Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Cine are/va avea calitate mai buna ?

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
klaxhu

klaxhu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 270
  • Înscris: 14.02.2005
Care dintre acesti doi ofera o mai buna calitate si ....cine are un viitor "lipsit" de probleme ? Oare care firma este mai sigura ?...nu vreau sa aleg ceva si peste 4 luni sa imi dau seama ca era mai buna a 2-a oferta sau ca pot sa imi arunc la gunoi echipament care a costat ceva bani! Cred ca nimeni nu vrea asta...dar totusi...care sunt parerile voastre ? Maine merg sa cumpar Rcs....fie ce o fi :)
Thx yo !

Edited by klaxhu, 14 February 2005 - 23:13.


#2
gepeto

gepeto

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,069
  • Înscris: 19.08.2003

klaxhu, pe Feb 14 2005, 22:52, a scris:

Care dintre acesti doi ofera o mai buna calitate si ....cine are un viitor "lipsit" de probleme ? Oare care firma este mai sigura ?...nu vreau sa aleg ceva si peste 4 luni sa imi dau seama ca era mai buna a 2-a oferta sau ca pot sa imi arunc la gunoi echipament care a costat ceva bani! Cred ca nimeni nu vrea asta...dar totusi...care sunt parerile voastre ? Maine merg sa cumpar Rcs....fie ce o fi :)
Thx yo !

<{POST_SNAPBACK}>



Eu zic sa mai astepti...oricum, Focus va incerca sa ofere altceva..calitate si programe noi...

#3
luckas

luckas

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 18.12.2004
ma omule esti o belea curata...mai intai ceri parerea noastra si apoi spui ca oricum cumperi de la rcs.nu esti normal...oricum deocamdata cel mai bun lucru e sa mai astepti, oricum ai asteptat atita timp...despre calitate faptul ca rcs s-a grabit nefacind investiitii care sa ne linisteasca in legatura cu aspectul calitativ ma duce la gindul ca focus sat investeste mai mult in calitate...eu am mai zis si in alte interventii lipsa unor programe cheie din grila rcs cum ar fi Telesport este un mare handicat...am mai vb cu citiva care au cumparat platforma de la rcs am vazut si eu, calitatea imagii nu difera prea mult si nu are nimic din avantajele unei platforme digitate, deci rcs nu au investit mai nimic, s-au grabit flaminzi sa ocopere un segment de piata, doar atit.

#4
mtest

mtest

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,957
  • Înscris: 13.06.2002
Focus Sat are FEC dus la extrem (7/8); asta sa zicem ca compensezi tu cu o antena mai mare plus ca Thor are semnal ceva mai bun in .ro.

RCS are SR mai mic (cu 0.5msps), care combinat cu FEC mare, inseamna largime de banda (bps) mai mica. Totusi, 2 canale in plus la Focus? Deocamdata e discutabil pana nu vedem cum se misca Telesport, HBO si MTV la Focus.

Encoding: Focus e facut cu Scopus-uri, RCS cu Tandberg-uri. Nu e cazul sa intru acum in razboaie religioase...

Surse: unele canale RCS le aduce pe FO de la mama lor pe cand Focus le da jos de pe satelit si reencodeaza. Daca te intereseaza insa doar VH1 si Discovery (ca pe mine), e tot aia.

Edited by mtest, 15 February 2005 - 20:35.


#5
MrMxyzptlk

MrMxyzptlk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,480
  • Înscris: 30.08.2003
o diferenta mai interesanta: Focus Transmite cu 544*576 si RCS transmite cu 720*576 (DigiTV Info este transmis in 352*576) . Deci Focus in acest moment transmite la o rezolutie putin mai slaba. dar oricum diferenta nu este sesizabila pe un televizor normal.

#6
klaxhu

klaxhu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 270
  • Înscris: 14.02.2005
da...la chestia cu rezolutia chiar ca nu m-am gandit....am un sony cu ecran de 80 sau cat dreq e maximu la 16:9 si conteaza un pic rezolutia....mai ales ca tv-urile mari se ieftinesc pe zi ce trece.........hm..chiar acum imi pica fisa...astia cu recieveru lor de la Rcs sper ca le transmit toate si 16:9...in sensu ca pot eu alege din setari k si la strong afisajull..asa pare logic...da naiba mai stie in ziua de azi..mai ales ca nush cine zicea parca ca Rcs retansmite direct unele canale si focus vrea sa "le dea jos" si sa le re-encodeze.whatever.....sper sa fie ok ;)

#7
gepeto

gepeto

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,069
  • Înscris: 19.08.2003

klaxhu, pe Feb 16 2005, 10:31, a scris:

da...la chestia cu rezolutia chiar ca nu m-am gandit....am un sony cu ecran de 80 sau cat dreq e maximu la 16:9 si conteaza un pic rezolutia....mai ales ca tv-urile mari se ieftinesc pe zi ce trece.........hm..chiar acum imi pica fisa...astia cu recieveru lor de la Rcs sper ca le transmit toate si 16:9...in sensu ca pot eu alege din setari k si la strong afisajull..asa pare logic...da naiba mai stie in ziua de azi..mai ales ca nush cine zicea parca ca Rcs retansmite direct unele canale si focus vrea sa "le dea jos" si sa le re-encodeze.whatever.....sper sa fie ok ;)

<{POST_SNAPBACK}>


ATATA TIMP CAT FOCUS NU A PORNIT, NU EXISTA POSIBILITATEA DE A COMPARA NICI RECEPTOARELE, NICI EMISIA...NIMIC. AVETI RABDARE...

#8
mtest

mtest

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,957
  • Înscris: 13.06.2002
RCS reencodeaza cu Tandberg, Focus reencodeaza cu Scopus.

#9
Acta non verba

Acta non verba

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,106
  • Înscris: 10.12.2004

mtest, pe Feb 22 2005, 19:19, a scris:

RCS reencodeaza cu Tandberg, Focus reencodeaza cu Scopus.

<{POST_SNAPBACK}>

... utilizarea unor tipuri diferite de encodere  nu sunt produce efecte sesizabile la nivel de enduser... B)

#10
gepeto

gepeto

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,069
  • Înscris: 19.08.2003

Acta non verba, pe Feb 22 2005, 21:51, a scris:

... utilizarea unor tipuri diferite de encodere  nu sunt produce efecte sesizabile la nivel de enduser... B)

<{POST_SNAPBACK}>



Problema este de acoperire a satelitului sau de sr-ul care la focus este 28.000 fata de 27.500 la rcs...
Conteaza si cate programe inghesuie pe un singur tp...
Ramane de vazut!!

#11
mtest

mtest

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,957
  • Înscris: 13.06.2002

gepeto, pe Feb 23 2005, 17:51, a scris:

Conteaza si cate programe inghesuie pe un singur tp...

<{POST_SNAPBACK}>

Asta este relativ la banda neta disponibila; banda neta ar fi cam asa:
RCS=38Mbps/tp (27.5MSps cu 3/4)
Focus=45Mbps/tp (28MSps cu 7/8)

Tentatia ar fi sa calculam banda medie/program, dar atata vreme cat se foloseste multiplexare statistica cu VBR, prioritizare etc. e discutabil cat e de relevant...

Edited by mtest, 24 February 2005 - 02:37.


#12
donbasilio

donbasilio

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 28.02.2005
Buna,

Am si eu o problema. Mi-am vandut receptorul Strong pentru a-mi cumpara unul de la RCS. Am facut comanda de o luna dar nu am primit nimic.
Am inteles ca o sa-ti cumperi din Cluj. Poti sa-mi spui si mie unde se afla magazinul?

#13
mig

mig

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 18.05.2003
str. Motilor 6-8, parter, vis-a-vis de primaria de pe Motilor.

#14
donbasilio

donbasilio

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 28.02.2005
Am sunat dar si acolo e cu lista de asteptare. Sunt trecut pe lista de la Bucuresti de o luna dar nu am primit inca nimic.
E adevarat ca la Cluj, la Intersat, pe str. Donath, s-ar afla receptoare pentru RCS la vreo 4 mil.?

#15
nrares

nrares

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 356
  • Înscris: 13.10.2003

donbasilio, pe Mar 1 2005, 20:11, a scris:

Am sunat dar si acolo e cu lista de asteptare. Sunt trecut pe lista de la Bucuresti de o luna dar nu am primit inca nimic.
E adevarat ca la Cluj, la Intersat, pe str. Donath, s-ar afla receptoare pentru RCS la vreo 4 mil.?

<{POST_SNAPBACK}>



Am fost eu azi. Din pacate nu mai au pachete Gigi doar Focus.

#16
RadioServ

RadioServ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 210
  • Înscris: 22.04.2004
Vizavi de acest topic parere personala si proprie este ca nici unul din cei doi operatori de DTH ....poate te intrebi de ce e simplu digi 3 tp aglomerate si le vor aglomera mai tare prin urmare scade claritatea imaginea se pixeleaza...focus 1 tp deocamdata 19 posturi aglomerat rau claritatea deocamdata lasa de dorit pe viitor certitudine la focus tp2 cu 14 posturi se va mai aierisi tp1 prin urmare Focus claritate mai buna dar in viitor. :w00t:

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate