.2008

View Postkaloom, on Jan 6 2009, 19:14, said:

GPS NOKIA 5800


Sunt multi care din ziua cand au achizitionat Nokia 5800 , s-au intrebat si chiar au probat daca pot utiliza GPS-ul pe acest terminal cu oricare alt program de navigare decat NokiaMaps. Ei bine , singurul care se instaleaza in conditii optime pare a fi Garmin, dar,, ramane de rezolvat problema tastelor. De aceasta mica problema vom trece cu ajutorul unui program (de unii probabil este cunoscut) numit VIRTUALKey. Acesta din urma se va preocupa sa mapeze 3 taste care va vor ajuta sa continuati instalarea Garmin in nokia5800.
Cele 3 taste care va vor functiona in rularea Garmin sunt urmatoarele:
left soft key ==> Yes (tasta verde)==> cu acesta tasta veti da ''ok''
right soft key ==> No (tasta rosie)==> cu aceasta tasta veti reveni la un pas anterior
down key ==> Camera (Shutter de la camera foto)==> cu aceasta tasta veti putea naviga
Iata ce aveti de facut:

1. Instalati Garmin XT (doar versiunea 5.10 functioneaza), in mod normal.Cum se instaleaza si de ce anume aveti nevoie gasiti un topic postat de SteauaBoy.
Attachment Scr000026.jpg


Salutare,

Unde pot gasi si eu postul asta pus de steauaboy cum se instaleaza garmin 5.10
NU MA INTERESEAZA CE FAC DUPA ACEEA, DOAR CUM SE INSTALEAZA (postul pus de steaua boy)

#66
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View PostTodamikikato, on Feb 5 2009, 12:17, said:

Salutare,

Unde pot gasi si eu postul asta pus de steauaboy cum se instaleaza garmin 5.10
NU MA INTERESEAZA CE FAC DUPA ACEEA, DOAR CUM SE INSTALEAZA (postul pus de steaua boy)
Se pare ca a fost sters acel post...dar cauta pe sf. google si ai sa gasesti.
Numai bine!!!

#67
piromanul

piromanul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 78
  • Înscris: 20.02.2007
numere alea sunt pentru codul postal si merge pe harti mai noi ....

#68
ZeeKo

ZeeKo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 16.09.2006
A mai incercat cineva instalarea ? Merge ? Ca eu nu gasesc nici programul si chiar daca l-as gasi nu stiu cum sa-l instalez...

#69
vladogranada

vladogranada

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 13.02.2009
salutare.eu am facut treaba cu sign virtualkey, e signed...dar nu ma lasa sa il instalez.am inteles ca trebuie un update la firmware si nu vreau sa il fac.alt program de asigned keys mai este?

#70
ZeeKo

ZeeKo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 16.09.2006
Eu nu reusesc sub nicio forma sa il instalez. Am pus pe telefon tot, am instalat GarminMobileXT SIS File si raman blocat la limba. Ii dau next si nu mai vrea. Cu toate astea, se mai misca si foarte greu...

#71
vladogranada

vladogranada

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 13.02.2009

View PostZeeKo, on Feb 13 2009, 15:41, said:

Eu nu reusesc sub nicio forma sa il instalez. Am pus pe telefon tot, am instalat GarminMobileXT SIS File si raman blocat la limba. Ii dau next si nu mai vrea. Cu toate astea, se mai misca si foarte greu...

iti trebuie virtual key ca sa poti sa continui.cu programu asta vei putea seta tasta APEL ca fiind NEXT.asa vei putea merge mai departe.eu inca ma chinui sa fac virtual sa mearga.


am incercat sa instalez virtual key si tot nu merge.asta dupa ce am facut update la firmware si l-am inregistrat cu signfree.ce  mai pot sa fac? exista vreun inlocuitor la programul asta?

#72
NokiaNseries

NokiaNseries

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 09.02.2009
Momentan pt Nokia 5800 nu....insa ca alternativa pentru alte symbiane ai Sygic, poate urmatoarea versiune v-a suporta si Touch :D

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate