![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Conteaza ?
Last Updated: Nov 27 2008 18:27, Started by
detective
, Nov 25 2008 13:54
·
0

Posted 25 November 2008 - 13:54

Am cateva intrebari in legatura cu CSS-ul ?
- Punerea codului CSS complet intr-un fisier extern de ex "styles.css" in afara de ergonomie mai are vre-un beneficiu ? SEO ? Performanta ? Etc - Conteaza daca codul CSS e scris in stil multilinie sau single-line ? Conteaza pentru SEO ? Performanta ? - Conteaza daca exista cod CSS si in cadrul <body> ? De ex eu am pe Pagina.php sa zicem, un include la footer.php, in care footer.php include si codul propriu CSS in acelasi fisier, si deci in Pagina.php va aparea codul CSS al footer-ului in cadrul <body>. Ce impact are asupra SEO ? Performanta ? |
Posted 25 November 2008 - 14:08

1. CSS nu are treaba cu SEO.
Punerea CSS-ului intr-un fisier separat este extrem de utila: -fisierul este downloadat doar o data de user si este tinut in cache (reduce mult timpul de incarcare al paginilor) -usurinta de editare 2. CSS nu are treaba cu SEO. Nu conteaza daca e single sau multi... important e sa utilizezi shorthand (prescurtari) pentru a reduce marimea fisierului. 3.CSS nu are treaba cu SEO! Performanta, vezi pct 1. Tu nu prea ai idee ce face CSS-ul si nici cu SEO nu esti prieten bun. Mai documenteaza-te despre fiecare in parte si pana la urma o sa inveti cu ce se mananca. |
Posted 25 November 2008 - 14:14

Intreb deoarece am tot auzit si citit diferite pareri de nici nu mai stiu ce sa cred.
|
Posted 27 November 2008 - 18:27

Quote Intreb deoarece am tot auzit si citit diferite pareri de nici nu mai stiu ce sa cred. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users