Furori in cluburi
Last Updated: Nov 26 2008 13:08, Started by
BiancaBetina
, Nov 26 2008 12:49
·
0

Posted 26 November 2008 - 12:49

Salutare
...zilele trcute o colega ma intreba cine si ce se mai asculat prin cluburi...din lipsa de cunostinte...am zis ca nu stiu si ca daca ar fi sa merg sa vad pe careva cum se manifesta si daca are suces sau nu as merge pt urmatorii: Alex Velea, Akcent, Fly priject, Animal X, Silvya&DJRinho, Crush&Alexandra Ungureanu, Inna, Morandi,Cassa loco, Fara zahar...voi ce parerea aveti de astia...ar face ei senzatie intr-un club? Daca se poate argumentati dece? (I am addicted to feetback). ![]() |
Posted 26 November 2008 - 13:08

Salutare ...zilele trcute o colega ma intreba cine si ce se mai asculat prin cluburi...din lipsa de cunostinte...am zis ca nu stiu si ca daca ar fi sa merg sa vad pe careva cum se manifesta si daca are suces sau nu as merge pt urmatorii: Alex Velea, Akcent, Fly priject, Animal X, Silvya&DJRinho, Crush&Alexandra Ungureanu, Inna, Morandi,Cassa loco, Fara zahar...voi ce parerea aveti de astia...ar face ei senzatie intr-un club? Daca se poate argumentati dece? (I am addicted to feetback). ![]() cei care i-am ingrosat cu siguranta ar face senzatie intr-un club deoarece chiar au anumite melodii cu o priza mare la public,melodii scoase recent pe piata dar si mai vechi ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users