![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Adsense vs Neogen
Last Updated: Jan 07 2009 08:55, Started by
elan
, Nov 19 2008 21:22
·
0

Posted 17 December 2008 - 18:19

Mie mi-au facut astazi un cadou frumos de craciun. Mi-au facut 7 plati si am mai ramas doar cu una la care oricum suma era mai mica.
|
Posted 18 December 2008 - 11:32

In sfarsit, am primit banii. Acum a venit alta buba - la acelasi numar de vizitatori, cu aceleasi reclame afisate de Neogen, brusc, nr de clicuri si implicit castigurile au ajuns la o treime din ceea ce exista acum 3-4 zile... Ce naiba se intampla acolo? Chiar si cu varianta veche Neogen nu se apropia de adsense la nr de clicuri ( nu ajungea nici macar la jumatate). Acum pare un pitic fata in fata cu un urias.
Edited by micacurioasa, 18 December 2008 - 11:34. |
Posted 23 December 2008 - 09:15

Ciudat, mie mi se intampla aproape invers. Desi numarul de vizitatori e la fel au crescut clickurile zilnice. Presupun ca e din cauza noului format de reclame care e inca la inceput. Probabil dupa un timp se va mai stabiliza situatia.
|
Posted 28 December 2008 - 09:57

Incasarile au scazut drastic la Neogen... Mai putin de o trime la acelasi trafic. Daca in cateva zile astia nu termina cu manariile cred ca o sa caut altceva.
|
Posted 28 December 2008 - 10:47

Incasarile au scazut drastic la Neogen... Mai putin de o trime la acelasi trafic. Daca in cateva zile astia nu termina cu manariile cred ca o sa caut altceva. ![]() |
Posted 28 December 2008 - 11:13

Pai la adsense era de asteptat asta.. s-au cam terminat campaniile dedicate sarbatorilor de iarna, Craciunului... s-au cam terminat banii in general pentru luna decembrie.
Sunt curios cum o sa arate luna ianuarie, in conditiile de criza de acum. |
Posted 29 December 2008 - 13:36

Pe un site propriu am un sistem de reclame profesional, acelasi script folosit de majoritatea firmelor de advertising si o unitate identica adsense...vreti sa va spun raportul de impresii? Ca la clickuri nu poti compara, acolo e vb exclusiv de continutul reclamei...
Raportul e 2.4 la 1 , adica le 2.4 x mai multe impresii pe sistemul propriu...daca era moca, sau soimanit (intelege cine are cap) atunci credeam ca e posibil...dar asa... Concluzia v-o trageti singuri ![]() Edited by lord_ice, 29 December 2008 - 13:36. |
Posted 29 December 2008 - 14:00

Pai la adsense era de asteptat asta.. s-au cam terminat campaniile dedicate sarbatorilor de iarna, Craciunului... s-au cam terminat banii in general pentru luna decembrie. Sunt curios cum o sa arate luna ianuarie, in conditiile de criza de acum. La neogen cred ca s-au terminat campaniile/ la adsense in schimb e criza; eu am observat o evolutie negativa de cand a inceput criza si nu datarita sarbatorilor. |
Posted 29 December 2008 - 14:05

|
Posted 30 December 2008 - 09:30

Pe un site propriu am un sistem de reclame profesional, acelasi script folosit de majoritatea firmelor de advertising si o unitate identica adsense...vreti sa va spun raportul de impresii? Ca la clickuri nu poti compara, acolo e vb exclusiv de continutul reclamei... Raportul e 2.4 la 1 , adica le 2.4 x mai multe impresii pe sistemul propriu...daca era moca, sau soimanit (intelege cine are cap) atunci credeam ca e posibil...dar asa... Concluzia v-o trageti singuri ![]() |
Posted 30 December 2008 - 12:51

Posted 07 January 2009 - 08:55

Care ar fi alternativele serioase la Neogen? Exceptand Adsense.
Pentru situri in engleza care ar fi alternativa la Adsense? Acum am un contract cu Adbrite dar sumele incasate raportate la nr de vizitatori sunt modeste. Vizitatorii sunt in proportie mare din USA... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users