![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
E-Commerce
Last Updated: Dec 19 2008 19:07, Started by
ktulu22
, Dec 19 2008 19:05
·
0

Posted 19 December 2008 - 19:05

Salutare,
Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Nu ma pricep prea mult dar as dori sa imi spuneti si mie un soft cu care sa fac un magazin on line. Am vazut ca e foarte folosit Joomla, dar nu stiu sa lucrez cu el. Momentan am instalat in server OSCommerce, dar e greoi pentru ca toate produsele se introduc manua, si e foarte nasol. Daca stiti un generator care sa ma ajute. Sa imi importe din Excel ca sa le bag mai repede. Pentru orice detalii si sugestii astept un semn de la voi. Va multumesc!:) |
Posted 19 December 2008 - 19:07

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users