![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
probleme dreamwaver
Last Updated: Dec 27 2008 02:19, Started by
balunga
, Nov 23 2008 01:46
·
0

Posted 23 November 2008 - 01:46

salut , am inceput sa lucrez in dreamweaver si intampin o problema seriaosa , cred eu:P (sunt foarte foarte incepator). cand dau preview in browser imi apare urmatoarea pagina:
eu nu pot sa imi dau seama unde am gresit ...am sa va pun o poza cu codurile paote va dati voi seama ![]() Attached Files |
Posted 27 December 2008 - 02:19

Nu sint la un nivel foarte avansat nici eu, dar pot sa-ti spun ca nu ai inchis toate tag-urile deschise. Asta la o vedere rapida asupra bucatii de cod scrisa. Ia la mina toate <tr>, <td>, <a> -urile (nu stiu cum sa ma exprim mai clar) si vezi daca sint toate imbricate asa cum trebuie. Chiar in eroarea afisata de compilerul CF spune clar ca din expresie lipseste o incheiere.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users