Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Combinatie de conturi pentru tran...

Adaptor semnal hi to low

Jocuri Android Multiplayer online...

Diferenta consum smart meter - Co...
 Recomandare demontare+instalare ...

CAIET SERVICE PREDEAL II

Internare spital psihiatrie

CM de snooker 2024
 Scot penele dupa montajul tamplar...

Masina de spalat vase si grasimea

Noua lege de acces in paduri

Sunt ouale proaspete?
 Aplicatie invatare limba Germana

Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile
 

Pachetul SPI (Canalele Filmbox, Fightbox, FashionBox, Docubox).

- - - - -
  • Please log in to reply
113 replies to this topic

#73
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,800
  • Înscris: 06.11.2018

Din 15 iunie, un nou serial turcesc la TDC România


Din 15 iunie, un nou serial turcesc de succes, la TDC: “Răzbunare pe tocuri” (”Stiletto Vendetta”), anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  Razbunare pe tocuri.jpg   162.32K   5 downloads

Vara începe pe Timeless Drama Channel (TDC România) cu un nou serial turcesc lăudat: “Răzbunare pe tocuri” (”Stiletto Vendetta”). Seria a câștigat Turkey Youth Awards pentru cel mai bun scenariu, premiul pentru cel mai bun serial TV și ITU Social Media Awards în 2018 și a fost nominalizat și la Seoul International Drama Awards.

Producția regizată de Ali Bilgin și Deniz Yorulmazer împletește drama cu acțiunea și misterul. Din distribuție fac parte actorii Tulin Ozen, Yildiray Sahinler, Gokce Bahadir, Bade Iscil, Mert Firat, Aslihan Gurbuz și Ferit Aktug.

”După repetițiile cu actorii, am avut conversații lungi despre personajele pe care le interpretau. Fiecare personaj este diferit, așa că trebuia să le aducem într-o armonie pentru a avea credibilitate. Nu a fost ușor, dar eu cred că am reușit”, spune regizorul Ali Bilgin.

Filmul prezintă poveștile a patru femei cu personalități diferite și cu probleme personale complexe. Merve Aksak, Pelin Tarhan, Arzu Kara și Oya Toksoz sunt prietene din copilărie, însă Oya se rupe de prietenele ei din cauza unor evenimente nefericite. Peste ani, ea decide să reia legătura cu celelalte femei și împreună ajung să treacă prin întâmplări foarte riscante. Serialul are două sezoane, primul cu 32 de episoade, cel de-al doilea cu 13.
”Ce m-a atras cel mai mult la acest proiect a fost faptul că este un gen care nu a mai fost încercat până acum în Turcia și faptul că era pentru prima oară în carieră și pentru mine. Proiectul mi-a fost prezentat de Ay Yapım într-o perioadă în care nu-mi mai doream să lucrez cu poveștile clasice. Scenariul m-a atras pentru că avea și umor și suspans și dramă. Oportunitatea de a lucra cu actori buni și personajele foarte profunde m-au atras la rândul lor. Am fost foarte entuziasmat pentru că era un proiect cu un potențial foarte mare căruia orice regizor îi putea da diferite interpretări”, povestește regizorul Ali Bilgin.

Serialul a cucerit o lume întreagă pentru că spune o poveste universală – aceea legată de natura relațiilor dintre femei. ”Cheia acestui proiect a fost să creăm patru personaje cât mai diferite. Felul în care jucau și stilul de viață nu erau chiar așa de diferite, dar era foarte important să alegem corect costumele și să le prezentăm alegerile adecvat. Pot spune că am lucrat cu 4 tipologii diferite de actrițe. La început a părut riscant, dar este o mare bucurie să vezi că ai luat deciziile corecte. Contribuția actorilor la aceste proiect a fost una considerabilă, și pentru serial în sine, dar și pentru scenariști”, mai spune Bilgin.

Așadar, din 15 iunie la Timeless Drama Channel începe “Răzbunare pe tocuri” (”Stiletto Vendetta”). Noi episoade vor fi difuzate zilnic de la ora 20:50 pe canalul TDC România.

Sursa: https://www.hdsateli...turcesc-la.html

#74
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,800
  • Înscris: 06.11.2018

Trei filme nordice în luna iulie pe canalele FilmBox


În iulie, la FilmBox ne ”răcorim” cu filme nordice, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  Headhunter.jpg   38.33K   0 downloads

Prima propunere vine de la FilmBox Plus și este un thriller danez, în regia lui Rumle Hammerich, un regizor și scenarist de succes care are în palmares două premii Emmy. ”Headhunter” (”Recrutorul”) spune povestea lui Martin Vinge, un fost jurnalist, în prezent recrutor de succes. El este angajat în secret pentru a găsi persoana potrivită să preia cea mai mare companie de transport maritim și de petrol din Danemarca. În fapt, este prins într-o luptă complicată pentru putere.

Rolul principal i-a revenit lui Lars Mikkelsen, un cunoscut actor danez care a jucat, printre altele, și în partea a 3-a din ”Sherlock” și în serialul ”House of Cards” (sigur îl știți din rolul președintelui rus). ”Acest film a fost o lărgire a orizontului meu cinematografic, un thriller important așa cum vezi făcute în Statele Unite. Trebuie să facem și noi genul acesta de filme”, a povestit Mikkelsen.

”Headhunter” (”Recrutorul”) este luni, 13 iulie, de la ora 22:00, la FilmBox Plus.
Attached File  Love and Lemons.jpg   53.68K   0 downloads
A doua propunere este o comedie romantică, regizată de Teresa Fabik. ”Love and Lemons” (”Dragoste și lămâi”) este despre dragoste, prietenie și curajul de a-ți urma visele. Filmul se bazează pe romanul de succes cu același titlu semnat de Kajsa Ingemarsson. Agnes este bucătar și îi place să gătească. Are un job bun, un iubit care o iubește și pe cea mai buna prietenă care este mereu acolo pentru ea. Într-o zi, este concediată de la restaurantul luxos unde lucra și este părăsită de iubit. Așa că nu are nimic de pierdut atunci când un prieten îi propune să se asocieze și să deschidă un restaurant.
Rakel Wärmländer este actrița principală din această producție suedeză. Rakel și-a început cariera de actriță în teatru, încă de la vârsta de 9 ani. La 19 ani s-a mutat în New York unde a studiat teatrul, iar apoi a revenit în Suedia și a continuat pe acest drum. Apariția din ”Love and Lemons” a fost una importantă pentru actriță, inclusiv din punct de vedere emoțional. Actrița Josephine Bornebusch, care în film o interpretează pe prietena cea mai bună a lui Agnes, este cea mai bună prietenă a lui Rakel Wärmländer și în viața reală.
”Love and Lemons” (”Dragoste și lămâi”) este miercuri, 22 iulie, de la ora 18:00, la FilmBox Premium.

Attached File  RO Banners_fılmbox extra.jpg   77.96K   1 downloads

Iar la final de iulie, la FilmBox Extra, este programat filmul ”Dear Alice” (”Dragă Alice”). Producția este o dramă suedeză regizată de Othman Karim, cu Danny Glover, Tuva Novotny și Peter Gardiner în rolurile principale.

Filmul este construit în jurul vieților mai multor oameni care se intersectează în ceea ce părea a fi o zi obișnuită. Franzis Namazis este un imigrant din Gambia proaspăt ajuns în Suedia. El este pe cale de a renunța la micul său magazin unde vinde piese de artă africane. Karin Carlsson-Said este o avocată care este pe cale de a avansa în carieră. Soțul ei, Moses, trebuie să trimită bani în Uganda pentru spitalizarea tatălui său, dar are probleme cu tranzacția și cu păstrarea slujbei lui ca asistent social. Bosse este un prezentator de televiziune care află că este dat afară din propriul spectacol și care își găsește soția în brațele altui bărbat. Håkan este celebru și fermecător, dar are grave probleme cu alcoolul și are nevoie de ajutorul avocatului său, Karin Carlsson-Said.

Unul dintre rolurile principale din acest film este interpretat de actorul american Danny Glover. ”Pentru mine, acest film oglindește presiunea pe care o punem pe noi înșine și stresul în care trăim, până în punctul în care ajungem să nu ne mai concentrăm pe cele mai importante lucruri din viață, cum ar fi cei dragi, de lângă noi”, explică producătoarea Malin Holmberg – Karim, soția lui Othman Karim.

Othman Karim a contribuit și la realizarea scenariului și s-a inspirat pe alocuri din propria viață. Doi ani a durat construirea poveștii care a cucerit publicul din mai multe țări.

”Dear Alice” (”Dragă Alice”) este vineri, 31 iulie, de la ora 22:00, la FilmBox Extra.

Sursa: https://www.hdsateli...a-iulie-pe.html

#75
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,800
  • Înscris: 06.11.2018

SPI International lansează o nouă identitate grafică pentru FilmBox Premium


SPI International continuă rebrandingul televiziunilor sale. Începând cu august, compania globală de media introduce un nou pachet grafic pentru FilmBox Premium, în toate zonele geografice unde canalul este disponibil, anunță radio-difuzorul printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  Filmbox Premium grafica.jpg   36.9K   6 downloads

SPI / FilmBox a anunțat recent că televiziunile sale emblematice FilmBox vor avea un nou pachet grafic: după o lansare-pilot în Republica Cehă și Slovacia în aprilie, au urmat alte țări în iulie. O lună mai târziu, compania lansează noul pachet grafic pentru canalul său de film de top, FilmBox Premium, în toate zonele geografice unde acest canal este disponibil.

Conform obiectivului nostru de a oferi în permanență clienților noștri cea mai bună experiență de divertisment, suntem încântați să anunțăm că, începând cu 1 august, canalele noastre FilmBox Premium vor avea un pachet nou de identitate vizuală, adaptat noului context digital al televiziunii”, a spus Haymi Behar, Chief Marketing Officer la SPI International.

Această tranziție reflectă angajamentul nostru ferm de a furniza servicii și produse de cea mai înaltă calitate, iar noul pachet grafic vizează să îmbunătățească experiența utilizatorului prin reunirea unor elemente care sunt familiare și practice”, a adăugat Behar.

Attached File  Filmbox Premium grafica2.jpg   47.79K   4 downloads

FilmBox Premium este canalul de film de top al SPI / FilmBox și transmite filme de succes cinematografice, filme premiate la nivel mondial și pelicule celebre în care joacă vedete îndrăgite. În prezent, televiziunea are aproape 5 milioane de abonați la nivel mondial, în mai multe țări din Europa Centrală și de Est, iar influența sa continuă să se extindă pe tot globul prin noi oferte de distribuție a canalelor.

Despre SPI International

SPI International este o companie globală media care operează 42 de canale de televiziune pe șase continente. SPI este unul dintre cei mai mari agregatori de conținut Ultra HD autohton din lume, iar FilmBox este televiziunea sa cea mai cunoscută. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le celor 65 de milioane de abonați acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, inclusiv transmiterea în direct a programelor UHD și a canalelor FilmBox pe orice dispozitiv conectat la internet, prin intermediul principalelor playere de streaming, sau prin furnizorii OTT locali.

SPI a adăugat recent în portofoliul său furnizorul de servicii premium de filme Film1 din Olanda, inclusiv patru televizuni de film și servicii digitale. De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut.

Sursa: https://www.hdsateli...aza-o-noua.html

#76
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,800
  • Înscris: 06.11.2018

VIDEO. Primul serial turcesc premiat la Emmy vine și în România. Pe ce post va fi?


Attached File  Untitled-1-768x433.jpg   17.32K   0 downloads

VIDEO. Postul Timeless Drama Channel (din portofoliul SPI/ Film Box) aduce serialul turcesc „Dragoste infinită” (Endless Love).

Serialul, care este și primul titlu turcesc premiat la Emmy, va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:10.

Primul episod începe luni, 31 august, de la ora 20:10.

Pe scurt, spune povestea a doi tineri, din lumi total diferite, care se îndrăgostesc iremediabil. Kemal (Burak Özçivit) este student în ultimul an la inginerie minieră și provine dintr-o familie din clasa mijlocie, cu trei copii. Nihan (Neslihan Atagül) s-a născut într-o familie înstărită, dar valorile ei sunt diferite de ale celor din mediul în care a crescut.

Serialul are două sezoane, iar la finalul celui de-al doilea sezon fanii au semnat o petiție online prin care cereau continuarea producției.

Personajele principale sunt interpretate de doi actori foarte populari pe Instagram: Burak Özçivit și Neslihan Atagül. Fiecare are peste 10 milioane de urmăritori.

Filmul este regizat de Hilal Saral, iar scenariul a fost scris de Özlem Yılmaz, Burcu Görgün Toptaș și Anil Eke.

Pelicula a fost difuzată în peste 80 de țări și a fost tradusă în peste 50 de limbi.

„Endless Love” (Dragoste infinită) are și o listă lungă de premii (19) și nominalizări (15). Cel mai important dintre acestea este premiul Emmy (International Emmy Awards) pentru cea mai bună telenovelă, în 2017. Este primul serial turcesc care a primit această distincție.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/y2EAyO8WpQA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: https://tinyurl.com/y4dj2ej9

#77
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,800
  • Înscris: 06.11.2018

Trei filme de văzut în septembrie la FilmBox Premium


În septembrie, nume mari precum Julianne Moore, Ben Stiller sau Luke Wilson sunt la FilmBox Premium, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  RO Bel Canto.png   464.25K   0 downloads

”Bel Canto” este un thriller de excepție, din 2018, regizat de Paul Weitz, în scenariul lui Weitz și al lui Anthony Weintraub. Producția este bazată pe romanul cu același nume semnat de Ann Patchett. Julianne Moore, Ken Watanabe, Sebastian Koch și Christopher Lambert sunt actorii care dau viață personajelor principale, iar filmările au avut loc în Mexic. Roxane Cross, interpretată de Julianne Moore, este o soprană faimoasă care călătorește în America de Sud pentru a susține un concert privat la ziua de naștere a unui japonez extrem de bogat, Katsumi Hosokawa. Totul se transformă însă într-un adevărat coșmar, iar Roxane ajunge să fie luată ostatică. Pentru că Julianne Moore nu este o cântăreață profesionistă, vocea actriței a fost dublată de Renee Fleming, iar Julianne a luat lecții speciale pentru a-și sincroniza mișcarea buzelor. ”Am avut nevoie de un antrenor special, am urmărit foarte multe spectacole de operă, a fost un întreg proces. La filmări, trebuia să cânt de-adevăratelea, ceea ce a fost foarte umilitor pentru mine. Regizorul nostru, Paul, mi-a spus că nu cânt chiar așa rău, dar cred că este el foarte drăguț”, a povestit amuzată Julianne Moore. ”Julianne a cerut ca vocea lui Renee să fie dată cât mai tare în timpul filmării astfel încât să o acopere complet pe a ei. Julianne era nevoită să cânte la rândul ei pentru a articula cât mai corect cuvintele. A fost un moment foarte amuzant când banda cu vocea lui Renee s-a oprit brusc”, povestește regizorul Paul Weitz.

”Bel Canto”, un thriller emoționant, cu multe influențe culturale fascinante, este la FilmBox Premium, duminică, 6 septembrie, de la ora 21:00.

Attached File  RO Plus One.png   604.48K   1 downloads

După un thriller plin de emoție și adrenalină, FilmBox Premium propune o comedie savuroasă. ”Plus One” (”Plus unu”) este un film realizat de Jeff Chan și Andrew Rhymer, avându-l ca producător executiv pe Ben Stiller. Distribuția este formată din Maya Erskine, Jack Quaid, Beck Bennett, Rosalind Chao, Perrey Reeves și Ed Begley Jr. Jack Quaid este fiul actorului Dennis Quaid și al actriței Meg Ryan.

”Plus One este o comedie despre tovărășia dintre un bărbat și o femeie în prima parte, iar apoi despre o poveste de dragoste, în a doua parte. Doi oameni care se descoperă unul pe celălalt, iar apoi se îndrăgostesc, pentru că uneori prietenia se transformă în iubire, alteori te îndrăgostești de cel mai bun prieten după o noapte de beție și sex. Uneori dragostea nu este perfectă, este un haos”, spune chiar actrița principală, Maya Erskine. Pentru a se pregăti pentru rolul din acest film, Jack Quaid a urmărit un film cunoscut al mamei sale, ”When Harry Met Sally...”. ”Nu-l văzusem înainte, dar mi-am imaginat că m-ar ajuta. Nu l-am văzut pentru că atunci când știi că propria mamă are una dintre scenele de sex cele mai cunoscute din toate timpurile, eviți să urmărești acel film. Dar atunci l-am văzut și chiar am plâns și m-am simțit foarte mândru de mama. Am venit la repetițiile pentru ”Plus One” plângând”, povestește actorul.

Comedia despre doi tineri prieteni care decid să meargă împreună la toate nunțile la care sunt invitați este duminică, 13 septembrie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium.

Attached File  RO Brad's Status.png   519.6K   1 downloads

Ultima propunere este tot o comedie, dar din alt registru. ”Brad’s Status” (”Statutul lui Brad”) este scris și regizat de Mike White, cu Ben Stiller, Austin Abrams, Michael Sheen, Jenna Fischer și Luke Wilson în distribuție. Premiera filmului a avut loc la Festivalul Internațional de Film de la Toronto. Producția este despre un tată care își duce fiul să vadă mai multe colegii de pe Coasta de Est, moment bun pentru o retrospectivă. Tatăl se întâlnește cu un vechi prieten care îl face să se simtă inferior pentru toate alegerile pe care le-a făcut în viață. Regizorul Mike White a povestit că s-a inspirat din viața tatălui său, ministru la un anumit moment dat, perioadă în care acesta își punea foarte multe întrebări despre propriul succes. ”Am făcut acest film pentru a-i mulțumi tatălui meu și pentru a-i arăta că-l consider un om de mare succes. În plus, este atât de actual. În zilele noastre, te uiți pe Instagram și vezi ce a mai făcut unul sau altul, în ce vacanțe a mai mers și automat tu te simți jenat și lipsit de succes”, a mărturisit regizorul. Scenariul l-a atras imediat pe Ben Stiller, actorul fiind foarte emoționat de felul în care se construiește relația tată-fiu din film. ”Mike White ca scenarist știe să creeze multă emoție, emoție reală, imagini care nu sunt întotdeauna perfecte, și tocmai de aceea foarte umane, iar felul în care reușește el să spună povestea este unul foarte poetic. În plus, a existat o chimie foarte bună între mine și Austin Abrams”, explică Ben Stiller.

”Brad’s Status” (”Statutul lui Brad”) este duminică, 20 septembrie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium.

Sursa: https://www.hdsateli...tembrie-la.html

#78
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,800
  • Înscris: 06.11.2018

Serialul britanic ”Bulletproof” sezonul al doilea la FilmBox Premium

Attached File  18607.R.jpg   228.88K   2 downloads
FilmBox Premium difuzează sezonul al doilea cu polițiștii Aaron Bishop și Ronnie Pike din serialul ”Bulletproof” (”Antiglonț”) din 6 octombrie, în fiecare marți, de la ora 21:00, câte două episoade.

Personajele principale sunt interpretate chiar de creatorii seriei, Noel Clarke și Ashley Walters, care s-au bucurat de un succes răsunător cu primul sezon. ”Succesul primului sezon ne-a depășit complet așteptările, este incredibil. Suntem foarte mândri de asta, peste 7 milioane de oameni au urmărit serialul”, a declarat Ashley Walters.

Filmul îi prezintă pe Aaron Bishop și Ronnie Pike, doi prieteni din copilărie, cu background-uri diferite. Ronnie provine din clasa de mijloc, dintr-o familie cu istorie în poliție, iar Bishop a crescut în orfelinate și pe străzi. În ciuda acestor diferențe, îi leagă o prietenie strânsă și lucrează ca detectivi pentru National Crime Agency din Londra.

Acțiunea din cel de-al doilea sezon se desfășoară la distanță de un an față de finalul primului sezon și se concentrează pe investigarea unei familii cipriote de infractori, Markides.

”Pe cât de spectaculoși par cei doi ofițeri de poliție, ceea ce fac în viața de zi cu zi ar afecta pe oricine”, explică Clarke. ”A existat un moment în care ne-am gândit să introducem un psiholog pentru Bishop, dar s-a mai făcut asta în alte seriale și am preferat să treacă peste toate datorită puterii lui mentale”, povestește Walters.

Cei doi actori sunt prieteni foarte buni și în viața reală și au decis să creeze acest film ca un răspuns al britanicilor pentru filmele americane ”Bad Boys” sau ”Lethal Weapon”.

”În seriale, toată lumea se concentrează pe realitate și autenticitate, dar pentru noi, ”Bulletproof” a fost și despre divertisment. Ne-am dorit totuși să avem și niște momente dramatice, foarte interesante, în care să putem juca în mod real, momente pline de energie”, spune Ashley Walters.

”Ne-am dorit să realizăm un show pentru cei care vin acasă de la serviciu, se așează pe canapea și vor să se relaxeze și să se bucure”, adaugă Noel Clarke.
Al doilea sezon din ”Bulletproof”, lansat în martie 2020, cu 8 episoade, a venit cu o serie întreagă de schimbări. Pike și Bishop lucrează sub acoperire pentru prima oară în cariera lor, urmărind familia Markides în Amsterdam. Un lucru este însă neschimbat: cei doi polițiști rămân băieții buni. ”Vor să prindă băieții răi și să aplice legea. Fac tot ce pot să se asigure că se respectă legea, fără să încalce regulile”, declară Walters.

”Era foarte important pentru noi ca cele două personaje să nu încalce niciodată legea. Am văzut prea multe seriale în care personaje ca ale noastre încălcau legea”, spune și Clarke.

Pachetul FilmBox, care include FilmBox Premium, alături de FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus, aduce filme noi, la scurt timp de la lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că vorbim despre comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=18607

#79
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,800
  • Înscris: 06.11.2018

„Iubită pentru tata”, un film de Crăciun cu actori de Hollywood, co-produs în 2020 de SPI International (FilmBox), are premiera în România pe 25 decembrie


SPI International anunță printr-un comunicat remis către hdsatelit.com că „Iubită pentru tata”, filmul său co-produs cu MSR Media, Goldfinch și Highfield Grange Studios, avându-l cap de afiș pe actorul Jeremy Piven (Entourage), va avea premiera în România chiar în prima zi de Crăciun, pe FilmBox Premium, la ora 21:00.

Attached File  RO Banners_Iubită pentru tata.jpg   166.22K   1 downloads

Compania SPI International este încântată să anunțe că filmul său „Iubită pentru tata”, o comedie romantică potrivită Crăciunului, cu Jeremy Piven în rolul principal, va fi lansată în decembrie pe canalele FilmBox Premium, FilmBox Extra și FilmBox din mai multe continente, inclusiv în țâri precum România, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Cehia și Slovacia, Orientul Mijlociu, Rusia și Țările Baltice. Filmul va fi difuzat în premieră în România pe 25 decembrie, la ora 21:00, pe FilmBox Premium.

Regizat de Mick Davis și avându-I în distribuție pe Jeremy Piven, Olivia Mai Barrett și Joely Richardson, Iubită pentru tata spune povestea lui David, un tată singur care trăiește cu fiica lui, Jules, de 16 ani, în orașul britanic York. În preajma Crăciunului, la 2 ani de la moartea prematură a mamei sale, Jules decide să-i găsească tatălui ei o iubită, înscriindu-l pe mai multe platforme online de întâlniri fără știrea lui. Tot ce le trebuie de Crăciun este dragoste, dar acest lucru este mai ușor de spus decât de făcut, pe măsură ce Jules descoperă că planurile ei încep să iasă la lumină, cu consecințe amuzante.

„Am fost atras de la început de scenariu, pentru că avem de a face cu personaje foarte oneste dar pline de probleme, și totul e amuzant și tragic în același timp, fără a forța nota. E o comedie, dar e vorba și despre durere. Apoi, acest oraș, York, o adevărată bijuterie, plin de oameni respectuoși și profesionști – mi-a plăcut la nebunie să lucrez aici și cred că vestea se va duce mai departe și se vor turna multe filme aici!”, spune Jeremy Piven (“Entourage”, “Mr. Selfridge”), care îl joacă pe David, personajul principal din film.

Olivia Mai Barrett o interpretează pe Jules, fiica lui David. Iată ce spune tânăra actriță despre rolul ei: ”E o adolescentă, e sarcastică, vrea să facă ceva anume cu orice preț și încearcă să-și dea seama cum s-o facă. Parcursul ei emoțional în film este cu suișuri și coborâșuri: râde, plânge, forțează limitele. Muncind la filmul acesta, am învățat că este bine să ceri ajutor atunci când te lupți cu o situație critică – nu o vezi pe Jules cerând ajutorul decât spre finalul poveștii...”

Un alt star al filmului este Joely Richardson (“The Tudors”, “101 Dalmatians”), care o joacă pe Sara: „În centrul filmului stă relația tată-fiică și mi-a plăcut mult scenariul pentru că descrie această relație într-un mod foarte autentic. Nu a fost „zaharisită” – e foarte adevărată. Uneori se ceartă și se supără unul pe celălalt, dar e o poveste frumoasă despre cum reușesc, până la urmă, să treacă peste durere.”

„E o parte a vieții fiecăruia dintre noi, când pierzi pe cineva iubit și încerci să treci peste asta. Ai o adolescentă care devine femeie și un tată care încearcă să treacă peste durerea provocată de moartea soției sale – singura femeie pe care a iubit-o. Pentru a reuși, ei trebuie mai întâi să-și repare relația, dar o fac într-un mod foarte amuzant. Mă consider foarte norocos – am avut cea mai bună distribuție!”, admite Mick Davis, regizorul filmului, cunoscut și pentru abilitățile sale de scenarist și producător (“The Invisible”, “Eleventh Hour”)

„Am lansat anul trecut businessul de producție al SPI International și lucrăm intens la coproducțiile noastre interesante împreună cu dragul nostru prieten Philippe Martinez”, a declarat Loni Farhi, președintele SPI International. „Suntem încântați să împărtășim povestea încântătoare a lui David și Jules unei audiențe globale de milioane de telespectatori, într-un moment în care trebuie să ne reamintim cu toții ceea ce contează cel mai mult în viață: speranța, familia și dragostea”, a adăugat Farhi.

„Iubită pentru tata este o realizare importantă, fiind primul nostru film coprodus cu SPI International. Această poveste încântătoare de Crăciun este filmul perfect pentru a-i crea publicului un sentiment cald în aceste vremuri provocatoare. Performanța lui Jeremy este minunată și e cel mai bun cadou pentru acest Crăciun", a comentat Philippe Martinez, producător la MSR Media.

Iubită pentru tata este o coproducție SPI International produsă de Philippe Martinez de la MSR Media în colaborare cu Alan Latham de la Highfield Grange Studios. Partenerul financiar al filmului este Kirsty Bell de la Goldfinch, care este producător executiv alături de Lee Beasley și Karinne Behr de MSR Media.

Despre SPI International

SPI International este o companie mondială de media care operează 42 de canale de televiziune pe șase continente. FilmBox fiind canalul său emblematic, SPI este unul dintre cei mai mari agregatori de conținut nativ Ultra HD din lume. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologie de ultimă generație, oferind celor peste 65 de milioane de abonați acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, inclusiv streaming live de programe UHD și canale FilmBox, pe orice dispozitiv conectat la Internet prin playerele globale de streaming  sau furnizorii locali OTT. SPI a adăugat recent în portofoliul său serviciul de filme premium Film1 din Olanda, care includ patru canale de filme și servicii digitale.

De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și al programelor de televiziune pe piața internațională. Alianțele solide ale SPI cu furnizorii majori de licențe oferă conținut atractiv, foarte căutat.

Despre MSR MEDIA

MSR Media este o companie de producție de film și televiziune cu sediul în York, Anglia, condusă de producătorul Philippe Martinez și de directorul general Lee Beasley. Compania este poziționată în mod unic pentru a crea conținut potrivit pentru piața de astăzi: proiecte de film și televiziune viabile din punct de vedere comercial, cu valori de producție foarte ridicate, actori principali de top și bugete rezonabile.

MSR Media are parteneriate strategice de distribuție internațională prin businessul lor de vânzări internaționale MSR Media International, o companie dinamică de vânzări în stil boutique, care se concentrează pe lungmetraje comerciale și seriale de televiziune pentru publicul din întreaga lume.

Cu sediul în SUA, cu birouri în Marea Britanie, directorii de la MSR Media International, cu experiență comercială, au ani de expertiză în industria cinematografică, reunind în mod unic abilități de finanțare, producție și marketing pentru companie. MSR Media International înțelege pe deplin piața internațională de vânzări și asistă și sfătuiește producătorii de conținut cu privire la dezvoltarea, producția, finanțarea și, în mod crucial, campania de marketing eficientă a proiectului pentru cumpărătorii noștri tradiționali.

Sursa: https://www.hdsateli...de-craciun.html

#80
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,800
  • Înscris: 06.11.2018

"Intrusul", cel mai vizionat online serial turcesc, din 28 decembrie la TDC România


„Insider” – Intrusul, realizat de una dintre cele mai mari companii de producție din lume - Ay Yapim, din Turcia, este considerat cel mai vizionat online serial turcesc din toate timpurile și a fost sau este distribuit în peste 50 de țări. Din 28 decembrie, serialul va putea fi vizionat pe canalul Timeless Dizi Channel, de la ora 20:55, cu episoade noi în fiecare seară de luni până vineri, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  Insider 1080 RO-80.jpg   147.54K   4 downloads

Serialul urmărește povestea a doi frați, Sarp Yılmaz – interpretat de Çağatay Ulusoy și Umut Yılmaz – interpretat de Aras Bulut Iynemli, care au fost separați în copilărie și care se reîntâlnesc, ani mai târziu, de părți opuse ale legii, fără să știe că sunt, de fapt, frații pierduți. O copilărie nefericită a celor doi, secrete, mândrie, dar și iubire – toate construiesc un scenariu care a ținut audiența cu sufletul la gură în toate cele 39 de episoade, pentru care a primit un rating de 8 din 10 pe IMDB. De asemenea, Intrusul (Icerde) a fost nominalizat la Pantene Golden Butterfly Awards și Turkey Youth Awards la nu mai puțin de 14 categorii.

Çağatay Ulusoy este noul „star” al cinematografiei turcești, pornind în cariera sa ca model, apoi fiind descoperit imediat de cunoscuți regizori turci de filme și seriale. „Principala trăsătură a lui Sarp, personajul meu, dincolo de toată suferința lui, este că reușește să rămână cu picioarele pe pământ. M-am întrebat, adesea, cum poți rămâne așa, având în vedere tot ce ai pătimit. Dar avem de a face cu caractere speciale, profunde, fiecare cu povestea lui în serial”, spune Çağatay Ulusoy despre personajul pe care îl interpretează. În ceea ce privește experiența sa privind acest serial, Çağatay Ulusoy a declarat: „Pregătirea pentru rol a început cu 5-6 luni înainte. Am venit în SUA, mi-am schimbat look-ul și m-am antrenat pentru lupte de corp și cu arme de foc.” Imediat după acest rol, Çağatay – care a întâlnit și iubirea pe platourile de la Intrusul, în persoana actriței Duygu Sarıșın, a fost ofertat de Netflix pentru a deveni eroul principal în primul serial turcesc al platformei The Protector.

Îndrăgiții actori turci Çağatay Ulusoy și Aras Bulut Iynemli au recunoscut că au avut o chimie extraordinară pe platourile de filmare, deși au jucat personaje diametral opuse și din punct de vedere al registrului emoțional, și din punct de vedere „moral”. ”Umut este un tânăr care a crescut fără tatăl biologic și din acest motiv are niște probleme emoționale. Nu cunoaște afecțiunea, a crescut fără ea. A fost răpit, pus să cerșească, a avut un destin sumbru. Practic, duce o luptă permanentă cu singurătatea”, spune actorul Aras Bulut Iynemli despre personajul său, Umut Yılmaz. „Ironizează și glumește mereu pentru că umorul și ironia sunt măștile și modul prin care se apără”, mai spune Aras Bulut Iynemli.

Serialul „Intrusul” va fi difuzat pe TDC România începând cu 28 decembrie, ceea ce va fi o reală bucurie pentru comunitatea de fani ai serialelor turcești, care devine tot mai mare. Timeless Dizi Channel difuzează deja seriale extrem de apreciate de telespectatori din toată lumea, cele mai populare titluri printre privitorii români fiind Kurt Seyit & Shura, Black Money Love (Dragoste de contrabandă) și Endless Love (Dragoste infinită).

Sursa: https://www.hdsateli...ine-serial.html

#81
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,800
  • Înscris: 06.11.2018

Maraton de filme în care iubirea joacă rolul principal, De Valentine’s Day, pe FilmBox Premium


De ziua internațională a iubirii, pe 14 februarie, SPI International a pregătit îndrăgostiților din România, mai ales celor care iubesc și filmele, mai multe producții în ton cu Valentine’s Day, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog.

La ora 15:00, maratonul începe cu “Dragoste la prima vedere, în Jaipur”, un film franțuzesc din 2016, plin de umor, scris și regizat într-un ritm alert, cu influențe de Bollywood. O producție cu… de toate: tineri îndrăgostiți, visuri imposibile, nehotărâre înainte de nuntă, aventuri și întrebări cu răspuns necunoscut. E un film care „corupe” imediat audiența: a fost difuzat la oră de maximă audiență pe TF1, lider de audiență cu 4,5 milioane de telespectatori și 19% cotă de piață! Critica a primit excelent acest film - Pierre Ancery de la Télérama spune: „În această Dragoste la prima vedere, în Jaipur, ajungem să cedăm farmecului și umorului actorilor principali: Lucie Lucas o joacă minunat pe parizianca supărată, dar romantică, iar Rayane Bensetti este un impecabil casanova rajasthani”.

De la cel care l-a lansat pe Tom Hanks pe marele ecran în 1980, regizorul american Armand Mastroianni, avem, de la ora 16:35, comedia „Fata din vecini”, cu Crystal Allen – cunoscută pentru rolurile sale din Star Trek și Ken Marino – arhicunoscut publicului cinefil pentru longevivul serial The State. Într-un rol secundar îl putem urmări și pe legendarul „Bobby” din serialul Dallas, adică nimeni altul decât Patrick Duffy. Cei doi îndrăgostiți își văd planurile de nuntă în pericol din cauza rivalității și a unor lucruri de tip „prea bătrână ca să mă schimb” pe care le scot la iveală cele două cuscre. Clasic, nu?

Genie Francis – faimoasă pentru rolul din soap-opera General Hospital și Ted McGinley – cunoscut pentru farmecul său din Familia Bundy și Dinastia sunt capetele de afiș ale comediei romantice “Riscurile iubirii”, programată pe FilmBox Premium de la ora 18:00, tot pe 14 februarie. Doi adulți care încearcă să-și unească viețile dar, în același timp, doresc să-și reconstruiască relațiile cu proprii copii, adulți, la rândul lor. Un film despre adevăruri, temeri și, bineînțeles, riscurile iubirii! Pelicula a fost un adevărat hit pe televiziunea prin cablu în Statele Unite, unde a fost difuzată în premieră, producția fiind realizată doar pentru micul ecran.

FilmBox Premium continuă călătoria cinematografică romantică printr-un film franțuzesc aparte, realizat în 2017: “Dragoste la prima vedere, de Crăciun”, difuzat la 19:25. Charlotte Marton (jucată de Julie de Bona – Days of Glory, Homeland) este o „corporatistă” clasică, mânată în viața profesională de performanță și decizii luate cu sânge rece, mai ales că se ocupă cu lichidarea… companiilor cu rezultate slabe. Viața o pune, însă, într-o situație neprevăzută: să lichideze o companie de jucării din lemn care este falimentară. Acolo, îl cunoaște pe patron, Martial (interpretat de Tomer Sisley - Noi suntem familia Miller), care a moștenit afacerea de la sora lui, decedată, și care este un idealist. Se pare ca este exact ce lipsea din viața lui Charlotte, care se îndrăgostește de el și e pusă, firește, în fața unei decizii dificile. De la lansarea filmului, în Franța a devenit un adevărat fenomen, fiind difuzat iarna și făcând audiențe record, spune Pierre Dezeraud, realizatorul emisiunii „Audiences” pe postul de radio francez Europe1.

Talentatul actor, scenarist și regizor Tyler Perry semnează ultimul film de Valentine’s Day al serii: „Nimeni nu mă păcălește”. Producția, realizată în 2018, este programată la ora 21:00 pe FilmBox Premium și le are în rolurile principale pe Tiffany Haddish - cunoscută și pentru Girls Trip: Dezmăț cu fetele și Tika Sumpter – Gossip Girl, Salt. Cele două personaje principale sunt surori, fiecare cu trecutul și problemele ei. Una, proaspăt ieșită din închisoare. Cealaltă, apropiată de un bărbat care nu este ceea ce pare. O comedie cu ceva accente dramatice, numai bună să încheie o seară cinematografică de excepție!

Așadar, multă dragoste și multe zâmbete de Valentine’s Day pe FilmBox Premium, pentru că iubirea, umorul și filmele bune merg mână în mână, ca îndrăgostiții.

Sursa: https://www.hdsateli...irea-joaca.html

#82
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,800
  • Înscris: 06.11.2018
Pe platforma FilmBox+ apare un ,,HD'' la toate canalele iar la FilmBox Premium apare HD in sigla.
Attached File  Screenshot (893).png   1.08MB   26 downloadsAttached File  Screenshot (894).png   1.42MB   17 downloads

Attached File  Screenshot (895).png   1.14MB   13 downloads

#83
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,830
  • Înscris: 07.07.2009
Filmbox, Filmbox Premium, Filmbox Stars, Filmbox Family sunt SD. E afișat aiurea.

Edited by KLM2009, 18 February 2021 - 12:45.


#84
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,800
  • Înscris: 06.11.2018

FilmBox Premium: "Selecție de bijuterii cinematografice, de Ziua Femeii"


Cum am putea celebra cel mai bine Ziua Internațională a Femeii decât prin filme care descriu cinematografic, dar foarte precis, frumusețea și complexitatea universului feminin, trăirile interioare, iubirea și simțul umorului? FilmBox Premium a pregătit o selecție de filme, adevărate bijuterii în imagini, special difuzate pe parcursul mai multor seri, între 1 și 8 martie, pentru a da tonul unei primăveri cu totul și cu totul speciale, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog România.

Joi, 4 martie, de la ora 21:00, o puteți urmări pe Toni Colette (nominalizată la Oscar pentru „Al șaselea simț”) în „O noapte de pomină”, drept starul unei grupe de patru mămici care nu au nimic în comun, aparent, decât faptul că odraslele lor sunt colegi la aceeași școală. Filmul, o comedie din 2017, ne arată cât de ușor se poate trece de la o idee nevinovată, o masă în oraș, la un eveniment catastrofal, dar foarte comic!  În film joacă și vocalistul trupei Maron 5, Adam Levine, care și-a adăugat temporar un „S” la celebrul său tatuaj „I Love Mom”, ca să... intre mai bine în pielea personajului! 

Vineri, 5 martie, tot de la ora 21:00, cărțile devin subiect de viață și film în... „Clubul femeilor dezlănțuite”, o comedie fină din 2018 ce reunește mai multe staruri decât am fi obișnuiți într-un asemenea film, precum Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen sau Mary Steenburgen. Nici lista actorilor masculini nu este mai prejos, cu nume precum Don Johnson, Andy Garcia și Richard Dreyfuss! Totul se învârte în jurul cărții „Cincizeci de umbre ale lui Grey” și al felului în care această carte le-a schimbat eroinelor din film viața. E suficient să spunem că filmul include 4 câștigători ai Oscarului - Diane Keaton, Jane Fonda, Mary Steenburgen și Richard Dreyfuss și doi nominalizați - Candice Bergen și Andy Garcia, ca să convingem aproape orice tip de audiență! 

Sâmbătă, 6 martie, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium, Kate Winslet dă tonul poveștilor în care femeile puternice dau naștere unor caractere cinematografice memorabile în filmul „O zi ca oricare alta”.  Kate Winslet – Adele, împreună cu fiul ei, iau de pe drum un străin „la ocazie” în mașina lor, dar descoperă că e este rănit și cam... înfricoșător. Poliția îl caută pe evadat - Josh Brolin – și, pe măsură ce îi află povestea, opțiunile lor devin tot mai limitate. Kate Winslet a fost nominalizată la Globul de Aur pentru actriță în rol principal pentru acest film american din 2014. Regizorul Jason Reitman i-a vrut încă de la început pe Winslet și Brolin în rolurile principale, așa că a avut de așteptat pentru Kate Winslet nu mai puțin de un an până a început filmările!  

Duminică, 7 martie, tot de la ora 21:00 și tot pe FilmBox Premium, Jennifer Lawrence face echipă cu Javier Bardem în „Mama!”, un thriller captivant, din 2017, care are toate ingredientele unui film de excepție: tensiune, intrigi, suspans și evenimente neașteptate. Jennifer Lawrence a  trebuit să facă o pauză de un an după ce a turnat acest film, pe care l-a considerat foarte provocator din punct de vedere psihic. Mark Kermode, critic de film al săptămânalului britanic The Observer, scria că „amestecul de întunecat și comic al regizorului Darren Aronofsky creat de coșmarul invadării locuinței și de parabola ecologică necesită un oarecare timp de înțelegere - dar merită din plin”. 

Și, în fine, de 8 Martie, un film relaxant, comic, cu accente ușor dramatice: Nimeni nu mă păcălește. Producția, realizată în 2018, este programată la ora 21:00pe FilmBox Premium și le are în rolurile principale pe Tiffany Haddish - cunoscută și pentru Girls Trip: Dezmăț cu fetele și Tika Sumpter – Gossip Girl, Salt. În acest film, Tiffany Haddish joacă pentru prima dată împreună cu idolul ei cinematografic din adolescență, acrtița Whoopi Goldberg. Când Tiffany a văzut Jumpin' Jack Flash (1986), obișnuia să viseze că Whoopi Goldberg îi e mamă și, iată că, întâmplător, aceasta este chiar relația pe care o au în acest film! 

Sursa: https://www.hdsateli...uterii.html?m=1

#85
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,800
  • Înscris: 06.11.2018

Serialul “O singură privire”, difuzat de Timeless Dizi Channel România


Serialul „O singură privire” care poartă marca renumitei companii turcești de producții TV Ay Yapim și îi are ca protagoniști pe carismaticii actori Seda Bakan și Kadir Doğulu va începe pe 8 martie pe canalul Timeless Dizi Channel România, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit.

Seda Bakan, 35 de ani, e o actriță care face parte din noul val al cinematografiei turcești, cu 7 filme la activ și peste 10 seriale. Kadir Doğulu, de aceeași vârstă cu Seda Bakan, s-a lansat în showbiz prin apariția într-un videoclip, după care ofertele pentru roluri au început să curgă. Interesant este că Doğulu a lucrat multă vreme ca chef, iar în acest serial interpretează rolul unui... chef care și deține restaurantul! Dar el este cunoscut publicului românesc mai ales în calitate de... soț al frumoasei și celebrei actrițe turcești Neslihan Atagül, care și ea poate fi urmărită pe Timeless Dizi Channel în „Dragoste infinită”.


„O singură privire” are toate ingredientele unui serial de succes: dramă, pericole, întorsături de situație și, bineînțeles, multă dragoste. Leyla (Seda Bakan) este o mamă singură care se căsătorește cu bogatul om de afaceri Hașmet pentru a-i putea oferi fiului ei o viață mai bună. Cu toate acestea, lucrurile iau o turnură neașteptată chiar în ziua nunții sale, când Leyla descoperă că Hașmet are o latură întunecată. Alper (Kadir Doğulu), care este angajatul lui Hașmet, o ajută să fugă și cei doi se îndrăgostesc, inevitabil.

Serialul explorează multe dintre întrebările pe care ni le punem sau ni le-am pus de-a lungul vieții referitor la ce am face și până unde am merge în numele iubirii. „O singură privire” iese din tiparele serialului-maraton turcesc: are 22 de episoade, foarte bine legate, cu un joc actoricesc convingător. Criticii au lăudat și modul în care a fost scris scenariul, fără „balast” cinematografic.

Iată ce declara Seda Bakan imediat după lansare: „Ce deosebește acest serial de altele este tensiunea fără sfârșit. Orice se poate întâmpla în orice moment. Povestea este atât de tensionată încât ceva ar putea exploda oricând! Când vine vorba de așteptări și acțiune, pot spune că este unul dintre cele mai bune scenarii pe care le-am citit vreodată. Pare că ne lăudăm pe noi înșine, dar este adevărul!”

La rândul său, Kadir Doğulu spunea: „Este o poveste de dragoste frumoasă și foarte sinceră, dar, desigur, nu începe ca o poveste de dragoste. Îl interpretez pe Alper, care este și bucătar și om de afaceri. Este căsătorit și are o fiică. După un accident al soției și fratelui său, viața lui Alper se schimbă drastic – e momentul în care își dă seama că oamenii din jurul său, inclusiv soția sa, nu au fost de încredere. Apoi, o va întâlni pe Leyla și viața lui se schimbă iar. Este o poveste romantică, plină de iubire și acțiune.”

Primul episod din „O singură privire” va fi difuzat luni, 8 martie, la ora 20:10, pe Dizi România. Episoade noi vor fi apoi în fiecare seară de luni până vineri.

Sursa: https://www.hdsateli...difuzat-de.html

#86
andreyyshore

andreyyshore

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 641
  • Înscris: 23.02.2010
Încă unul care a mai fost și pe Pro 2.

#87
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,800
  • Înscris: 06.11.2018

Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită de FilmBox cu un program special. Ce vor putea urmări cei mici


Cele mai populare și amuzante producții cinematografice pentru copii și familii vin de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, pe canalele FilmBox
Știm energia copiilor la prima oră… Dacă vor să vadă ceva special și amuzant la televizor, FilmBox Premium a programat filmul Shrek al Treilea la ora 8:00!
Simpaticul căpcăun – cu vocea lui Mike Myers – are din nou pplanuri mari, pregătind o lovitură de stat. Sau, mai bine zis de… palat! Eddie Murphy și Cameron Diaz pun vocile măgarului Donkey respectiv a prințesei Fiona, personaje care completează una dintre cele mai hazlii povești din istoria cinematografiei. Criticii comentau, printre laude, că este singurul film din franciză în care Shrek și Fiona nu trebuie să se sărute pentru a… rezolva o problemă!

Pe FilmBox Family de la ora 15:30 o avem pe Heidi (producție Germania-Elveția 2015). Celebra poveste a fetiței din Alpii elvețieni care trăiește cu bunicul ei păstor continuă să fascineze generații întregi de copii. Filmul a fost premiat la mai multe festivaluri de film (Portland, Wisconsin) și a obținut premiul pentru Cel Mai Bun Film Pentru Copii la Premiile Filmului German. Criticul francez Olivier Bachelard spunea despre film că este „o mare supriză și reușește să se concentreze pe miezul poveștii'.

Cunoscutul actor Jean Dujardin este… Norocosul Luke, de la 20:20, pe FilmBox Family, un film cu povestea unui erou care trebuie să aducă pacea într-un orășel american. Puțină lume știe că personajul Lucky Luke a fost creat de același autor ca Asterix, dar s-a bucurat, din păcate, de mai puțină faimă decât micul războinic galez. Jean Dujardin a recunoscut că este un mare fan al benzilor desenate: 'acasă, la  verii mei, în baia prietenilor, în dulapurile vechi ale caselor de la țară, exista întotdeauna o revistă cu Lucky Luke prin preajmă, adesea lângă un Tintin sau Asterix. Dintre cele trei benzi desenate, m-am simțit întotdeauna mai apropiat de Lucky Luke'.

De altfel, seara cinematografică de 1 Iunie de pe FilmBox Family continuă chiar cu… Asterix, de la ora 22:00, de această dată fiindu-ne prezentate aventurile lui Asterix la Jocurile Olimpice. O distribuție de excepție, cu minunatul Alain Delon în rolul Cezarului și Gerard Depardieu în rolul lui Obelix, care va produce zeci de minute de râsete și bună dispoziție! Nu vă stricăm surpriza, dar vă spunem doar atât: este un film plin de staruri, inclusiv din diverse sporturi, un bun prilej să-i învățați pe cei mici despre eroii din viața reală!

Copiii mai mari se pot bucura de „integrala' Transformers pe FilmBox Premium: la ora 11:15 începe primul film al francizei, Transformers. Apoi, de la 13:35, Transformers – Răzbunarea celor învinși. La ora 16:00, Transformers 3, un film care a reușit să strângă peste 1 milard de dolari din încasări. Și, bineînțeles, finalul seriei, de la ora 18:30: Transformers: ultimul cavaler, care se bucură de prezența lui Mark Wahlberg, John Turturro și Sir Anthony Hopkins. Turturro a mărturisit, după realizarea filmului, că fiul său l-a convins să joace rolul lui Simmons. Probabil că oricărui copil i-ar plăcea să-l aibă pe tatăl său prieten cu… Optimus Prime!

Sursa: https://tvmania.ro/z...ici-295543.html

#88
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,800
  • Înscris: 06.11.2018
TDC anunță că sezonul 2 din serialul turcesc „Dragoste infinită' începe pe 5 iulie, de la 20.10. Serialul va fi difuzat de luni până vineri de la 20.10, iar episoadele din timpul săptămânii pot fi văzute în maraton duminica, de la 17.00.

La TDC, „Ezel' va fi difuzat de luni până vineri, de la 20.50, iar episoadele din timpul săptămânii pot fi urmărite în maraton sâmbătă seara, de la 19.40.

https://tvmania.ro/i...noi-298038.html

#89
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,800
  • Înscris: 06.11.2018
Film Box Stars HD este in grila Neosat Bulgaria.

Edited by IceCoolExtreme, 06 July 2021 - 09:30.


#90
TheSignMetro64

TheSignMetro64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 896
  • Înscris: 07.09.2018
Filmbox Arthouse HD

Attached File  vlcsnap-2021-07-08-00h29m20s291.png   1.21MB   31 downloads

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate