![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
JerryCo - Promo „Orice E Posibil”
Last Updated: Mar 31 2009 17:05, Started by
Gyno
, Dec 26 2008 15:42
·
0

Posted 26 December 2008 - 15:42

Cu ocazia lansării site-ului său oficial, JerryCo anunță că albumul „Orice E Posibil” va fi lansat exclusiv în format digital la începutul anului viitor și vă invită să descoperiți atât conținutul actual al site-ului, cât și materialele surpriză ce vor urma în viitorul foarte apropiat.
„Până la data lansării albumului, care va coincide și cu lansarea primului videoclip oficial JerryCo, am decis să oferim ascultătorilor o mică doză din acest proiect în forma unui pachet promo ce conține piesele „Orice E Posibil (feat. Tataee)”, „Promoția '95” și „Nu O Să Știe Nimeni (feat. Jasmine)”.Despre album pot să spun că inițial conținea 12 piese, dar am scos o piesă și am adăugat altele 5 noi pentru a-i da mai mult balans și energie. Am încercat să creăm unul dintre cele mai bune albume de debut scoase pe piața românească și au rezultat următoarele: aproape 25 de piese scrise, 16 idei alese din 250, peste de 300 de ore de studio și, nu în ultimul rând, 3 ani frumoși de muncă.” www.jerryco.ro Pareri ? |
Posted 08 February 2009 - 11:53

update la site si o piesa noua la download - "De cand ai plecat" feat. ViLLy
|
Posted 16 February 2009 - 22:05

Posted 31 March 2009 - 17:05

Administrația forumului oficial JerryCo vă anunță că artistul a dat curs invitației de a posta pe forum în categoria JerryCo, subcategoria Știri. Astfel, începând de luni, 30.03.2009, veți avea ocazia să aflați care sunt albumele și piesele preferate ale artistului.
Topicul se intitulează “JerryCo recomandă”, iar în cadrul acestuia nu se pot face posturi (dacă doriți să comentați preferințele și gusturile lui JerryCo, vă rugăm să o faceți în topicul “Discuții despre ce ascultă JerryCo”). |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users