Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sistem de navigatie GPS PNI L710 ...

OnePlus Watch 2

Cea mai aproape statiune pe plaja...

[UNDE] Prelungitor cablu 3-PINI
 Duminica, "sportivii ♧&...

Infecția cu virusul Epstein-Barr

Metropola lui Pandele se orientea...

oprirea taximetristilor pe singur...
 Curatat viniluri. Cand? Cum? Cu ce?

Ajutor informații Bucure5...

Poor Things - 2023

Delphin Palace vs Sunis Elita
 Apartament 3 camere, proprietari ...

An constructie bloc din Bucuresti

Masina de spalat rufe Slim Beko W...

Sfat achizitie telefon dimensiuni...
 

GPS Garmin pentru touchscreen

- - - - -
  • Please log in to reply
497 replies to this topic

#1
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

GPS NOKIA 5800


Sunt multi care din ziua cand au achizitionat Nokia 5800 , s-au intrebat si chiar au probat daca pot utiliza GPS-ul pe acest terminal cu oricare alt program de navigare decat NokiaMaps. Ei bine , singurul care se instaleaza in conditii optime pare a fi Garmin, dar,, ramane de rezolvat problema tastelor. De aceasta mica problema vom trece cu ajutorul unui program (de unii probabil este cunoscut) numit VIRTUALKey. Acesta din urma se va preocupa sa mapeze 3 taste care va vor ajuta sa continuati instalarea Garmin in nokia5800.
Cele 3 taste care va vor functiona in rularea Garmin sunt urmatoarele:
left soft key ==> Yes (tasta verde)==> cu acesta tasta veti da ''ok''
right soft key ==> No (tasta rosie)==> cu aceasta tasta veti reveni la un pas anterior
down key ==> Camera (Shutter de la camera foto)==> cu aceasta tasta veti putea naviga
Iata ce aveti de facut:

1. Instalati Garmin XT (doar versiunea 5.10 functioneaza), in mod normal.Cum se instaleaza si de ce anume aveti nevoie gasiti un topic postat de SteauaBoy.
Attached File  Scr000026.jpg   75.75K   3631 downloads

2. Instalati VirtualKey.... trebuie sa validati ***certificatulAttached File  descarca.gif   23.87K   3051 downloads
http://www.2shared.c...tualkeyv10.html

3. Odata instalat Virtualkey conectati mobilul la PC in modul transfer de date si dute in ruta:
D:/private/e7d61da9/........unde ''D'' se presupune ca este mobilul tau(conectat in modul transfer de date).
Aici trebuie copiat urmatorul fisier ''custom2.keymap'' Attached File  descarca.gif   23.87K   3051 downloads
http://www.2shared.c...for_garmin.html

4. Deconecteaza mobilul de la PC, executa VirtualKey in mobil si urmeza aceste configuratii(daca nu este exact cum am pus eu aici nu-ti va functiona):

Settings Tab == Options->Load mode->Custom Mode 2
Attached File  Scr000031.jpg   63.13K   1554 downloads Attached File  Scr000030.jpg   37.94K   1254 downloads
Exclude Tab == Option-> Change mode->Include
Attached File  Scr000032.jpg   51.89K   799 downloads
Include Tab == Options->Add from installed->Gmobile XT->Select
Attached File  Scr000034.jpg   49.32K   553 downloads Attached File  Scr000033.jpg   52.35K   540 downloads

dupa ce ai setat VirtualKey apasa ''back'' si lasa-l sa se execute in background.Deschide Garmin si personalizeaza-l dupa gustul tau.

PS: ***Daca nu poti valida certificatul incearca cu asta:Attached File  descarca.gif   23.87K   3051 downloads
http://www.2shared.c...FreeSigner.html
trebuie sa dai data mobilului inapoi cu cel putin 1 an

Attached File  GifTailor_0001.gif   144K   842 downloads
[ http://www.latrola.net/blok/subirimagenes/images/617_GifTailor_0001.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Succes!!!

Edited by kaloom, 06 January 2009 - 18:43.


#2
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,443
  • Înscris: 16.12.2006
ai testat si cu versiunea 5.0.20 ? adica cand ai zis ca functioneaza doar 5.0.10 te-ai referit la faptul ca nu merge cu versiunea 4 si merge doar cu 5 ?

#3
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View Postcatalinman, on Jan 6 2009, 19:19, said:

ai testat si cu versiunea 5.0.20 ? adica cand ai zis ca functioneaza doar 5.0.10 te-ai referit la faptul ca nu merge cu versiunea 4 si merge doar cu 5 ?
Eu personal n-am testat  v5.20, dar sunt unii care spun cum ca nu ar merge. Realitatea nu o cunosc, dar sunt sigur ca V5.10 merge.
Numai bine!!!


PS:Niciuna din versiunile 4 nu functioneaza... din surse sigure(ma refer la 5800 binenteles)

#4
baghy

baghy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,383
  • Înscris: 21.12.2006
wow , vad ca incep sa se faca si soft-uri pt platforma touch a celor de la Nokia
oricum telul e destul de nou ... deci nu cred ca il au prea multi romani

#5
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View Postbaghy, on Jan 6 2009, 20:23, said:

wow , vad ca incep sa se faca si soft-uri pt platforma touch a celor de la Nokia
oricum telul e destul de nou ... deci nu cred ca il au prea multi romani
Acest soft nu este coceput pentru 5800 , dar s-a adaptat cu succes... sa speram ca vor scoate softuri pentru acest terminal...
Numai bine!!! :cheers:

#6
nelub

nelub

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 05.10.2006

View Postkaloom, on Jan 6 2009, 20:01, said:

Acest soft nu este coceput pentru 5800 , dar s-a adaptat cu succes... sa speram ca vor scoate softuri pentru acest terminal...
Numai bine!!! :cheers:
Nu functioneaza virtualkey.

#7
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View Postnelub, on Jan 9 2009, 21:38, said:

Nu functioneaza virtualkey.
Daca arunc o privire mai sus il vad functionabil... tu nu???
Esti sigur ca ai urmat instructiunile?
Cum nu functoneaza?Nu-l poti instala?Nu-l poti configura?...etc
Da si tu mai multe detalii ca sa te pot ajuta, nu sunt vraci sa-mi dau seama la ce anume te referi......
Numai bine!!!

Edited by kaloom, 10 January 2009 - 03:43.


#8
nelub

nelub

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 05.10.2006

View Postkaloom, on Jan 10 2009, 02:36, said:

Daca arunc o privire mai sus il vad functionabil... tu nu???
Esti sigur ca ai urmat instructiunile?
Cum nu functoneaza?Nu-l poti instala?Nu-l poti configura?...etc
Da si tu mai multe detalii ca sa te pot ajuta, nu sunt vraci sa-mi dau seama la ce anume te referi......
Numai bine!!!
Am validat certificatul la ,,virtualkey,, ,l-am instalat,prima data mi-a zis ca nu este pentru telefonul respectiv apoi ca nu-mi garanteaza functionarea si la sfirsit nu a aparut nici o iconita ca sa pot sa-l setez.Ce am omis?

#9
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View Postnelub, on Jan 10 2009, 11:44, said:

Am validat certificatul la ,,virtualkey,, ,l-am instalat,prima data mi-a zis ca nu este pentru telefonul respectiv apoi ca nu-mi garanteaza functionarea si la sfirsit nu a aparut nici o iconita ca sa pot sa-l setez.Ce am omis?
Dar l-ai instalat pana la urma???...ca intr-adevar spune ca programul nu este pentru acest terminal---dar tu instaleaza-l ca va merge.Iconul programului ar trebui sa-l gasesti in aplicatii...asta numai daca ai instalat ''VirtualKey''.Dupa aceea conecteaza tlf in modul ''transfer de date'' si urmeaza instructiunile de la pasul ''3''.
Numai bine!!!

#10
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008
Nelu, ai reusit cu Virtualkey-ul ?
Ai reusit sa-i dai de cap?

#11
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008
Daca n-ai reusit valideaza-l dupa aceasta metoda si sigur vei reusi:
Attached File  n0dpg7h5ub3rggek9obl.gif   23.87K   420 downloads
http://forum.softped...howtopic=486989
Numai bine!!!

#12
nelub

nelub

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 05.10.2006

View Postkaloom, on Jan 10 2009, 15:38, said:

Nelu, ai reusit cu Virtualkey-ul ?
Ai reusit sa-i dai de cap?
De validat am reusit dar la sfarsitul instalarii i-mi spune ca nu-mi garanteaza buna functionare si nu-mi apare nici o iconita.Daca nu era validat nu-mi dadea mesajul de instal si sa ma intrebe unde vreau sa-l instalez.Garmin xt porneste setarile dar dupa ce selectez limba nu am cu ce tasta sa-i dau o.k.

#13
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View Postnelub, on Jan 10 2009, 21:45, said:

De validat am reusit dar la sfarsitul instalarii i-mi spune ca nu-mi garanteaza buna functionare si nu-mi apare nici o iconita.Daca nu era validat nu-mi dadea mesajul de instal si sa ma intrebe unde vreau sa-l instalez.Garmin xt porneste setarile dar dupa ce selectez limba nu am cu ce tasta sa-i dau o.k.
Poi aici ai nevoie de virtualKey.
Omule,  ai instalat Virtualkey...Prin PcSuite?Mai repeta pas cu pas si vezi unde ai gresit!!!

#14
andreiforrest

andreiforrest

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 11.01.2009
Salut,
in tutorialul pt instalat Garmin XT al lui Steauaboy zice ca trebe sa ai instalat pe tel o versiune anterioara a lui 5.10. Se poate instala versiunea anterioara fara taste de navigare?

#15
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View Postandreiforrest, on Jan 13 2009, 10:41, said:

Salut,
in tutorialul pt instalat Garmin XT al lui Steauaboy zice ca trebe sa ai instalat pe tel o versiune anterioara a lui 5.10. Se poate instala versiunea anterioara fara taste de navigare?
Steauaboy a explicat destul de bine si corect(instalare pentru N95), dar pentru Nokia 5800 nu e nevoie sa instalelezi o versiune anterioara fiindca nu va merge. Asa ca trebuie sa instalezi direct versiunea 5.10 pentru ca este singura versiune compatibila pentru acest terminal.
Daca mai intampinati greutati, le vom rezolva aici.
Numai bine!!!

#16
nelub

nelub

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 05.10.2006
Nu pot sa pacalesc virtualkey de nici un fel ,ba i-mi da certificat expirat ,ba i-mi zice sa iau lagatura cu furnizorul ,ba ca am o data gresita setata pe telefon.Am instalat din nou softul si acum unele aplicatii semnate merg ,altele nu.Virtualkey are draci pe el si nu vrea de nici un fel.Kaloom nu mai ai vreo idee ?

#17
kaloom

kaloom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 25.11.2008

View Postnelub, on Jan 15 2009, 16:56, said:

Nu pot sa pacalesc virtualkey de nici un fel ,ba i-mi da certificat expirat ,ba i-mi zice sa iau lagatura cu furnizorul ,ba ca am o data gresita setata pe telefon.Am instalat din nou softul si acum unele aplicatii semnate merg ,altele nu.Virtualkey are draci pe el si nu vrea de nici un fel.Kaloom nu mai ai vreo idee ?
Pai nu stiu man, la mine a mers din prima!Ai ceva care nu te lasa sa instalezi, dar ce sa fie....
Se pare ca nu ai semnat bine aplicatia, exista o eroare undeva.Daca spui ca ai semnato pe pagina din china cum am explicat eu trebuia sa mearga(eu acolo am semnato), si acolo probabil ai gresit IMEI-ul, cred....Incearca sa o semnezi aici: https://www.symbiansigned.com/app/page
Daca intampini greutati imi spui, mi se pare ca nu accepta e-mail de yahoo sau de hotmail de aceea trebuie sa-ti faci un cont pe gmail de exemplu sau in alta parte.
Numai bine!!!

#18
nelub

nelub

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 05.10.2006

View Postkaloom, on Jan 15 2009, 20:17, said:

Pai nu stiu man, la mine a mers din prima!Ai ceva care nu te lasa sa instalezi, dar ce sa fie....
Se pare ca nu ai semnat bine aplicatia, exista o eroare undeva.Daca spui ca ai semnato pe pagina din china cum am explicat eu trebuia sa mearga(eu acolo am semnato), si acolo probabil ai gresit IMEI-ul, cred....Incearca sa o semnezi aici: https://www.symbiansigned.com/app/page
Daca intampini greutati imi spui, mi se pare ca nu accepta e-mail de yahoo sau de hotmail de aceea trebuie sa-ti faci un cont pe gmail de exemplu sau in alta parte.
Numai bine!!!
Am reinstalat din nou varianta de firmware ,am instalat ,,virtualkey,, dar in fisierul ,,private,, nu-mi apare folderul e7d61da9 . l-am creat eu dar cand setez ,,virtualkey,, si setez custom2 i-mi spune ,,no date,,. Am omis ceva?Nu pot folosi la setarea ,,garmin,, cele trei taste.Nu-mi incarca custom2.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate