Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

The Bad Guy (2022-)

U.D.O. - I give as good as I get

Schimbare majora in domeniul bate...
 Masina universala :)

God's Crooked Lines(2022)

Mai nou, și poliția loc...

TAHITI ligue 1
 Control polaritate motor dc 24v

Problema tensiune Generator Ford ...

Protejare sunca

Cum se procedeaza daca jandarmii ...
 Honor 70

Accident cu auto fara RCA (fara p...

Probleme arzator Ferroli SUN P7

Recomandare telefon in jur de 150...
 

scheduled tasks / ntbackup / status 0x2d

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,272
  • Înscris: 29.11.2001
Se dau urmatoarele:

1. domeniu cu 2 DC: (P)DC - Windows 2003 Server Standard si (B)DC cu Windows 2000 Server.

2. pe (B)DC exista un Tape Unit pe care se face regulat (~zilnic) back-up-ul unei cantitati mari de fisiere.

Recent s-au facut schimbari majore in flow-ul de file-server ... si rolul a fost preluat (temporar) de PDC, pana la rezolvarea problemelor hardware de pe second DC. Tape Unit in schimb a ramas pe vechiul server.

Problema:

S-a facut o mapare (P:) pe BDC care pointeaza catre locatia care se doreste a fi backup-uita de pe PDC ... mai precis:

net use P: \\PDC_NAME\F$


Inainte de schimbare, back-upul mergea OK, noapte de noapte, FARA probleme.

Dupa schimbare, in scheduled tasks procesul apare cu RUNNING timp de cateva secunde, dupa care da:

STATUS: 0x2d

In NTBAckup log apare mesajul:

Quote

Skipped files in ""@E:\DATA_from_PDC.bks" folder.  Folder not found.


Problema este ca DACA rulez job-ul ad-labam sau dau direct sintaxa respectiva pentru ntbackup, o ia FARA NICI O EROARE. Si back-up-ul -  evident - se face.

De asemenea, am incercat sa pun in scheduled tasks calea catre un bckup_data.cmd, care sa contina sintaxa respectiva ... Acelasi rezultat.

Evident, daca il rulez la mana cmd-ul, backup-ul se face normal (deruleaza banda, scrie, verifica, logurile sunt OK).


Mentionez:

1. Rulez TOATE procesele necesare ca administrator. Si nu, nu am gresit parola in Scheduled Tasks.

2. Task-ul e facut si rulat in consola RDP (TS). La fel au fost si celelalte, si nu am avut probleme.

3. Am citit ce am gasit aici:

http://support.micro...b/264604/EN-US/

http://www.jsiinc.co...2700/rh2710.htm


fara nici un folos! :(


Sa fie maparea pe admin_share de vina?!  :confuzzled:

Any ideea?!

Multam!

#2
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
sugestie: foloseste un batch, backup.cmd, in care sa faci si maparea respectiva

net use blah-blah
backup.exe blah-blah
net use * /delete

verifica in logul de security de pe serverul remote ce inregistrari ai in momentul cand se ruleaza jobul...

#3
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,272
  • Înscris: 29.11.2001
ok, o sa incerc sa bag in cmd si maparea ... deocamdata i-am dat drumul manual ... si astept sa termine ...

In security NU am failures nici pe unul, nici pe celalalt.

#4
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,272
  • Înscris: 29.11.2001
evident, s-a rezolvat in momentul in care am folosit un cmd in care am bagat

net use
backup_syntax
net use /delete

Functioneaza si scheduled, si stand-alone.

Explicatie anyone?

Thx.

#5
z0z

z0z

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 626
  • Înscris: 05.05.2003
mda, in fisierul bks aveai o cale inexistenta, si ntbackup, atunci cand se initializeaza din linie de comanda, nu trece peste ea. Am mai patit-o si eu.

#6
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,272
  • Înscris: 29.11.2001
pai tocmai:

din linie de comanda GASEA maparea ... nu o gasea cand era scheduled ACEEASI comanda ... indiferent ca era directa sau intr-un batch (cmd).


De asemenea, maparea facuta in cmd-ul care este actualmente scheduled si functioneaza, imi apare ca existenta, dar UNAVAILABLE daca ii dau net use in timpul procesului de backup. Desi sunt logat pe TS ca admin si rulez task-ul TOT ca admin.

Suspectez o legatura cu virtual console din RDP ... parca am mai avut o problema similara, care s-a rezolvat cand am schedulat din consola (fizica) a serverului. Oricum, cand ajung la el, o sa verific ce si cum.

Si anunt, evident! ;)

#7
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
nu man ... e corect

in momentul in care deschizi o sesiune sub alte credentials pe server nu vei avea acces la resurse mapate intr-o sesiune anterioara ... mai precis, drive letter-ul respectiv nici nu exista ptr. noua sesiune.
asta se datoreaza pentru ca este vorba doar de un proces nou care se initializeaza sub niste noi user credentials, dar nu se initializeaza intregul shell de user (ca sa re-enumere si existent drives)


poti sa faci urmatorul test:

1. logheaza-te cu user-ul Admin
2. net use x: \\unc_path
3. runas /user:admin2 cmd
4. din noul command prompt incearca sa accesezi X: ... o sa vezi ca admin2 nu stie de X ca drive letter

ca o paranteza, de asta e bine sa folosesti UNC in joburile de backup.

spor ;)

#8
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,272
  • Înscris: 29.11.2001
da man, stiu ce zici matale ... numai ca rulam sub aceleasi credentials ... Administrator ((si) din domain admins group ;) )

#9
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
nu conteaza ... fa testul care ti-am zis si la pasul 3 logheaza-te tot cu admin :D
o sa vezi ca tot nu o sa stie de drive-ul X, tocmai pentru ca nu se initializeaza shell-ul de user ... MS design ;)

#10
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,272
  • Înscris: 29.11.2001
aha, gata, am inteles ce vrei sa zici ... ;)

#11
klaszlo

klaszlo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 141
  • Înscris: 11.07.2003
In sfirsit am primit explicatie la o problema veche, rezolvata prin tot felul de "ocolisuri" :-)
Sunteti meseriasi.
Mersi.

#12
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
:coolspeak:

#13
mihaitsb

mihaitsb

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 22.04.2008
Salut!

am si eu o problema:
win 2003 server, am avut scheduled un backup facut manual int-un cmd, a functionat de ... luni de zile fara nici o problema, acum 2 zile am avut un virus, am scapat de el dar, nu mai am task-ul, a disparut, mai erau vreo 2  facute automat de adobe sau altceva, nici alea nu mai exista. ok am vrut sa-l refac, cind am creat unul nou si i-am dat numele de backup (la fel cum era cel de pina acum) imi zice ca task-ul exista. unde pot sa il gasesc, in registrii, sau in alta parte!
am cautat in registrii si... nimic, am cautat pe net (nu f mult ce e drept) si nu am gasit nimic.

multumesc pentru orice idee

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate