![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
GPS Garmin pentru touchscreen
Last Updated: Feb 27 2011 10:03, Started by
kaloom
, Jan 06 2009 18:14
·
0

Posted 21 January 2009 - 04:30

Am instalat VirtualKey, insa nu gasesc de nici un fel folderul ala din "Private". L-am instalat exact cum a trebuit insa nu gasesc folderul "e7d61da9". Imi poti spune te rog ce alte fisiere mai ai in acel folder? Si mai intreb daca trebuie instalat pe Memoria Interna a telefonului sau pe Cardul de Memorie? Numai bine!!! |
Posted 22 January 2009 - 19:31

kaloom si cand cauti o strada cum scrii numarul ei? Numai bine!!! Pentru cata_sto - Citeste bine la faza cu unlock si respecta pasii din tutorial - Pentru a pune Garminul sa functioneze cu GPS intern....mergi pe ruta: Garmin/Scule/Setari/Sistem/Gps la distanta/Utilizare Gps atasat(incorporat) Numai bine!!! Edited by kaloom, 22 January 2009 - 19:56. |
Posted 22 January 2009 - 20:28

Pentru cata_sto - Citeste bine la faza cu unlock si respecta pasii din tutorial - Pentru a pune Garminul sa functioneze cu GPS intern....mergi pe ruta: Garmin/Scule/Setari/Sistem/Gps la distanta/Utilizare Gps atasat(incorporat) Numai bine!!! Am reusit sa-i dau de cap, nu aveam harta Romaniei activa si din acest motiv nu aveam optiunea de a selecta utilizare gps atasat. Multumesc pentru suport kaloom! |
Posted 22 January 2009 - 21:09

Posted 23 January 2009 - 12:13

da si mai este treaba ca se cam blocheaza cateodata...se vede ca nu e chiar compatibil
|
Posted 23 January 2009 - 12:37

Posted 26 January 2009 - 19:25

GPS NOKIA 5800 Sunt multi care din ziua cand au achizitionat Nokia 5800 , s-au intrebat si chiar au probat daca pot utiliza GPS-ul pe acest terminal cu oricare alt program de navigare decat NokiaMaps. Ei bine , singurul care se instaleaza in conditii optime pare a fi Garmin, dar,, ramane de rezolvat problema tastelor. De aceasta mica problema vom trece cu ajutorul unui program (de unii probabil este cunoscut) numit VIRTUALKey. Acesta din urma se va preocupa sa mapeze 3 taste care va vor ajuta sa continuati instalarea Garmin in nokia5800. Cele 3 taste care va vor functiona in rularea Garmin sunt urmatoarele: left soft key ==> Yes (tasta verde)==> cu acesta tasta veti da ''ok'' right soft key ==> No (tasta rosie)==> cu aceasta tasta veti reveni la un pas anterior down key ==> Camera (Shutter de la camera foto)==> cu aceasta tasta veti putea naviga Iata ce aveti de facut: 1. Instalati Garmin XT (doar versiunea 5.10 functioneaza), in mod normal.Cum se instaleaza si de ce anume aveti nevoie gasiti un topic postat de SteauaBoy. ![]() 2. Instalati VirtualKey.... trebuie sa validati ***certificatul ![]() http://www.2shared.c...tualkeyv10.html 3. Odata instalat Virtualkey conectati mobilul la PC in modul transfer de date si dute in ruta: D:/private/e7d61da9/........unde ''D'' se presupune ca este mobilul tau(conectat in modul transfer de date). Aici trebuie copiat urmatorul fisier ''custom2.keymap'' ![]() http://www.2shared.c...for_garmin.html 4. Deconecteaza mobilul de la PC, executa VirtualKey in mobil si urmeza aceste configuratii(daca nu este exact cum am pus eu aici nu-ti va functiona): Settings Tab == Options->Load mode->Custom Mode 2 ![]() ![]() Exclude Tab == Option-> Change mode->Include ![]() Include Tab == Options->Add from installed->Gmobile XT->Select ![]() ![]() dupa ce ai setat VirtualKey apasa ''back'' si lasa-l sa se execute in background.Deschide Garmin si personalizeaza-l dupa gustul tau. PS: ***Daca nu poti valida certificatul incearca cu asta: ![]() http://www.2shared.c...FreeSigner.html trebuie sa dai data mobilului inapoi cu cel putin 1 an ![]() [ http://www.latrola.net/blok/subirimagenes/images/617_GifTailor_0001.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Succes!!! Sal! Nu reusesc sa instalez virtualkey...spune-mi te rog cum sa fac... |
Posted 26 January 2009 - 19:30

Posted 30 January 2009 - 05:06

Questions re; Virtual Key?
down key ==> Camera (Shutter de la camera foto)==> cu aceasta tasta veti putea naviga cum se introduce in Custom mode2 ? in afara de "Left,Right,Camera,No,Menu,Media" nu mai am nimic in Special Key. Mai exact ma refer la pasul: 3 {Camera}=>{Down} Eu nu am reusit sa-l introduc conform celor din: http://forum.softped...a...t&id=511619 Pt. cei ce doresc sa semneze aplicatii online (Virtual Key) aveti linkul de mai jos; https://www.symbians...SignedOnline.do |
|
Posted 01 February 2009 - 14:15

Eu personal n-am testat v5.20, dar sunt unii care spun cum ca nu ar merge. Realitatea nu o cunosc, dar sunt sigur ca V5.10 merge. Numai bine!!! PS:Niciuna din versiunile 4 nu functioneaza... din surse sigure(ma refer la 5800 binenteles) Merge si cu versiunea 5.00.20 am testat eu si merge la mine. |
Posted 01 February 2009 - 18:02

Posted 01 February 2009 - 18:40

Posteaza foto , ca asa ....nu prea e credibil NUmai bine!!! Cam de o saptamana am telefonul si cand l-am luat am si instalat aplicatia.Nu prea e de calitate poza ca am facut-o cu un n73 dar din cate observ la capitolul camera n73 e mai bun decat 5800 cu toate ca au aceeasi rezolutie. [ http://f.imagehost.org/0420/01022009012.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by orly_mihai, 01 February 2009 - 18:52. |
Posted 01 February 2009 - 20:32

[quote name='orly_mihai' date='Feb 1 2009, 17:40' post='5928657']
Cam de o saptamana am telefonul si cand l-am luat am si instalat aplicatia.Nu prea e de calitate poza ca am facut-o cu un n73 dar din cate observ la capitolul camera n73 e mai bun decat 5800 cu toate ca au aceeasi rezolutie. Daca merge e super...eu personal n-am incercat. Cum se misca , sau inca n-ai probat? Este un lucru bun...iar daca se poate,se poate!Foarte bine! Numai bine!!! |
Posted 01 February 2009 - 20:48

Sincer inca nu am probat dar maine cand merg la lucru am sa incerc.Am pus ROAD 2008 si Europa 2009 ma refer la harti.Maine voi incerca si revin cu detalii.In orice caz am observat ca prinde semnal mai repede decat n95.Mentionez ca am avut si n95 simplu si n95 8giga si se miscau mai greu.
Edited by orly_mihai, 01 February 2009 - 20:48. |
|
Posted 01 February 2009 - 21:05

Buna kaloom. Spune si mie te rog de ce nu gasesc in virtualkey programu garmin? L'am instalat de pe calc. pe tel prin transfer data direct pe card,am urmat toti pasii care i'ai zis tu iar cand intru in virtualkey pana la iclude si add from installed nu gasesc GMOBILE XT. De ce?
|
Posted 01 February 2009 - 22:09

Buna kaloom. Spune si mie te rog de ce nu gasesc in virtualkey programu garmin? L'am instalat de pe calc. pe tel prin transfer data direct pe card,am urmat toti pasii care i'ai zis tu iar cand intru in virtualkey pana la iclude si add from installed nu gasesc GMOBILE XT. De ce? VirtualKey>Exclude>Options>Change mode>Iclude>Options>Add from installed>GarminXT>Select>Cancel>Back.....dupa care poti executa Garmin. Bafta...numai bine!!! PS: Daca tot nu-l gasesti incearca sa-l reinstalezi...merge instalat si din telefon(sisx) Edited by kaloom, 01 February 2009 - 22:10. |
Posted 01 February 2009 - 22:46

[quote name='kaloom' date='Feb 1 2009, 22:09' post='5929967']
Te referi la maparea tastelor man; VirtualKey>Exclude>Options>Change mode>Iclude>Options>Add from installed>GarminXT>Select>Cancel>Back.....dupa care poti executa Garmin. Bafta...numai bine!!! PS: Daca tot nu-l gasesti incearca sa-l reinstalezi...merge instalat si din telefon(sisx) [/quExact ce ai spus mai sus asta am facut ,dar cand ajung la pasu cu Add from installed>GarminXT nu gasesc acest garmin xt in lista care mi-o da,probabil nu stiu eu sa instalez garminul de asta nici nu'mi apare in lista de la vertical key. Iar daca incerc sa instalez din tel. imi zice file type not supported....folosesc Garmin_Mobile_XT_5.00.10w Ajuta'ma te rog ca deja m-am plictisit de instalat si reinstalat:) MS MULT! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users