Există industrii care merg foarte bine când cifrele economice sunt în jos
Last Updated: Sep 24 2009 23:19, Started by
eddingro
, Nov 18 2008 11:18
·
0

Posted 18 November 2008 - 11:18

"Există industrii care merg foarte bine când cifrele economice sunt în jos, și altele care merg bine când cifrele sunt sus. Sunt industrii rezistente la scăderea puterii de cumpărare. Companiile de nișă, piețele de nișă vor fi mai puțin afectate de schimbările de cifre economice. Firmele mici pot să aibă succes și în industrii care merg prost în recesiune, pentru că nu se bazează pe cote de piață mari", a arătat Cabat.
http://www.mediafax....ml?1686;3489235 Ei bine, care sunt acele afaceri œcare merg foarte bine când cifrele economice sunt în josœ? Ceva păreri? |
Posted 18 November 2008 - 11:38

Companiile aeriene low-cost, lanturile de hoteluri gen Formula 1 (ceva tot gen low-cost), turismul din Bulgaria, Grecia si Turcia. Si poate ca ar mai fi, in general lumea se va orienta catre produse si servicii mai ieftine.
|
Posted 18 November 2008 - 12:01

Cele care produc chestii pe care le folosesti oricum, indiferent ca-ti variaza veniturile:
- Medicina - Mancare - Cosmetice - Reparatii/Service - Colectare creante - Energie - Securitate Edited by don_dannielo, 18 November 2008 - 12:04. |
Posted 18 November 2008 - 14:02

+ pariuri, alcool, tutun, cabinete de psihologie, transport in comun
|
Posted 18 November 2008 - 15:37

chiar sunt curios daca vreo firma particulara in momentul de fata poate spune ca ii merge BINE.
Eu lucrez la o fabrica (cu capital serios, si cu vechime pe piata) ce activeaza in ind. alimentara si distributie. La inceput am crezut si eu ca totusi in ind alimentara nu o sa se simta criza foarte puternic, mai ales ca vin si sarbatorile. Pot sa va spun ca din lipsa de lichiditati conducerea a facut disponibilitati si a scurtat programul de munca pt a nu intra in faliment. Clienti sunt, comenzi sunt, dar acestia nu au bani pt ca bancile au "intrerupt" activitatea. |
Posted 18 November 2008 - 15:56

chiar sunt curios daca vreo firma particulara in momentul de fata poate spune ca ii merge BINE. Eu lucrez la o fabrica (cu capital serios, si cu vechime pe piata) ce activeaza in ind. alimentara si distributie. La inceput am crezut si eu ca totusi in ind alimentara nu o sa se simta criza foarte puternic, mai ales ca vin si sarbatorile. Pot sa va spun ca din lipsa de lichiditati conducerea a facut disponibilitati si a scurtat programul de munca pt a nu intra in faliment. Clienti sunt, comenzi sunt, dar acestia nu au bani pt ca bancile au "intrerupt" activitatea. Cum dracu de ajung produsele la raft?! |
Posted 18 November 2008 - 19:28

daca te referi la transporturi, am auzit ca nici acolo nu e roza treaba.
|
Posted 18 November 2008 - 19:36

Posted 22 November 2008 - 01:49

|
Posted 22 November 2008 - 05:40

Posted 22 November 2008 - 06:06

Posted 22 November 2008 - 16:43

Cele care produc chestii pe care le folosesti oricum, indiferent ca-ti variaza veniturile: - Medicina - Mancare - Cosmetice - Reparatii/Service - Colectare creante - Energie - Securitate Exact. Si in general, orice business care se bazeaza pe contracte cu derulare pe termen lung. |
Posted 22 November 2008 - 16:50

eu m-am mai gandit mai demult la afacerea asta. as fi curios sa aflu la ce pret pleaca sicriele de la producator. o sa studiez un pic problema sa vad cum e cu astea |
Posted 22 November 2008 - 16:57

industria auto.....hahahaha...doar la masini de lux inca merge bine....la cele sub 20.000 de euro merge rau.....
o alta ramura ar fi cea de telefonie mobila (serviciile) si telefoane mobile... |
|
Posted 22 November 2008 - 17:02

Din ciclul industriilor sau afacerilor care merg bine in timpul crizei economice se afla si casele de pariuri, casele de amanet, firmele de plasare resurse umane, creditele de "nisa", consultanta financiara...samd. Si, evident, o mare dezvoltare va cunoaste, ca in orice situtie de criza, piata neagra si speculatiile financiare.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users