Yahoo Mesenger
Last Updated: Feb 11 2005 01:06, Started by
Sorin P
, Feb 04 2005 21:58
·
0

Posted 04 February 2005 - 21:58

am un prieten care cand intra pe yahoo mesenger imi da un mesaj ca se conect la yahoo shared doc sau ceva de genu asta,bine inteles ii dau no....dar se blokeaza yahoo win il inchide...si asta chiar si inainte sa imi apara aia cu conectatu....si asta numa dupa ce s-a laudat ca imi arata ceva.....stie cineva ceva de chestia asta??
|
Posted 09 February 2005 - 21:32

Ma bag si eu peste tine ca sa nu mai fac un nou topic.. sorry
![]() Cat despre ce zici tu.. o avea vreun hack prietenul tau? Da-i o bere sa-ti zica.. ![]() ~~~~ Azi m-a intrebat mess daca vreau sa instalez upgrade de securitate. Am zis ca da. Arhiva de 4,5MB. Tot azi, am instalat de pe microsoft.com la windows xp upgrade 8 chestiute de securitate etc. Problema este ca de atunci, nu stiu de la care din evenimente, nu mai pot trimite si primi fisiere.. Cand dau send nu ajunge nimic la destinatar si cand primesc.. "waiting for a response" Ati patit? Reinstalez mess? Dar cum e cu acel upgrade?? help pls |
Posted 09 February 2005 - 22:06

dantheboy, pe Feb 9 2005, 21:32, a scris: Am facut si eu ce ai facut tu si imi merge transferu' de fisiere doar dupa ce pun fisierul respectiv pe serveru' yahoo(te intreba messeng. dc vrei sa-l uploadezi pe server). |
Posted 09 February 2005 - 22:20

Sorin P, pe Feb 4 2005, 21:58, a scris: am un prieten care cand intra pe yahoo mesenger imi da un mesaj ca se conect la yahoo shared doc sau ceva de genu asta,bine inteles ii dau no....dar se blokeaza yahoo win il inchide...si asta chiar si inainte sa imi apara aia cu conectatu....si asta numa dupa ce s-a laudat ca imi arata ceva.....stie cineva ceva de chestia asta?? exact aceeasi problema o am si eu... |
Posted 09 February 2005 - 22:42

mi-a aratat si mie alex:) cool hack, ce pot sa zic. pica garantat.
|
Posted 09 February 2005 - 23:11

pe mine nu ma intreaba de serverul ala.. mai pateam cu firewallu mai demult, cand celalalt avea firewall ma intreba asta.. dar la mine ramane ca boul..
![]() ![]() |
Posted 09 February 2005 - 23:34

dar cum se face?nu k m-as apuca eu sa fac cine stie ce, dar sunt curios cum functioneaza.e vreun virus care cere un fisier din share....dar...canci k nu am asa ceva
|
Posted 11 February 2005 - 01:06

mdea yahoo are niste share files ale lui pana mea din cate am vazut eu are legatura cu ale cred:))
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users