Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Plita gaz Arctic ARNGN64127SB

Vaccin - alergie polen, ambrozie ...

E labrador sau nu?
 Generator Honda

Situatia masinilor cu volan pe dr...

Noul legamant

ecranul laptopului se intuneca ri...
 Centrala ferroli pe peleți

Tv cu slot card CI și intrar...

Otel carbon

Capcane pentru șoareci
 Passat B8

La volan baut si fara permis? Ped...

Reconditionare gard fier forjat/p...

7artisans 4mm F/2.8 fisheye circu...
 

scheduled tasks / ntbackup / status 0x2d

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,223
  • Înscris: 29.11.2001
Se dau urmatoarele:

1. domeniu cu 2 DC: (P)DC - Windows 2003 Server Standard si (B)DC cu Windows 2000 Server.

2. pe (B)DC exista un Tape Unit pe care se face regulat (~zilnic) back-up-ul unei cantitati mari de fisiere.

Recent s-au facut schimbari majore in flow-ul de file-server ... si rolul a fost preluat (temporar) de PDC, pana la rezolvarea problemelor hardware de pe second DC. Tape Unit in schimb a ramas pe vechiul server.

Problema:

S-a facut o mapare (P:) pe BDC care pointeaza catre locatia care se doreste a fi backup-uita de pe PDC ... mai precis:

net use P: \\PDC_NAME\F$


Inainte de schimbare, back-upul mergea OK, noapte de noapte, FARA probleme.

Dupa schimbare, in scheduled tasks procesul apare cu RUNNING timp de cateva secunde, dupa care da:

STATUS: 0x2d

In NTBAckup log apare mesajul:

Quote

Skipped files in ""@E:\DATA_from_PDC.bks" folder.  Folder not found.


Problema este ca DACA rulez job-ul ad-labam sau dau direct sintaxa respectiva pentru ntbackup, o ia FARA NICI O EROARE. Si back-up-ul -  evident - se face.

De asemenea, am incercat sa pun in scheduled tasks calea catre un bckup_data.cmd, care sa contina sintaxa respectiva ... Acelasi rezultat.

Evident, daca il rulez la mana cmd-ul, backup-ul se face normal (deruleaza banda, scrie, verifica, logurile sunt OK).


Mentionez:

1. Rulez TOATE procesele necesare ca administrator. Si nu, nu am gresit parola in Scheduled Tasks.

2. Task-ul e facut si rulat in consola RDP (TS). La fel au fost si celelalte, si nu am avut probleme.

3. Am citit ce am gasit aici:

http://support.micro...b/264604/EN-US/

http://www.jsiinc.co...2700/rh2710.htm


fara nici un folos! :(


Sa fie maparea pe admin_share de vina?!  :confuzzled:

Any ideea?!

Multam!

#2
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
sugestie: foloseste un batch, backup.cmd, in care sa faci si maparea respectiva

net use blah-blah
backup.exe blah-blah
net use * /delete

verifica in logul de security de pe serverul remote ce inregistrari ai in momentul cand se ruleaza jobul...

#3
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,223
  • Înscris: 29.11.2001
ok, o sa incerc sa bag in cmd si maparea ... deocamdata i-am dat drumul manual ... si astept sa termine ...

In security NU am failures nici pe unul, nici pe celalalt.

#4
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,223
  • Înscris: 29.11.2001
evident, s-a rezolvat in momentul in care am folosit un cmd in care am bagat

net use
backup_syntax
net use /delete

Functioneaza si scheduled, si stand-alone.

Explicatie anyone?

Thx.

#5
z0z

z0z

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 626
  • Înscris: 05.05.2003
mda, in fisierul bks aveai o cale inexistenta, si ntbackup, atunci cand se initializeaza din linie de comanda, nu trece peste ea. Am mai patit-o si eu.

#6
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,223
  • Înscris: 29.11.2001
pai tocmai:

din linie de comanda GASEA maparea ... nu o gasea cand era scheduled ACEEASI comanda ... indiferent ca era directa sau intr-un batch (cmd).


De asemenea, maparea facuta in cmd-ul care este actualmente scheduled si functioneaza, imi apare ca existenta, dar UNAVAILABLE daca ii dau net use in timpul procesului de backup. Desi sunt logat pe TS ca admin si rulez task-ul TOT ca admin.

Suspectez o legatura cu virtual console din RDP ... parca am mai avut o problema similara, care s-a rezolvat cand am schedulat din consola (fizica) a serverului. Oricum, cand ajung la el, o sa verific ce si cum.

Si anunt, evident! ;)

#7
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
nu man ... e corect

in momentul in care deschizi o sesiune sub alte credentials pe server nu vei avea acces la resurse mapate intr-o sesiune anterioara ... mai precis, drive letter-ul respectiv nici nu exista ptr. noua sesiune.
asta se datoreaza pentru ca este vorba doar de un proces nou care se initializeaza sub niste noi user credentials, dar nu se initializeaza intregul shell de user (ca sa re-enumere si existent drives)


poti sa faci urmatorul test:

1. logheaza-te cu user-ul Admin
2. net use x: \\unc_path
3. runas /user:admin2 cmd
4. din noul command prompt incearca sa accesezi X: ... o sa vezi ca admin2 nu stie de X ca drive letter

ca o paranteza, de asta e bine sa folosesti UNC in joburile de backup.

spor ;)

#8
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,223
  • Înscris: 29.11.2001
da man, stiu ce zici matale ... numai ca rulam sub aceleasi credentials ... Administrator ((si) din domain admins group ;) )

#9
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
nu conteaza ... fa testul care ti-am zis si la pasul 3 logheaza-te tot cu admin :D
o sa vezi ca tot nu o sa stie de drive-ul X, tocmai pentru ca nu se initializeaza shell-ul de user ... MS design ;)

#10
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,223
  • Înscris: 29.11.2001
aha, gata, am inteles ce vrei sa zici ... ;)

#11
klaszlo

klaszlo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 141
  • Înscris: 11.07.2003
In sfirsit am primit explicatie la o problema veche, rezolvata prin tot felul de "ocolisuri" :-)
Sunteti meseriasi.
Mersi.

#12
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
:coolspeak:

#13
mihaitsb

mihaitsb

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 22.04.2008
Salut!

am si eu o problema:
win 2003 server, am avut scheduled un backup facut manual int-un cmd, a functionat de ... luni de zile fara nici o problema, acum 2 zile am avut un virus, am scapat de el dar, nu mai am task-ul, a disparut, mai erau vreo 2  facute automat de adobe sau altceva, nici alea nu mai exista. ok am vrut sa-l refac, cind am creat unul nou si i-am dat numele de backup (la fel cum era cel de pina acum) imi zice ca task-ul exista. unde pot sa il gasesc, in registrii, sau in alta parte!
am cautat in registrii si... nimic, am cautat pe net (nu f mult ce e drept) si nu am gasit nimic.

multumesc pentru orice idee

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate