Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Scurgere chiuveta -> teava co...

Trigger Warning (2024)

Pareri cartiere/zone in care ati ...

Care este culoarea normala de soia?
 Comertul cu arcuri si arbalete

Masini pe benzina usor pretabile ...

Am primit facturi dupa ce am renu...

Camere video, supraveghere curte....
 Epilator care nu smulge puful

Realizare comanda pompa submersib...

Covorase scari/trepte

Apartament Iași
 Scurgeri de la etajul superior

Caut splitter semnal satelit

Instalatii sanitare

Program de slabire cu succes gara...
 

GPS Garmin pentru touchscreen

- - - - -
  • Please log in to reply
497 replies to this topic

#19
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View Postnelub, on Jan 16 2009, 22:10, said:

Am reinstalat din nou varianta de firmware ,am instalat ,,virtualkey,, dar in fisierul ,,private,, nu-mi apare folderul e7d61da9 . l-am creat eu dar cand setez ,,virtualkey,, si setez custom2 i-mi spune ,,no date,,. Am omis ceva?Nu pot folosi la setarea ,,garmin,, cele trei taste.Nu-mi incarca custom2.
Pai acel folder nu trebuie sa-l creezi tu, el se va creea in urma instalarii...hmm asa am patit si eu si nu stiam de ce nu merge.Asa ca instaleaza din nou virtualkey prin PcSuite, dupa care deconectezi telefonul. Il conectezi iarasi dar de aceasta data in modul transfer de date si prin intermediul Pc-ului cauti folderul ''private'', unde trebuie sa introduci custom2map....
Numai bine!!!
Sa inteleg ca ai reusit sa instalezi vitualkey???...a fost greu?  Unde era buba?

#20
costagri

costagri

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 17.01.2009

View Postkaloom, on Jan 17 2009, 02:37, said:

Pai acel folder nu trebuie sa-l creezi tu, el se va creea in urma instalarii...hmm asa am patit si eu si nu stiam de ce nu merge.Asa ca instaleaza din nou virtualkey prin PcSuite, dupa care deconectezi telefonul. Il conectezi iarasi dar de aceasta data in modul transfer de date si prin intermediul Pc-ului cauti folderul ''private'', unde trebuie sa introduci custom2map....
Numai bine!!!
Sa inteleg ca ai reusit sa instalezi vitualkey???...a fost greu?  Unde era buba?
salut.daca nu ma insel cred ca ma poti ajuta daca vrei bineinteles. ma chiama catalin scriu din spania si de citeva zile imi bat capul cu programul garmin pen.5800 nokia .am intrat prin foruri de spania dar vad ca nimeni de aici nu se deranjaza sa imi raspunda cu indicati ma clare despre cum sa instaleaza navigatorul in nokia5800.poate tu daca vrei si ai timpsa imi dai mai multe detalii. am gasit versiunea 4.10 cu harta ,am instalat programul direct in cartela de memorie dupa care am instalat harta in carpeta garmin , bag cartela in tel. se instaleaza ,imi apara iconul de navigator dar nu pot sa il descgid ..te rog ajutama daca poti

#21
nelub

nelub

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 05.10.2006

View Postkaloom, on Jan 17 2009, 00:37, said:

Pai acel folder nu trebuie sa-l creezi tu, el se va creea in urma instalarii...hmm asa am patit si eu si nu stiam de ce nu merge.Asa ca instaleaza din nou virtualkey prin PcSuite, dupa care deconectezi telefonul. Il conectezi iarasi dar de aceasta data in modul transfer de date si prin intermediul Pc-ului cauti folderul ''private'', unde trebuie sa introduci custom2map....
Numai bine!!!
Sa inteleg ca ai reusit sa instalezi vitualkey???...a fost greu?  Unde era buba?
Buba era ca dupa ce am facut update de soft nu mai mergea instalat nimic dupa care am repetat instalarea pe mai multe coduri[product code] iar acum majoritatea aplicatiilor semnate se instaleaza.Nu mai puteam instala nici macar temele vechi pe care le mai instalasem.Mentionez ca instlarea softului[varianta de firmware 11 pe diferite pachete] am instalat cu ,,Phoenix,, care mi se pare relativ simpla dupa ce ne-ai lamurit tu.

#22
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View Postcostagri, on Jan 17 2009, 11:36, said:

salut.daca nu ma insel cred ca ma poti ajuta daca vrei bineinteles. ma chiama catalin scriu din spania si de citeva zile imi bat capul cu programul garmin pen.5800 nokia .am intrat prin foruri de spania dar vad ca nimeni de aici nu se deranjaza sa imi raspunda cu indicati ma clare despre cum sa instaleaza navigatorul in nokia5800.poate tu daca vrei si ai timpsa imi dai mai multe detalii. am gasit versiunea 4.10 cu harta ,am instalat programul direct in cartela de memorie dupa care am instalat harta in carpeta garmin , bag cartela in tel. se instaleaza ,imi apara iconul de navigator dar nu pot sa il descgid ..te rog ajutama daca poti
Deci, cel mai simplu e sa citesti tutorialul si sa respecti pasii de acolo.
Cu garmin 4.10 nu-ti va functiona niciodata
Numai bine!!!

View Postnelub, on Jan 17 2009, 18:54, said:

Buba era ca dupa ce am facut update de soft nu mai mergea instalat nimic dupa care am repetat instalarea pe mai multe coduri[product code] iar acum majoritatea aplicatiilor semnate se instaleaza.Nu mai puteam instala nici macar temele vechi pe care le mai instalasem.Mentionez ca instlarea softului[varianta de firmware 11 pe diferite pachete] am instalat cu ,,Phoenix,, care mi se pare relativ simpla dupa ce ne-ai lamurit tu.
Pai da, relativ e simplu, dar trebuie sa-i bagi si codul lui.....acolo este diferentiat de zona si de culoarea terminalului.Oricum...bine ca ai reusit.
Numai bine!!!

#23
nelub

nelub

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 05.10.2006

View Postkaloom, on Jan 17 2009, 19:38, said:

Deci, cel mai simplu e sa citesti tutorialul si sa respecti pasii de acolo.
Cu garmin 4.10 nu-ti va functiona niciodata
Numai bine!!!


Pai da, relativ e simplu, dar trebuie sa-i bagi si codul lui.....acolo este diferentiat de zona si de culoarea terminalului.Oricum...bine ca ai reusit.
Numai bine!!!
Pai culoarea la al meu este rosie dar i-am instalat soft pe albastru,este vorba numai de gust .

#24
costagri

costagri

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 17.01.2009

View Postkaloom, on Jan 17 2009, 21:38, said:

Deci, cel mai simplu e sa citesti tutorialul si sa respecti pasii de acolo.
Cu garmin 4.10 nu-ti va functiona niciodata
Numai bine!!!


Pai da, relativ e simplu, dar trebuie sa-i bagi si codul lui.....acolo este diferentiat de zona si de culoarea terminalului.Oricum...bine ca ai reusit.
Numai bine!!!
mersi ca mi-airaspuns. am citit un forum spaniol  si explicau ca le functioneaza cu 4.10 dar am incercat cum ti-am scris si nu am putut sa deschid programul iar in tutorial am citit si nu inteleg primi pasi daca vrei te pot suna sau spunemi unde gasesc indicatii mai amanuntite in special primi pasi .mersi

#25
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View Postcostagri, on Jan 18 2009, 02:17, said:

mersi ca mi-airaspuns. am citit un forum spaniol  si explicau ca le functioneaza cu 4.10 dar am incercat cum ti-am scris si nu am putut sa deschid programul iar in tutorial am citit si nu inteleg primi pasi daca vrei te pot suna sau spunemi unde gasesc indicatii mai amanuntite in special primi pasi .mersi
Versiunea 4.10 nu functioneaza, chiar tu o certifici...''nu am putut deschide programul''. Spune unde anume nu intelegi, ca sa te pot ajuta.Mai amanuntit de atat nu cred ca ai sa gasesti mai ales in limba romana.....
Aaa, unde anume ai citit ca versiunea 4.10 ruleaza pe acest terminal?

#26
costagri

costagri

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 17.01.2009

View Postkaloom, on Jan 18 2009, 03:23, said:

Versiunea 4.10 nu functioneaza, chiar tu o certifici...''nu am putut deschide programul''. Spune unde anume nu intelegi, ca sa te pot ajuta.Mai amanuntit de atat nu cred ca ai sa gasesti mai ales in limba romana.....
Aaa, unde anume ai citit ca versiunea 4.10 ruleaza pe acest terminal?
salut si mersi pentru ajutor am citit pe club nokia simbian in spaniola si acolo am gasit directii de descarga de 4.10 +harti+virtualkei,amanunte de instalare dar nu explica pe intelesul meu.fiind prima data cind incerc au anumite proceduri de executare de foldar ce  nu inteled foarte clar si ma incurc .in fine iti explic..am coborit garminmobilexp 4.10..winrar l-am extras si sa format 6 carpete:garmin,private,resursesys,system,garminmobilxt 4.10.80-s60.le-am instalat in cartela scoasa din tel.dupa care am coborit o harta:GMAPSUPP.SI AM EXTRASO IN CARPETA   GERMIN AM BAGAT CARTELA IN TEL AM INTRAT INMENIU-APLICATII-GESTOR ARHIVA -CARTELA MEMORIESI IAM DAT CLIC PE CARPETA GARMIN MOBILXT,,, INCEPE INSTALAREA IMI SPUNE CA SE VERIFICA LICENTIA ,CA NU E COMPATIBIL PROGRAMUL CRED SI TERMINA DE INSTALAT DUPA CARE MA INTORC IN APLICARI SI GASESC GARMIN INSTALAT II DAU CLIC DAR NU SE DESCHIDE NU FACE NIMIC.EI AICI M-AM BLOCAT CEPOT FACE?

View Postcostagri, on Jan 18 2009, 14:23, said:

salut si mersi pentru ajutor am citit pe club nokia simbian in spaniola si acolo am gasit directii de descarga de 4.10 +harti+virtualkei,amanunte de instalare dar nu explica pe intelesul meu.fiind prima data cind incerc au anumite proceduri de executare de foldar ce  nu inteled foarte clar si ma incurc .in fine iti explic..am coborit garminmobilexp 4.10..winrar l-am extras si sa format 6 carpete:garmin,private,resursesys,system,garminmobilxt 4.10.80-s60.le-am instalat in cartela scoasa din tel.dupa care am coborit o harta:GMAPSUPP.SI AM EXTRASO IN CARPETA   GERMIN AM BAGAT CARTELA IN TEL AM INTRAT INMENIU-APLICATII-GESTOR ARHIVA -CARTELA MEMORIESI IAM DAT CLIC PE CARPETA GARMIN MOBILXT,,, INCEPE INSTALAREA IMI SPUNE CA SE VERIFICA LICENTIA ,CA NU E COMPATIBIL PROGRAMUL CRED SI TERMINA DE INSTALAT DUPA CARE MA INTORC IN APLICARI SI GASESC GARMIN INSTALAT II DAU CLIC DAR NU SE DESCHIDE NU FACE NIMIC.EI AICI M-AM BLOCAT CEPOT FACE?
................................................................................
.................................................................................
.................................................................................
.................................
por LonelyWolf el 26 Dic 2008, 13:34

Specter escribió:
Pues ya nos contarás si funciona o no.  
Probado, y certifico que funciona.
Es un poco lioso viendo el vídeo (desenfocado) pero funciona.
Ahora pongo las instrucciones de modo textual.
Que serán mas fáciles de entender.


Instrucciones

Instalar Garmin Mobile XT 4.10.80, del siguiente hilo de specter:
Debe registrarse para ver este enlace. Gracias por su visita.
Del cual extraigo esta información:
Specter escribió:
Garmin Mobile XT 4.10.80 Multilenguaje

Lo podéis bajar de aquí y creo que trae versiones tanto para Symbian s60v2 como para s60v3:


Código: Seleccionar todo
http://www.megauploa.../es/?d=Q4Y5P8CO

ó también

http://www.garmin.co...anS60_41080.exe

Mapa de la península ibérica:


Código: Seleccionar todo
http://www.megaupload.com/?d=OI8EGIT7

Instrucciones para su instalación:

1 - Bajarse el programa del link que he puesto antes.
2 - Del fichero anterior copiar la carpeta Garmin a vuestra tarjeta (sobreescribid todo si os lo pide).
3 - El mapa de España o el que queráis debe llevar el nombre GMAPSUPP.IMG, descomprimidlo y metedlo en la carpeta Garmin del móvil.
4 - Ejecutad desde el móvil el fichero "GarminMobileXT.sis".



Una vez instalado, hay que actualizarlo, por lo que hay que instalar:
Debe registrarse para ver este enlace. Gracias por su visita.

Una vez instaladas la aplicación "base" y su actualización,
instalamos Virtual Key 1.00, que despues de instalarlo lo abrimos y lo cerramos (para que cree una carpeta en E:)
Conectamos el terminal al Pc, y copiamos en la tarjeta, en la ruta :\private\e7d61da9\ el archivo "custom2.keymap".
Debe registrarse para ver este enlace. Gracias por su visita.

Ejecutamos Virtual Key , Options/Load Mode/Custom Mode 2
Ahora pinchamos en la segunda pestaña que veremos se llama Exclude.
Una vez dentro de esa pestaña, Options/Change Mode/Include.
Y para terminar: Options/Add from installed, seleccionamos Garmin XT, pulsamos Select, Cancel y seguido Back, con lo que Virtual Key nos quedará en segundo plano.


Código: Seleccionar todo
Lo que hemos hecho es asignar a la tecla de llamada (verde) la función de tecla izquierda, a la tecla de colgar, (tecla roja) asignamos tecla derecha, y a la tecla cámara, le asignamos la función Bajar o Down

Lonelywolf escribió:
Esto, sólo la prmera vez.
En lo sucesivo abrimos Virtual Key, y pulsamos back, para dejarlo en segundo plano
Ahora vamos con la segunda parte de Garmin Xt

Ejecutamos Garmin XT,

Specter escribió:
Id a Config>Acerca de y copiamos el nº Unlock ESN o Card Id (cada uno tenemos uno). Si sólo nos pone el IMEI probad este programa:


Código: Seleccionar todo
http://www.megaupload.com/?d=YNLX4E95
7 - Cerrad el Garmin en el móvil.
8 - Para evitar problemas con el siguiente paso, aseguraos que veis las extensiones de los ficheros en vuestro explorador de ficheros de Windows, si no veis las extensiones tendréis que activarlas para que se vean, que además os servirá para aclararos siempre y para identificar los formatos de los ficheros.
9 - Ejecutad este programa en el PC:


Código: Seleccionar todo
http://www.megaupload.com/?d=A5E2LR2U

10 - Meted arriba el nº ese que hemos copiado y le damos a Generate.
11 - El número que aparecerá ahora en "Your Device Unlock code" lo pegamos en un fichero de texto que creamos y lo llamamos SW.UNL
12 - Ahora sin cerrar el garmin_kgen.exe escogemos en la casilla de selección "<custom mapset>" e introducimos el código 284 y le damos al otro "Generate" y el número que nos de lo metemos en un fichero de texto que también creamos y lo llamaremos GMAPSUPP.UNL.
13 - Luego ya podemos meter los ficheros SW.UNL y GMAPSUPP.UNL en la carpeta Garmin del móvil.
(aunque es una tontería hay que asegurarse bien de que los ficheros tienen la extensión .UNL y no .UNL.TXT, si es necesario comprobadlo desde el gestor de archivos del móvil, si no hacéis correctamente este paso no os funcionará ni el GPS ni los mapas).
14 - Para que nos detecte el GPS interno del N95 o de cualquier otro bluetooth que no sea marca Garmin vamos a Config>Sistema>GPS y ahi nos posicionamos en la segunda opción y le damos a ok y luego al boton de Activar (al botón de la izquierda). Además, estoy debe hacerse con la antena encendida y posicionada, si no tampoco nos va a desbloquear ni el mapa ni la posibilidad de encontrar un GPS que no sea Garmin.

Ahora sólo nos queda ir a Utilidades/Config/Sistema/Gps y seleccionar Usar GPS acoplado/integrado activar (con la tecla verde...)/ Hecho (Tecla roja)
e instructiunile din foru nokia club symbian in spaniola

#27
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008
Metoda de instalare a garmin-ului este foarte elaborioasa , iar eu vad ca ai aleso pe cea mai grea.Cauta sa instalezi direct versiunea 5.10 si nu vei mai avea probleme.
OK?
Daca tot nu reusesti asta seara o sa-mi fac timp si o sa vorbim....dar pana atunci....
Numai bine!!!

#28
costagri

costagri

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 17.01.2009

View Postkaloom, on Jan 18 2009, 15:43, said:

Metoda de instalare a garmin-ului este foarte elaborioasa , iar eu vad ca ai aleso pe cea mai grea.Cauta sa instalezi direct versiunea 5.10 si nu vei mai avea probleme.
OK?
Daca tot nu reusesti asta seara o sa-mi fac timp si o sa vorbim....dar pana atunci....
Numai bine!!!
salut. nu reusesc am coborit 5.10 si lam extras si instalat in cartela cu lector de artela am instalat lafel si virtualkey .am bagat cartela in tel sa instalez programul garmin dar nu recunoaste formatul iar virtualkeyzice cind iidau clic imi pune eruare de certificat. nici carpeta private nu apare nicaeri nici eu nu sint bun de nimic si tot asa,ha ha ha

#29
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View Postcostagri, on Jan 18 2009, 17:29, said:

salut. nu reusesc am coborit 5.10 si lam extras si instalat in cartela cu lector de artela am instalat lafel si virtualkey .am bagat cartela in tel sa instalez programul garmin dar nu recunoaste formatul iar virtualkeyzice cind iidau clic imi pune eruare de certificat. nici carpeta private nu apare nicaeri nici eu nu sint bun de nimic si tot asa,ha ha ha
Ca sa-ti apara carpeta private trebuie sa ai instalat virtualkey.Ca sa instalezi virtualkey trebuie sa semnezi aplicatia. Apropo , nu e nevoie sa folosesti lector de cartele, conecteaza telefonul in modul transfer de date. Ca sa reusesti citeste topicurile aferente si vei vedea ca vei reusi.
Numai bine!!!

#30
bogzy

bogzy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 31.07.2006
Nu reusesc sa instalez Virtualkey... Am validat certificatul si cand il instalez imi spune ca "accesil solicitat la aplicatie nu este asigurat" Ce sa fac ?

#31
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View Postbogzy, on Jan 19 2009, 12:04, said:

Nu reusesc sa instalez Virtualkey... Am validat certificatul si cand il instalez imi spune ca "accesil solicitat la aplicatie nu este asigurat" Ce sa fac ?
Si nu poti continua?

#32
bogzy

bogzy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 31.07.2006
Nu. E eroare si se inchide.

#33
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View Postbogzy, on Jan 19 2009, 17:09, said:

Nu. E eroare si se inchide.
Unde ai semnat certificatul?...sau cum?

#34
bogzy

bogzy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 31.07.2006
dupa metoda aia chinezeasca de pe forum. Am incercat si cu FreeSigner dar nu vrea

Edited by bogzy, 19 January 2009 - 22:56.


#35
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View Postbogzy, on Jan 19 2009, 22:54, said:

dupa metoda aia chinezeasca de pe forum. Am incercat si cu FreeSigner dar nu vrea
Update de firmware,(productcode Israel), un reset si poti instala orice ai semnat.Nu uita sa faci o copie de siguranta...
Numai bine!!!

#36
Silvery_Corgan

Silvery_Corgan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 18.01.2009
Am instalat VirtualKey, insa nu gasesc de nici un fel folderul ala din "Private".

L-am instalat exact cum a trebuit insa nu gasesc folderul "e7d61da9". Imi poti spune te rog ce alte fisiere mai ai in acel folder? Si mai intreb daca trebuie instalat pe Memoria Interna a telefonului sau pe Cardul de Memorie?

Edited by Silvery_Corgan, 20 January 2009 - 18:07.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate