![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Combinatie fatal?
Last Updated: Feb 11 2005 19:28, Started by
herminator
, Feb 07 2005 00:30
·
0

Posted 07 February 2005 - 00:30

Salut ! Stiu ca v-ati saturat de eterna intrebare " ce ziceti de ? ", dar din pacate configuratia ce o am instalata pe PC-ul meu nu prea seamana cu ce am gasit prin post-uri.
Problema suna cam asa: sunt in pragul conectarii permanente la net prin intermediul unei retele de cartier. Nu sunt un profesionist in ale IT-ului si de aceea va cer sfatul: am o placa de baza cu nforce3, ASus K8n, placa care vine cu firewall Nvidia pe LAN. Am instalat firewall-ul, care merge acum in paralel cu cel al Win XP Pro SP 2, Nvidia avand setarea " anti - hacking only ", singura valabile in cazul in care merge si firewall-ul XP. Am si optiunea " disable win firewall ", dar atunci ma enerveaza pop-up-urile Windowsului. AV am F-Prot 3.13 cu update-ul la zi. In rest cam nimic, dar pana acum fiind doar pe dial-up nu am simit nevoia la mai mult. In final, intrebarea: va face fata configuratia mea la grelele incercari ale full-time net-ului sau mai e nevoie de un mic " nitro boost " ? Multumiri anticipate si scuze daca am agasat pe cineva cu intrebari prostesti. |
Posted 07 February 2005 - 08:09

Parerea mea este sa dai "disable win firewall", sa mergi pe firewall-ul placii, si daca te deranjeaza pop-up-urile din ie instaleaza "google toolbar" care o sa-ti blocheze pop-up-urile.
|
Posted 07 February 2005 - 08:13

popup-ul ala de security? da si tu "i have a firewall solution bla bla"
|
Posted 10 February 2005 - 07:48

herminator, pe Feb 7 2005, 00:30, a scris: Am si optiunea " disable win firewall ", dar atunci ma enerveaza pop-up-urile Windowsului. |
Posted 11 February 2005 - 19:28

Am incercat sfaturile voastre, din pacate daca folosesc firewall-ul placii de-a intregul, nu mai pot misca nimic. E foarte agresiv. Singura optiune e anti - hacking ( nu stiu ce a fost in capul celor de la Nvidia ). Pana la urma l-am lasat cum era am scos firewall-ul windows-ului ( btw. cat de sigura e editia pe 64 de biti ?) si am instalat ZoneAlarm de care deocamdata sunt multumit. Oricum, ca niste adevarati pui de romani, deja cativa pusti au si incercat sa-mi intre pe calc. Mi-a trebuit retea.
Multumesc oricum pentru sfaturile voastre si va urez o perioada worries - free de acum inainte. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users