![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
cum invat sa fac situri cu html
Last Updated: Nov 27 2008 11:12, Started by
balunga
, Nov 20 2008 22:54
·
0

Posted 20 November 2008 - 22:54

vreau sa invat sa fac situri cu html , am cautat pe google diverse cursuri video si teoretice dar nu am gasit nimic . stiti de unde as putea comanda un asemenea curs?
|
Posted 20 November 2008 - 22:57

Posted 20 November 2008 - 23:22

Posted 20 November 2008 - 23:41

stiu engleza dar vreau sa invat html pe romana pentru a intelege mai usor
|
Posted 21 November 2008 - 00:01

E greu al naibii... Cauta-ti alta meserie. Eu cred ca se poate. ![]() Uite la o simpla cautare dupa lectii html am gasit asta: http://www.ecursuri....introducere.php |
Posted 21 November 2008 - 01:52

stiti cumva de unde pot sa iau o lista (tabel) cu toate comenzile importante din html , ceva gen asta http://www.geocities...ml/comenzi1.htm dar sa fie completa
|
Posted 21 November 2008 - 03:19

pe engleza am gasit si eu ...vreau pe romana:)
In meseria asta nu reusesti fara engleza...
nu o sa iasa nimic asa. De fiecare daca cand vei cauta ceva totul va fi in engleza. Sincer, mai bine invata engleza si apoi apuca-te de webdesign ![]()
stiu engleza dar vreau sa invat html pe romana pentru a intelege mai usor Si apropo de tutorial in limba romana: http://forum.softped...howtopic=323496 Era chiar sub nasul tau ![]() |
|
Posted 21 November 2008 - 14:23

Sa zicem asa... vei reusi sa decolezi fara engleza, dar pe la 1000m altitudine nu vei mai avea combustibil... Sau mai rau, esti ambitios si ajungi la 10000m, iar impactul cu solul va fi pe masura
![]() Daca in schimb ai incepe cu engleza, peste 1-3 luni vei acumula cunostinte direct in engleza, fara sa traduci fiecare cuvintel, iar peste 1-2 ani vei fi mai putin frustrat si ne vei multumi pentru acest sfat ![]() PS: (insider's note) Frustrarea e cea mai periculoasa (a se citi: cerut mila pe forumuri, probleme fara sfarsit, etc, a caror cauza este metodologia de invatare - deci tu insuti esti "vinovat") PPS: invata sa folosesti google cum trebuie, deoarece 1. iti va raspunde 95% din intrebari, daca stii sa le pui (deci stii terminologia corecta in engleza) 2. te va scuti de pierdere timp 3. te va scuti de atata frustrare PPPS: invata terminologia si tot ce trebuie, de la zero, fara sa sari peste notiuni. Intelege mai intai cum functioneaza lucrurile. Foloseste Wikipedia. |
Posted 27 November 2008 - 11:12

Să îți spun ceva : dacă știi engleză , e ușor după ! De exmplu : un tag HTML mai simplu este
<U> ... </u>-> u vine de la Underline care în limba română înseamnă Subliniat , ceea ce face și acest tag , subliniează . Câți ani ai ? Să comanzi un curs HTML nu este prea util , deoarece HTML este un limbaj web foarte simplu . Dacă foloseai Google și căutai tutoriale HTML , TAG-URI HTML , coduri html , găseai o mulțime de subiecte . Repet , câți ani ai , sincer ? Edited by ady_chesnoiu, 27 November 2008 - 11:15. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users