![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
probleme cu media player
Last Updated: Jan 30 2005 19:21, Started by
flex21
, Jan 30 2005 14:15
·
0

Posted 30 January 2005 - 14:15

Am si eu urmatoarea problema cu media player 9 : deschid un film sau videoclip , ok , merge bine , am codecuri ace mega codecs pack pro xp si xvid , pana aici totul bine , insa cand inchid media player-ul apar problemele , in sensul ca imi ramane deschis procesul , deci dupa ce inchid media playerul daca dau la task manager acolo imi arata ca media playerul merge in continuare si ma deranjeaza foarte mult acest fapt deoarece daca nu ii dau end process sin task manager nu imi mai merge nici un film deschis cu media player. Precizez ca am updatat si la media player 10 si e aceeiasi problema , plus ca la unele filme sau videoclipuri daca dau alt + enter ca sa maresc sau micsorez imaginea mi se blocheaza cateodata , ce solutie as avea ? o fi virus ?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users