Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
accesare windows 10

Placare Baie/bucatarie/hol cu Rig...

Interactive brokers 2002

Ce clasa de amplificatoare prefer...
 Salutari, prelingeri apa sub stre...

Care este diferenta de eficienta ?

Eliminare fișiere duplicat d...

Dezbatere intre cei mai mari infl...
 Aditiv pentru adeziv polistiren

Manual reparatie opel astra H

Multa lume depresiva

Firma colectare deseuri gratuit?
 Doresc consultant pt avizare SRL ...

citire contor energie electrica

Decontare concedii mediale

Global dimming Samsung QLED 65Q80C

Probleme routere

- - - - -
  • Please log in to reply
No replies to this topic

olix

olix

Member

• Grup: Members
Hello, nu stiu daca routerele intra la periferice dar nu am gasit alt loc unde sa pun subiectul asta. Asadar, am acasa un router ASUS, iar la altcineva un router D-link. Ambele au o problema mai ciudata. Dintr-o data, unul din calculatoarele conectate la router nu mai poate deschide unele pagini sau daca intra pe o adresa il duce catre google sau catre o alta adresa care nu are nicio legatura cu cea tastata initial.

Am incercat si cu flushdns pe calculatorul respectiv si cu delete cache si nimic. Patesc treaba asta si pe mac si pe pc, deci tind sa cred ca problema e de la routere. Problema se rezolva la cateva minute dupa, poate o ora sau, uneori, dar nu tot timpul, daca scot routerul din priza si-l bag inapoi.

Inca o precizare, cele 2 routere despre care va povestesc sunt in retele diferite, gen in doua capete diferite ale Bucurestiului.

Poate are cineva o solutie, in caz ca a mai patit cineva asta ..
Multumesc anticipat!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate