Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD
 Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...
 Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit
 

Pachetul SPI (Canalele Filmbox, Fightbox, FashionBox, Docubox).

- - - - -
  • Please log in to reply
113 replies to this topic

#55
superdigital

superdigital

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,031
  • Înscris: 12.02.2008

 CABLE MAN, on 14th February 2011, 13:32, said:

LE vor lua si RCS-ul?
Crezi ca vor sa faca concurenta digifilmului?

#56
mihaiovidiu82

mihaiovidiu82

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,173
  • Înscris: 14.01.2010

 superdigital, on 14th February 2011, 22:31, said:

Crezi ca vor sa faca concurenta digifilmului?

pai daca vor fi, vor fi intr-un pachet cum sunt maxpack si cinestar, contra cost. deci nu ar avea decat de castigat daca le-ar baga.

#57
superdigital

superdigital

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,031
  • Înscris: 12.02.2008

 mihaiovidiu82, on 14th February 2011, 22:37, said:

pai daca vor fi, vor fi intr-un pachet cum sunt maxpack si cinestar, contra cost. deci nu ar avea decat de castigat daca le-ar baga.
Asa poate da.-dar si digifilm pt unii e 3lei si e slab rau''filmbox au filme bune?am inteles ca e free pe thor. -.De cand au lansat digisport au scos 3 canale de sport[se vede strategia lor; nu le place concurenta].

#58
AleXXander00

AleXXander00

    XX

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,427
  • Înscris: 21.02.2009
Despre FightBox nu se mai aude nimic ? Vad ca se vorbeste doar de FilmBox.

#59
oranda

oranda

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 268
  • Înscris: 03.09.2009
teoretic,ar trebuii sa apara FilmBox prima data la FCS,dar vad ca nu ''misca nimeni nimic'' chiar daca FilmBox Family are sub in romana pe alt satelit,nimeni nu se grabeste sa l introduca s au poate asteapta sa apara subtitrarea si pe celelalte canale FilmBox,daca este asa o sa avem mult si bine de asteptat :angry: eu sper sa ma insel :peacefingers:

#60
alexbridger

alexbridger

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 352
  • Înscris: 06.08.2009
De 5 luni la ei pe site scrie ca IN CURAND, MAREA LANSARE A FILMBOX....gghhhhhhh trista promovarea asta. Speram ca in momentul cand au introdus programele alea 15 in grila, prin toamna lui 2010, sa se schimbe si politica de ABUREALA INUTILA a consumatorului. Nu stiu cum de nu le e lor rusine cu mascarada asta de IN CURAND.  Am crezut intradevar ca FocusSat sunt pusi de atunci pe treaba...insa au ramas la vechile obiceiuri. Pacat, ca sa nu ma exprim mai urat, schimband P-ul cu C. Am impresia ca firma asta actioneaza doar cand concurenta face putin mai mult ca ei, altfel nimic.

#61
Amedio_67

Amedio_67

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 550
  • Înscris: 10.02.2002
La RTC sunt in grila. Atat pe sat cat si pe iptv.

#62
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,157
  • Înscris: 18.04.2008
La FilmBox SD nu am sunet.
Am UPC ca firmă de televiziune și am un STB HD.

#63
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,807
  • Înscris: 07.07.2009

Filmele "La La Land", "Hacksaw Ridge" și "Office Christmas Party" vor fi difuzate la FilmBox


SPI International / FILMBOX va difuza în viitor prin canalele sale din România, Ungaria, Republica Cehă și Slovacia producții precum "La La Land", "Hacksaw Ridge", "Office Christmas Party" și alte câteva titluri de la Freeman Distribution, inclusiv un film încă nelansat ("The Foreigner"), cu Jackie Chan și Pierce Brosnan.

"Ne-am angajat să oferim cel mai bune filme abonaților la canalele noastre premium. Astfel de producții aclamate de critici și premiate cu Oscar, cum ar fi La La Land și Hakcsaw Ridge, transformă brandul FilmBox într-o o alegere excelentă pentru telespectatorii care caută divertisment de calitate la un preț accesibil", a precizat printr-un comunicat Berk Uziyel, director executiv al SPI International / FILMBOX.

Surse: HD Satelit https://goo.gl/YT9z8R

http://www.broadband...a-land-for-cee/

Edited by Kalman2007, 05 April 2017 - 13:37.


#64
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
„Exonerat”, serialul revelație din Norvegia, și „Stâlpii pământului”, mini-serie cu 3 nominalizări la Globul de Aur, încep în mai, la canalele [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/07/FILMBOX.jpg/120px-FILMBOX.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://3.bp.blogspot.com/-mWFUPkybcBU/WQIARIGSePI/AAAAAAAADmY/osPzEdzKvNUhzc9SKhB3O1_hltxfxt3aQCLcB/s1600/Exonerat.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


„Exonerat”, cel mai de succes serial dramatic norvegian, și „Stâlpii pământului”, mini-serie de 3 ori nominalizată la Globul de aur, cu Ian McShane și Donald Sutherland, sunt cele două premiere care vor încânta telespectatorii FilmBox în prima săptămână a lunii mai.

„Exonerat”, serialul în 10 părți care începe la FilmBox Premium, a fost considerat revelația anului 2015, în Norvegia. Primul episod a avut o audiență record de 660.000 de telespectatori, o cifră impresionantă raportată la populația totală a țării care numără numai 5 milioane de locuitori. Firul acțiunii îl urmărește pe Aksel Borgen, interpretat de Nicolai Cleve Broch, un om de afaceri care, după ce a petrecut 20 de ani construindu-și o carieră de succes în Asia, este nevoit să se întoarcă acasă, în orașul său natal, pentru a salva de la faliment cea mai mare companie locală. Dar, odată cu reîntoarcerea, apar și amintirile de acum 20 de ani când Aksel a fost judecat pentru uciderea iubitei sale. Deși achitat, mulți locuitori încă îl consideră vinovat.

Deși la prima vedere, ar putea părea un serial polițist, fiind bazat pe cazul real al uciderii unei tinere de 17 ani, creatorul „Exonerat”, Siv Rajendram Eliassen, a declarat: „Am vrut să pun accent mai ales pe latura psihologică a personajelor. Nu m-a interesat atât de mult să aflu cine este vinovat de crimă, ci să scot în evidență lupta lui Aksel de a fi acceptat din nou de societate”. O poveste captivantă, filmată în unele dintre cele mai frumoase regiuni din Norvegia, „Exonerat” va fi difuzat, începând cu 2 mai, în fiecare marți, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium.

[ https://1.bp.blogspot.com/-gG9beMzIe4g/WQIAd0zKjaI/AAAAAAAADmc/C9PesVgp3ZoIFeiHtP-SX13LwLdlrKJegCLcB/s1600/Stalpii%2BPamantului.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Cea de-a doua premieră a săptămânii este „Stâlpii pământului”, un serial istoric, nominalizat de 3 ori la Globul de Aur, despre Anglia secolului al XII-lea și sângeroasa luptă pentru putere care a avut loc în acea perioadă. Bazat pe romanul cu același nume al lui Ken Follett, premiera de la FilmBox Extra HD are o distribuție celebră, care îi include pe Matthew Macfadyen („Pride and Prejudice”, „Robin Hood”) și Donald Sutherland („M*A*S*H*”, „Ordinary People”), dar și pe Ian McShane („Deadwood”).

Ian McShane, a cărui prestație în rolul arhidiaconului Waleran Bigod i-a adus acestuia nominalizarea la Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o mini-serie, a declarat despre „Stâlpii pământului”: „Succesul serialului este garantat. Este o carte atât de iubită, un bestseller, plus că există și câteva scene mai fierbinți care fac acțiunea încă și mai interesantă”. Primul episod va fi difuzat pe FilmBox Extra HD, sâmbătă, 6 mai, de la ora 22:00.

sursa

#65
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,807
  • Înscris: 07.07.2009

Serialele „Knightfall” și „Einstein” intră în portofoliul SPI / FILMBOX din mai multe țări, inclusiv România


SPI International / FILMBOX a achiziționat drepturile de difuzare pentru „Knightfall”, un nou serial în 10 părți, despre povestea istorică a Cavalerilor Templieri, produs de A+E Studios, parte a companiei globale A+E Networks®, anunță compania printr-un comunuicat remis către HD Satelit.

Attached File  Knightfall.jpg   61.55K   3 downloads

De asemenea, seria polițistă germană „Einstein”, de la Red Arrow International, intră și ea în grilă, SPI International anunțând că ambele seriale vor avea premiera la canalele FilmBox din Europa de Est și nu numai, ca parte a politicii de expansiune mondială a operatorului.

Sub marca HISTORY și produs de A + E Studios în colaborare cu The Combine și Midnight Radio, „Knightfall” (2017) este o serie nouă, epică de la producătorii executivi Dominique Minghella (Doc Martin, Robin Hood), Don Handfield (Touchback, The Founder, Kill Messenger), Richard Rayner (LA Without a Map) și nominalizatul la Oscar® și Golden Globe®, Jeremy Renner (American Hustle, The Hurt spamspamspamspam). „Knightfall” spune misterioasele, dar realele povești ale Cavalerilor Templieri, războinicii de elită ai Cruciadelor. Tom Cullen (Downton Abbey) îl interpretează pe Landry, în timp ce Jeremy Renner apare ca invitat special în decursul episoadelor. „Knightfall” va avea premiera în 2018, pe canalele FilmBox din România, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Albania și țările din fosta Iugoslavie.

Ordinul Templierilor era cel mai puternic, bogat și misterios ordin militar al Evului Mediu, căruia i s-a încredințat protejarea Sfântului Graal și păstrarea unor secrete capabile să distrugă Biserica în sine. „Knightfall” explorează în profunzime lumea clandestină a acestei legendare frății de călugări războinici. De la bătăliile lor în Țara Sfântă și confruntările atât cu regele Franței, cât și cu Papa Bonifaciu al VIII-lea, până la trădarea care va duce în cele din urmă la dizolvarea tragică a ordinului, povestea Cavalerilor Templieri nu a fost niciodată spusă atât de bine până acum. „Knightfall” te poartă în lumea acestor cavaleri legendari, care au trăit și au murit pentru crezul lor.

Attached File  Einstein.jpg   68.61K   2 downloads

Telespectatorii FilmBox se vor bucura, de asemenea, de serialul „Einstein” (2017), despre un tânăr și strălucit profesor universitar acuzat de furt - până când poliția îi face o ofertă neașteptată: dacă este de acord să-i ajute să rezolve cazurile dificile, va fi scutit de pedeapsa cu închisoarea. Personajul principal, Felix Winterberg (Tom Beck), este nimeni altul decât stră-strănepotul lui Albert Einstein. Serialul în 10 părți va avea premiera pe canalele FilmBox, în România, până la sfârșitul anului. „Einstein” este produs de Zeitsprung Pictures și distribuit la nivel mondial de Red Arrow International.

„Ne-am concentrat pe extinderea globală a canalelor noastre și suntem pe deplin hotărâți să oferim un conținut nou și exclusiv telespectatorilor noștri", a declarat Berk Uziyel, director executiv al SPI International / FILMBOX. "Suntem fericiți să aducem spectatorilor „Knightfall”, un serial excelent atât despre istoria, cât și despre legenda templierilor. De asemenea, suntem încântați ca am obținut drepturile de difuzare pentru „Einstein”, o serie care redefinește genul polițist și care va fi cu siguranță pe placul audienței mai tinere”, a adaugat Uziyel. "Suntem extrem de bucuroși să consolidăm parteneriatul cu FILMBOX printr-un serial precum „Knightfall”. Știm că telespectatorii vor iubi nu numai personajele, ci și povestea în sine", a declarat Marica Giessen, Senior Sales Manager, EMEA pentru A + E Networks.

Despre SPI International

SPI International / Filmbox este o companie globală de media, care operează mai mult de 30 de canale de televiziune, pe 5 continente. SPI este unul dintre cei mai mari furnizori de conținut Ultra HD din lume. Compania folosește tehnologie de ultimă generație, oferind abonaților săi acces atât la conținutul linear, cât și la platforma de VoD, inclusiv live streaming al programelor UHD, iar canalele FilmBox pot fi urmărite pe orice dispozitiv conectat la Internet, prin intermediul media playerelor principale, precum și prin intermediul furnizorilor locali OTT. De peste 25 de ani, SPI International este furnizor de top de filme și de programe de televiziune pe piața internațională, iar acordurile importante ale SPI cu parteneri de renume asigură conținut apreciat. Mai multe informații: www.spiintl.com

Sursa: HD Satelit https://goo.gl/wMVok3

#66
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016

Două seriale lansate în 2018 - ”Picnic at Hanging Rock” și ”Hard Sun” - încep, în septembrie, la Attached File  Film Box Premium.png   8.82K   0 downloads

Două seriale noi debutează chiar în această săptămână la FilmBox Premium, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.
Attached File  picnic_at_hanging_rock-(4)_COVER.jpg   65.05K   1 downloads
”Picnic at Hanging Rock” (”Picnic la Hanging Rock”) este o producție australiană care a avut premiera în țara de origine în mai, anul acesta. Serialul este o adaptare după romanul semnat Joan Lindsay, din 1967, și prezintă povestea intrigantă a unui grup de eleve, care în timp ce se află într-o excursie la Hanging Rock, de Ziua Îndrăgostiților, dispar într-un mod misterios.

Doamna Hester Appleyard (Natalie Dormer, actriță pe care o cunoaștem din Game of Thrones sau Hunger Games) cumpără un conac izolat pe care-l transformă într-o școală de fete. Colegiul Appleyard se bucură de un real succes, până când, pe 14 februarie 1900, trei dintre studentele școlii și guvernatoarea lor dispar în timpul unui picnic. Impactul acestei dispariții este foarte puternic, iar teoriile se țes pe parcursul celor 6 episoade.

Scenariul a respectat îndeaproape detaliile romanului, astfel că ”serialul păstrează spiritul lui Joan Lindsay. Cei care au citit cartea, nu vor fi dezamăgiți”, mai spune Dormer. Personajul interpretat de actrița britanică de 36 de ani se dezvăluie treptat: mai întâi imaginea directoarei de liceu, agresivă și fermă, apoi cea a unei femei cu un bagaj emoțional dificil de gestionat. ”A fost ca și cum am jucat de fapt două personaje. Trebuie să sapi adânc pentru a ajunge la omul Hester Appleyard”, a declarat Natalie Dormer.

Serialul ”Picnic at Hanging Rock” (”Picnic la Hanging Rock”) începe pe 11 septembrie și este în fiecare marți, de la ora 21:00, la FilmBox Premium.
Attached File  HARD-SUN_850_X_850.jpg   126.93K   1 downloads
FilmBox Premium a programat, începând cu 15 septembrie, serialul ”Hard Sun” (”Soare crud”), o coproducție Marea Britanie și SUA, regizată de Neil Cross, cel care a scris și scenariul, cu Agyness Deyn și Jim Sturgess în rolurile principale.

Serialul cu 6 episoade s-a lansat la începutul lui 2018 în Marea Britanie și Statele Unite și a fost apoi achiziționat și de alte țări importante, precum Australia, Germania, Suedia.

”Hard Sun” (”Soare crud”) este o dramă pre-apocaliptică, acțiunea desfășurându-se în Londra zilelor noastre. Protagoniștii sunt doi polițiști diferiți din toate punctele de vedere, Charlie Hicks și Elaine Renko, care dau peste diverse dovezi ce arată că un eveniment cosmic misterios va distruge pământul în următorii cinci ani, fapt pe care guvernul încearcă să-l țină secret pentru a evita anarhia.

Pentru Agyness Deyn rolul din ”Hard Sun” nu a fost o misiune ușoară. Actrița a fost nevoită să învețe să se bată. ”M-a antrenat o femeie foarte mică de înălțime din New York, care era capabilă să-și bată soțul, un tip foarte masiv. De la ea am învățat că trebuie să-ți dozezi foarte bine energia, având în vedere că nu te poți folosi de greutatea corporală”, povestește actrița britanică. În plus, Deyn s-a folosit de ceea ce știa din artele marțiale: ”Am făcut karate de la 4 ani. Fratele meu mai mare a făcut karate, așa că părinții meu au decis să nu mă dea la balet, ca toate fetițele, ci să fac același lucru ca și el. Am renunțat la acest sport la 13 ani, tocmai când urma să obțin centura neagră. Dar am descoperit băieții și m-am lăsat de karate”, mărturisește Agyness Deyn cu umor.

Și pentru Jim Sturgess rolul din ”Hard Sun” (”Soare crud”) a fost o provocare. ”Am discutat chiar cu câțiva detectivi adevărați. Nu m-am antrenat foarte mult pentru acest rol înainte, de aceea a trebuit să muncesc mai mult în timpul filmărilor”, spune Sturgess.

”Hard Sun” (”Soare crud”) este la FilmBox Premium, sâmbăta, de la ora 21:00.
Sursa: https://hdsatelit.blogspot.com/2018/09/doua-seriale-lansate-in-2018-picnic-at.html

#67
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,719
  • Înscris: 06.11.2018
Trei noi seriale, în luna iulie, pe canalele Attached File  Film Box.png   5.2K   0 downloads

Pentru luna iulie, canalele FilmBox au pregătit trei seriale de succes care au făcut înconjurul lumii, anunță Filmbox printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

[ https://1.bp.blogspot.com/-sAdyEvACr1w/XR8cg1-iLXI/AAAAAAAA3jc/4MDQiimREXAMzfaonoBhvKC4jrmQHEjwgCLcBGAs/s640/TheSlap_Regular%2BRO.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

”The Slap” (”Palma”) este un serial australian, bazat pe romanul cu același nume semnat de Christos Tsiolkas. Producția are nu mai puțin de 8 personaje principale: Hector (Jonathan LaPaglia), Anouk (Essie Davis), Harry (Alex Dimitriades), Connie (Sophie Lowe), Rosie (Melissa George), Manolis (Lex Marinos), Aisha (Sophie Okonedo), Richie (Blake Davis).

Întreaga acțiune pornește de la aniversarea de 40 de ani a lui Hector, un eveniment animat și vesel inițial, cu rudele și prietenii alături. Momentul care declanșează o adevărată furtună de emoții și conflicte este acela în care unul dintre invitați plesnește copilul unui alt invitat.

Filmul este gândit într-un mod cu totul diferit: sunt 4 regizori, fiecare având de regizat câte două episoade. ”Am venit toți cu filme, cărți, imagini, ne-am așezat și am discutat despre stil, ton, conținut, stiluri de filmare. Am făcut asta timp de 4 luni înainte de a începe propriu-zis să filmăm. A fost ceva fantastic. Am avut fiecare foarte multă libertate de creație. De altfel, serialul este compus din mai multe perspective, ceea ce îl face absolut special”, explică una dintre regizoare, Jessica Hobbs. Alături de ea, au lucrat la acest serial Matthew Saville, Tony Ayres și Robert Connolly.

Pe lângă incidentul de la petrecerea lui Hector, un alt fir important al acțiunii este aventura lui Hector, aflat în plină criză a vârstei mijlocii, cu bona adolescentă, Connie (Sophie Lowe). ”Connie reprezintă tinerețea aia pe care ți-o dorești, dar care de fapt a trecut. E foarte revigorant să te mai simți iar ca un puști. Și în viața reală am trecut printr-o astfel de criză a vârstei mijlocii, așa că nu mi-a fost greu să intru în pielea personajului”, recunoaște actorul Jonathan LaPaglia, fratele mai mic al lui Anthony LaPaglia.

”The Slap nu se compară cu nimic altceva. Serialul practic i-a dat o nouă viață romanului care este foarte bine scris”, spune și actrița Essie Davis despre producția foarte bine primită de critici. Serialul a făcut înconjurul lumii, fiind difuzat în țări precum Marea Britanie, Polonia, Spania, Portugalia, Grecia, Turcia, SUA, Canada, Brazilia, Noua Zeelandă, Israel, Norvegia, Suedia, Finlanda, Islanda, Franța.

La FilmBox, ”The Slap” (”Palma”) începe sâmbătă, 6 iulie, de la ora 22:00.

[ https://1.bp.blogspot.com/-0UKvhrN_bEE/XR8cn39LlpI/AAAAAAAA3jg/EI_pKdjfBQYwJLhIVBq61wizpfxPbC5bACLcBGAs/s640/TheSlap_Website%2BRO.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Tot în iulie, FilmBox Extra HD vă aduce sezonul 2 din ”Transporter” (”Curierul), cu Chris Vance în rolul principal. Serialul preia acțiunea trilogiei cu același nume, continuând practic aventurile curierului liber profesionist Frank Martin, un personaj care trăiește mereu la limită. Sezonul 2 are 12 episoade, filmările debutând în 2014 în Maroc. ”Când am primit acest rol, încercam să-mi dau seama cum putem transforma seria cinematografică în una de televiziune. Lucrul ăsta mă intriga. Urmărisem trilogia și mi-a plăcut foarte mult. Dar eu nu mai jucasem niciodată un astfel de rol, așa că m-am gândit să-i dau o șansă și să mă distrez cât mai mult”, povestește Chris Vance.

[ https://1.bp.blogspot.com/-akPB6p7-t3c/XR8cuAyGZWI/AAAAAAAA3jk/eFxSdA_oHxMAC4nhG_Lx_-nsuHVFm5ZYACLcBGAs/s640/TransporterSeries_Regular.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Actorul nu a avut o misiune ușoară după ce rolul lui Frank din trilogia cinematografică fusese interpretat de nimeni altul decât Jason Statham. ”Ca actor, când preiei un astfel de rol de la cineva care l-a interpretat cu mare succes, trebuie să studiezi mult și să te pui bine în temă. Performanța lui Jason Statham a fost absolut fabuloasă. Dar mie nu-mi place să imit pe absolut nimeni, așa că practic am creat un personaj nou”, a explicat actorul.

”Transporter” (”Curierul) este din 14 iulie, în fiecare duminică, pe FilmBox Extra HD, de la ora 22:00.

Și FilmBox Premium are programat un serial bun pentru luna iulie. ”Bulletproof” (”Antiglonț”) începe marți, 9 iulie de la ora 21:00. Serialul britanic îi are ca regizori și protagoniști pe Noel Clarke și pe Ashley Walters. Serialul îi are în prim-plan pe detectivii NCA și totodată prieteni foarte buni Aaron Bishop (Noel Clarke) și Ronnie Pike Jr. (Ashley Walters) care investighează unii dintre cei mai periculoși infractori ai țării, inclusiv traficanți, dealeri de droguri, tâlhari înarmați. Cele 6 episoade sunt condimentate cu multe momente amuzante, născute tocmai din relația dintre cei doi detectivi.

Și FilmBox Premium are programat un serial bun pentru luna iulie. ”Bulletproof” (”Antiglonț”) începe marți, 9 iulie de la ora 21:00. Serialul britanic îi are ca regizori și protagoniști pe Noel Clarke și pe Ashley Walters. Serialul îi are în prim-plan pe detectivii NCA și totodată prieteni foarte buni Aaron Bishop (Noel Clarke) și Ronnie Pike Jr. (Ashley Walters) care investighează unii dintre cei mai periculoși infractori ai țării, inclusiv traficanți, dealeri de droguri, tâlhari înarmați. Cele 6 episoade sunt condimentate cu multe momente amuzante, născute tocmai din relația dintre cei doi detectivi.

[ https://1.bp.blogspot.com/-pkbJbyrSpZ4/XR8c3c8AMvI/AAAAAAAA3jw/gbGIwwzEK5QHpGi6u1svghNGxT22gTnZQCLcBGAs/s640/BulletProof_Regular.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Personajele vin din medii diferite. Pike, un bărbat însurat care încearcă să calce pe urmele tatălui său, iar Bishop un tip care a crescut în orfelinat și care nu și-a cunoscut niciodată tatăl. Pike are o viață de familie fericită, o fiică și este un tată dedicat. Noel a dezvăluit că a fost decizia lui și a lui Ashley ca soția personajului Pike să fie de culoare. ”Am făcut asta complet intenționat. Ne-am dorit să schimbăm imaginea familiilor de culoare, așa cum apare ea la televizor. Este foarte important pentru că din păcate copiii de culoare nu au această reprezentare”, explică Noel Clarke.
Sursa: https://www.hdsateli...a-iulie-pe.html

#68
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,719
  • Înscris: 06.11.2018
Actorii lunii august la Film Box Sursa: https://www.hdsateli...ilmbox.html?m=1

#69
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,719
  • Înscris: 06.11.2018
SPI / FilmBox a semnat un acord cu Paramount pentru iubitorii de filme din Europa Centrală și de Est

SPI / FilmBox continuă să investească și să se extindă pe piața europeană centrală și de est printr-un nou acord cu Paramount Worldwide Television Licensing and Distribution. Acest nou acord va oferi abonaților SPI / FilmBox din Europa Centrală și de Est cele mai tari producții de la Hollywood și filme adorate de critici, anunță compania printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

[ https://1.bp.blogspot.com/-qZPhd4P7FKo/XYCVtYVlPlI/AAAAAAAA4P4/BYvYeX77quYMbhPKb859mTLp83ufukCYACLcBGAsYHQ/s640/Paramount.jpeg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

"Sunt încântată să vă anunț că Kino Polska TV S.A. și Paramount au semnat un acord care va bucura abonații canalelor FilmBox de toate vârstele din Europa Centrală și de Est", a declarat Magdalena Blasiak, director de achiziții la SPI International. „Prin FilmBox, supranumit Home of Good Movies, ne străduim să aducem abonaților noștri conținut nelimitat de cea mai bună calitate. Această selecție de filme apreciate de la Paramount este un alt pas în respectarea acestei promisiuni”, a continuat Blasiak.

Zeci de filme din box office-ul american sunt programate să completeze conținutul FilmBox, începând cu luna septembrie – printre ele ”Allied” (”Aliatul”) cu Brad Pitt și Marion Cotillard, ”13 Hours: the Secret Soldiers of Benghazi” (”13 ore: soldații secreți din Benghazi”), producție nominalizată la Oscar, regizată de Michael Bay, creatorul filmelor ”Armageddon”, ”Pearl Harbor” sau al seriei ”Transformers”; ”Ghost in the Shell” (”Spiritul din cochilie”) - regizat de Rupert Sanders, cu Scarlett Johansson în rolul principal, ”Jack Reacher: Never Go Back” (”Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată”) cu Tom Cruise și Cobie Smulders, regizat de câștigătorul de Oscar Edward Zwick, ”xXx: Return of Xander Cage” (”Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage”) cu Vin Diesel și Samuel L. Jackson pe afiș și multe alte producții care vor fi disponibile atât în format analog, cât și video la cerere.

Despre SPI International

SPI International / Filmbox este o companie media globală care are în portofoliu 40 de canale de televiziune, pe șase continente. SPI este unul dintre cei mai mari furnizori de conținut Ultra HD din lume, iar FilmBox este canalul principal. Colaborând cu peste 1400 operatori din întreaga lume, SPI utilizează cea mai recentă tehnologie care oferă celor 55 de milioane de abonați acces la conținut TV, dar și prin aplicație, inclusiv live streaming pentru programele UHD și canalele FilmBox, pe orice dispozitiv conectat la Internet prin intermediul unor playere multimedia de top, precum și prin furnizorii OTT locali. Recent, SPI a adăugat în portofoliul săi și Film1, serviciul premium de filme din Olanda, incluzând patru canale de filme și servicii digitale.

De peste 25 de ani, SPI International este lider pe piața internațională în furnizarea de filme artistice și programe de televiziune. Datorită colaborărilor solide ale SPI cu furnizorii majori de licențe, compania oferă conținut atrăgător, foarte apreciat și cu o cerere ridicată.

Despre Paramount Worldwide Television Licensing and Distribution

Paramount Worldwide Television Licensing and Distribution (PWTLD) face parte din grupul Paramount Pictures Corporation (PPC), producător global și distribuitor de divertisment. PPC este o divizie a Viacom (NASDAQ: VIAB, VIA), care conține branduri media premium ce creează programe de televiziune, materiale video, produse de larg consum și conținut digital pentru audiențe din 180 de țări și teritorii. Divizia PWTLD este responsabilă pentru licențierea lungmetrajelor Paramount Pictures și a programelor de televiziune pentru a putea fi urmărite pe toate formele de canale analog, precum și servicii la cerere în întreaga lume.

Sursa: https://www.hdsateli...n-acord-cu.html

#70
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,719
  • Înscris: 06.11.2018
FilmBox schimbă aspectul vizual

SPI International anunță că canalul FilmBox suferă o schimbare vizuală, care include achiziția conținutului studiourilor majore, precum și un design grafic inovator al stației care conține noi jingle-uri lungi.

Graficele vor fi desfășurate pe FilmBox în toată lumea și vor fi văzute pentru prima dată de telespectatorii din Republica Cehă și Slovacia încă din aprilie 2020.

Compania globală de media SPI / FilmBox, care operează 40 de posturi de televiziune pe 6 continente, continuă să-și îmbunătățească produsele și serviciile, pentru a oferi o experiență de divertisment de înaltă calitate pentru milioane de telespectatori din întreaga lume.

Programele FilmBox îmbunătățite vor include sute de ore de noi accesări de filme și seriale din studiouri majore și un aspect grafic îmbunătățit. Acesta își propune să reflecte aspectul inovator, dar bine cunoscut al stației. Noul pachet grafic va apărea pe toate programele FilmBox din toate teritoriile și va fi lansat în aprilie în Republica Cehă și Slovacia.

Suntem mândri să oferim telespectatorilor noștri produse care folosesc tehnologia modernă, rămânând practic și inteligibile. Grafica inovatoare va aduce câteva caracteristici noi care vor face mai ușor de înțeles promovarea conținutului ”, spune Haymi Behar, director de marketing al SPI International. "Experiența de calitate a clienților este cheia în proiectarea produselor noastre. De aceea, am încorporat modele familiare în stilul vizual, cum ar fi plasarea celor două culori - roșu și alb - una lângă alta. În același timp, dorim să îmbunătățim experiența vizuală prin tranziții netede și coloana sonoră unică ”, continuă Behar.

În același timp, programele FilmBox au extins selecția de titluri datorită tranzacțiilor multiteritoriale recente cu studiouri și distribuitori majori, oferind o nouă doză de blockbustere populare de la Hollywood, bijuterii cinematografice mondiale și producții locale recunoscute.

" Vom continua să ne asumăm promisiunea de a ne îmbunătăți produsele și serviciile și suntem încântați să oferim aceste îmbunătățiri telespectatorilor din întreaga lume, începând cu Cehia, unde FilmBox este cel mai urmărit program de plată din ultimele cinci luni consecutive ", adaugă Behar.

Posturile FilmBox au peste 30 de milioane de abonați la nivel mondial, majoritatea având sediul în EMEA. FilmBox este cel mai vizionat program de filme cu plata din Republica Cehă și este disponibil pentru aproape toți abonatii la televiziune cu plată din Republica Cehă și Slovacia.

Noul pachet grafic va fi lansat în Republica Cehă și Slovacia în aprilie, după care va fi lansat în alte teritorii.

Sursa: https://www.parabola...izualni-podobu/

#71
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,157
  • Înscris: 22.02.2017
La liber pana pe 4 mai la Vodafone Ro.

#72
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,719
  • Înscris: 06.11.2018

Keanu Reeves, în trei filme difuzate în luna mai de FilmBox România


În luna mai, la FilmBox, ne vom bucura de 3 producții în care apare Keanu Reeves: ”Henry’s Crime” (”Crima lui Henry”), ”Replicas” (”Copii perfecte”) și ”Exposed”, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Attached File  RO Spring Banners_fılmbox premium 6.jpg   95.38K   0 downloads

Actorul de 55 de ani s-a născut în Beirut, Liban, și a avut o copilărie destul de complicată. Părinții săi au divorțat, iar tatăl a abandonat familia. Mai târziu, tatăl actorului a primit 10 ani de închisoare pentru posesie de heroină și cocaină. Mama sa a trecut apoi prin mai multe căsnicii, care au dus la relocarea familiei: din Liban în Australia, apoi în SUA și în final în Toronto, Canada. Keanu Reeves a avut probleme cu dislexia, ceea ce l-a făcut să renunțe la școală, fără a termina liceul.
Până să renunțe la școală, Reeves a fost portar de hochei. Ba mai mult, a cochetat cu ideea de a deveni jucător profesionist, visând să joace în echipa Canadei pentru Jocurile Olimpice. La 15 ani, însă, Reeves decide să devină actor.

Primele apariții au fost pe micile ecrane, în 1984, în calitate de corespondent pentru o emisiune pentru adolescenți, apoi ca actor într-un episod din serialul ”Haging’ In”. Iar în 1985, a debutat ca actor de teatru. Primul film important a fost în 1986, ”Youngblood”. Primele laude au venit pentru apariția din ”My Own Private Idaho”, iar apoi pentru un rol secundar în ”Bram Stoker’s”, film cu 4 nominalizări la premiile Oscar. Au urmat foarte multe producții interesante, printre care ”The Devil’s Advocate”, ”The Matrix”, film care a câștigat patru premii Oscar. A jucat apoi în ”The Matrix Reloaded”, ”The Matrix Revolutions”, ”Constantine”, ”The Lake House”, ”The Day the Earth Stood Still”, ”Street kings”.

În 2013, Keanu Reeves și-a făcut debutul și ca regizor cu filmul ”Man of Tai Chi”. Iar în 2014, a început aventura ”John Wich”, care s-a bucurat de un mare succes, cu fiecare film nou apărut.

2021 ar fi trebuit să fie un an extrem de important pentru Keanu Reeves: ”John Wick 4” și ”Matrix 4” ar fi trebuit să aibă lansarea în aceeași zi, 21 mai. Pandemia care a oprit toate filmările a dat însă peste cap acest plan primit cu foarte mare entuziasm de fani.

Attached File  RO Spring Banners_fılmbox premium 5.jpg   68.33K   0 downloads

La FilmBox, în mai, Keanu Reeves joacă în 3 filme bune. ”Henry’s Crime” (”Crima lui Henry”) este o comedie romantică regizată de Malcolm Venville, în care mai joacă și Vera Farmiga și James Caan. ”M-am implicat în realizarea scenariului, așa că pot spune că am fost parte din acest proiect de la zero”, a povestit Keanu Reeves. ”Henry’s Crime” (”Crima lui Henry”) este la FilmBox Extra, miercuri, 20 mai, de la ora 22:00.

Attached File  HC_00015.jpg   76.53K   0 downloads

Un alt film de neratat în mai, la FilmBox Premium, este ”Replicas” (”Copii perfecte”) – un thriller science fiction, regizat de Jeffrey Nachmanoff, cu Keanu Reeves și Alice Eve. Rolul principal i-a fost propus inițial lui Nicolas Cage, dar până la urmă i-a revenit lui Reeves, a cărui casă de producție s-a și ocupat de realizarea filmului. Reeves joacă rolul unui om de știință hotărât să-i readucă la viață pe cei din familia sa, morți într-un accident de mașină. Și în acest proiect, Reeves s-a implicat mai mult decât ca simplu actor. ”Am fost ca un fel de producător creativ. Am participat puțin și la dezvoltarea poveștii, a scenariului, am colaborat cu scenaristul, m-am implicat în conturarea personajelor. E o adevărată plăcere să contribui în mai multe aspecte când vine vorba de un film”, povestește Keanu Reeves. ”Replicas” (”Copii perfecte”) este miercuri, 27 mai, de la ora 22:30, la FilmBox Premium.

Attached File  HC_02886.jpg   47.16K   0 downloads

Cea de-a 3-a propunere este thrillerul ”Exposed”, cu Ana de Armas, Keanu Reeves, Christopher McDonald, Big Daddy Kane și Mira Sorvino. Filmul spune povestea unui polițist detectiv care investighează adevărul din spatele morții partenerului său. Cazul misterios scoate la iveală corupția din poliție și un secret periculos. Inițial, rolul jucat de Keanu Reeves ar fi trebuit să fie unul secundar, dar în etapa de post-producție s-a decis ca întreaga poveste să se concentreze pe el, și nu pe personajul feminin. ”Cred că ideea scenariului a fost ca pe parcurs personajul meu să se vindece. Detectivul începe să se conecteze mai mult cu propriul fiu, ajunge să-și dea seama că de fapt partenerul său nu era un om atât de bun pe cât credea”, spune. ”Exposed” se vede la FilmBox Premium, vineri, 29 mai, de la ora 22:25.

Sursa: https://www.hdsateli...ifuzate-in.html

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate