Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum se completeaza o declaratie d...

TVA de recuperat - Germania

beau mult? voi ce credeti?

La Multi Ani de Sfantul Andrei!
 Proces verbal acasa

Ted (2024 _ ...)

Care e cea mai sigura si buna mas...

Poze "corupte" pe un memo...
 Spațiu intre acoperiș &...

Recomandari casti in-ear - sony?

Aveti buricul bagat sau iesit in ...

Eroare EGR
 Lasagna gata facuta de la Penny

Deblocare (parola) BIOS. Recomand...

Cum obtinem despagubiri de la fur...

Memory (2023)

Criza economica globala

- - - - -
  • Please log in to reply
661 replies to this topic

Mosotti

Mosotti

Geniu umil

• Grup: Senior Members
apropo de termite, nu cred cum unii mai pot abera pe tema asta cind exista asemenea pagini absolut total si complet incontestabil de necontestat :lol:

http://www.debunking...om/thermite.htm

Billy

Billy

Cautator ...

Da' tu, trabannt-e, ce vezi in poza asta, ca vad ca eviti un raspuns?

jet li

jet li

Senior Member

Turnurile au cazut in 10 secunde. Sa zicem ca avionu a nimerit intre etajele 80 si100. Deci 20 de etaje au ajuns la pamant in 10 secunde, trecand prin 80 de etaje intacte si distrugandu-le complet. Ca si cum ar fi trecut prin aer. Atat dureaza 10 secunde daca sari de acolo

turbo trabannt

turbo trabannt

gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

View Postjet li, on Dec 3 2008, 11:36, said:

Turnurile au cazut in 10 secunde. Sa zicem ca avionu a nimerit intre etajele 80 si100. Deci 20 de etaje au ajuns la pamant in 10 secunde, trecand prin 80 de etaje intacte si distrugandu-le complet. Ca si cum ar fi trecut prin aer. Atat dureaza 10 secunde daca sari de acolo
moso , astia sunt tonomate, repeta tampenii de acum 2 ani de pe topic.

ca sa nu mai zic ca punkt, arhitect de meserie nu frectionar de conspiratii , le-a invalidat toate afirmatiile.

Edited by turbo trabannt, 03 December 2008 - 11:46.

flaviand

flaviand

Flavian, motan de serviciu

Da nu-l iei matale pe nea Virgula arhitectu' de manutza sa mai investigati o tura la fata locului ? Sa fiti siguri, nu de alta...

Ai, ca poate vine si moso cu voi in plimbare si se mai linistesc nitzel apele si pe forum. ;)

Cine e de acord sa le sponsorizam noi biletele de avion, mana sus :D

Cu "talibanii" aranjam noi dupa aia, sa fim siguri ca le iese experimentul ca la carte.

Edited by flaviand, 03 December 2008 - 13:54.

turbo trabannt

turbo trabannt

View Postflaviand, on Dec 3 2008, 14:49, said:

Da nu-l iei matale pe Punkt de manutza sa mai investigati o tura la fata locului ? Sa fiti siguri, nu de alta...
ne pare rau dar sa il iei tu pe punkt de manuta. eu nu sunt ghei.

si nu ma deranjeaza sa imi platiti avionul spre new york. sau chiar shoppingul pe 5th avenue.

o sa o faceti sa va racoriti global si sa evitam criza de nervi mondiala.

flaviand

flaviand

ne pare rau dar sa il iei tu pe punkt de manuta. eu nu sunt ghei.

Mai la cat va mai periati aici unul pe altul, io deja aveam banuieli.

Acuma nu fiti timizi, it iz taim tu ghet aut of za closet ;)

Criza de nervi o au cei care au fost surprinsi de evenimente. Cei care erau la curent cu noutatile si incercau pe vremuri sa avertizeze si pe altii, acuma stau amuzati si admira spectacolul. :)

turbo trabannt

turbo trabannt

View Postflaviand, on Dec 3 2008, 14:59, said:

Criza de nervi o au cei care au fost surprinsi de evenimente.
aia care au ingropat canistra ca se termina petrolul din cauza americanilor care merge cu suv-ul?

View Postflaviand, on Dec 3 2008, 14:59, said:

Mai la cat va mai periati aici unul pe altul, io deja aveam banuieli.
sorry dar din nou pricepeti global si mondial adica sunteti jenibili.  :D

flaviand

flaviand

Nope, cei surprinsi sunt aia care acum cateva luni afirmau blazati ca n-o sa vina nici neam de criza. Nici imobiliara, nici economica, nici energetica sau de alt fel. Se stiu ei bine care sunt aia chit ca nici acum n-ar recunoaste, chiar de-i pici cu ceara.

Eh, doua crize le-am bifat deja, urmeaza a treia... noi sa fim sanatosi, ca doar la romanica am fost obisnuiti cu greul. Oricum deja ne-o luasem in cap in ultima vreme cu "democratia" si nu strica sa mai revenim nitzel cu picioarele pe pamant... :D

Cat priveste relatiile voastre intime sau personale, cer scuze ca mi-am bagat nasul. Promit sa nu mai fiu asa indiscret pe viitor   :naughty:

Edited by flaviand, 03 December 2008 - 14:47.

turbo trabannt

turbo trabannt

View Postflaviand, on Dec 3 2008, 15:42, said:

Nope, cei surprinsi sunt aia care acum cateva luni afirmau blazati ca n-o sa vina nici neam de criza. Nici imobiliara, nici economica, nici energetica sau de alt fel.

Eh, doua le-am bifat deja, urmeaza a treia... noi sa fim sanatosi, ca doar la romanica am fost obisnuiti cu greul. Oricum deja ne-o luasem in cap in ultima vreme cu "democratia" si nu strica sa mai revenim nitzel cu picioarele pe pamant... :D
dar asteroidul cand vine?  :rolleyes:

flaviand

flaviand

Nu stiu taica nimica de asteroid ...

De ce, ai auzit matale ceva serios pe tema asta ?  :w00t:

turbo trabannt

turbo trabannt

View Postflaviand, on Dec 3 2008, 14:50, said:

Nu stiu taica nimica de asteroid ...

De ce, ai auzit matale ceva serios pe tema asta ?  :w00t:
pai cica asteroidul e ok. e gaurit tot de termite  B)

flaviand

flaviand

Eh, atunci suntem in regula...  :OK:

Putem sa ne vedem linistiti de criza....  :smoke:

SERGIU POP

SERGIU POP

Junior Member

• Grup: Members
Eu cred ca , criza asta este dorita si folosita de multi, iar daca cei care conduc ar vrea sa o depasim, acest lucru ar fi posibil usor. Dar ea genereaza bani pentru "cine trebuie", asa ca mai continua un pic.
parerea mea.

Valentine

Valentine

Un Mosotti mai serios.

View Postjet li, on Dec 3 2008, 01:36, said:

Fizica asta, stiu e greu. Mai simplu e sa dam vina pe termitele masonice :D

flaviand

flaviand

No hai sa mai zicem una si despre criza, ca parca asta era subiectul pe aici.

A venit iarna... lui Kondratiev
http://curierulnatio... lui Kondratiev

Ceea ce conștientizăm mai puțin în momentul de față este faptul că ne confruntăm cu un veritabil marasm de anvergură care cumulează un putregai financiar adunat în mai bine de 20 de ani, o criză energetică fără soluții viabile, o secătuire a materiilor prime, o risipire a capitalului pe investiții greșite dublată de umflarea nesustenabilă a pieței creditului, o bulă speculativă de proporții pe multe categorii de active care tocmai se sparge, un impas major la nivelul mediului înconjurător, o adâncire a discrepanțelor alocării resurselor între diversele zone geografice, precum și provocări fără precedent în domeniul demografic. La aceste fenomene îngrijorătoare putem adăuga factorii de dezagregare de ordin social, comportamental, imagologic și emoțional, specifici unei civilizații occidentale într-un declin structural evident.
Această îngrămădire de probleme majore, pentru care încă nu avem răspunsuri, ne avertizează asupra perspectivei mai puțin îmbucurătoare a unei crize prelungite de 15-20 de ani de la finele revoluției informaționale. Deși prea puțini dintre observatorii economici admit o astfel de viziune, este greu de închipuit că în fața obstacolelor de mai sus lumea, așa cum o știm, va mai supraviețui prin simple ajustări asupra vechiului model.

jet li

jet li

Senior Member

Am gresit titlul trebuia sa-i zic "criza financiara". Obiectele fizice sunt la locul lor, numerele de pe hartie ne omoara. Pe care tot "noi" le-am scris, dar de fapt nu exista 'noi".

Ma gandeam la o societate fara bani, unde oamenii lucreaza cu randul in agricultura si alte din astea de baza si in rest stau acasa. Cam 20% din forta de lucru ar fi de ajuns pt astea. Stand acasa daca vor mor de plictiseala, dar nu cred. Oamenii neavand ce face isi vor imbunatati viata singuri. Li se asigura hrana, haine si casa, de rest pot sa aiba grija ei.
De exemplu toti astia care stau acasa ar putea mentine in functiune internetul, apoi fiecare strada ar avea forumul ei, unde se cunosc toti si rezolva imediat toate problemele. Pentru ca asa vor, si oamenii o vor face pentru ca e o dorinta naturala a omului sa faca parte din ceva si sa isi ajute comunitatea din care face parte. Si ar avea timp destul sa inventeze lucruri si isi faca viata mai frumoasa. De cati din astia care contruiesc cine stie ce minune prin garajul lor nu aud. Dar daca dupa scoala li s-ar zice copiilor " sunteti liberi, ganditi-va si imbunatatiti toata treaba". Protejarea planetei face parte din imbunatatire.

Sunt lenesi ? Foarte bine pentru ei, au cele de baza asigurate. Doar prin faptul ca nu fac nimic ajuta la protejarea planetei. Dar nu cred. Copii de azi sunt lenesi pentru ca nu au nimic de facut, simt ce se intampla si ce e de fapt "societatea noastra avansata" si nu au chef sa isi consume energia pt ea. Sunt sigur ca oameni si-ar schimba gandirea si nu s-ar mai comporta deloc cum se comporta azi. Doar daca ar avea o "poveste" diferita la care sa participe. Vedeti cartea din semnatura mea

Foarte important pentru aceasta societate este lipsa banilor, altfel se gasesc iar unii care sa ia din mediul inconjurator cat pot duce, cu cat mai mult cu atat mai bine, si sa-l transforme in bani. Nu dintr-o nevoie reala ci dintr-una economica. Nici nu ar trebui sa avem termenul asta "nevoie economica" .

Dar 'vechiul model" va fi pastrat cu orice pret de catre cei de la putere. Dupa scoala li se zice acum "ganditi-va cum sa faceti bani !". Cum sa transformati totul in jurul vostru in bani, apoi in gunoi. Si aveti grija sa cumparati cat mai mult din gunoiul asta, si sa-l inlocuiti cat mai des pentru a va pastra slujba.
Tragi comedie :)

Edited by jet li, 04 December 2008 - 09:36.

Billy

Billy

Cautator ...

View Postflaviand, on Dec 4 2008, 08:44, said:

[...]
Deși prea puțini dintre observatorii economici admit o astfel de viziune, este greu de închipuit că în fața obstacolelor de mai sus lumea, așa cum o știm, va mai supraviețui prin simple ajustări asupra vechiului model.
De acord, ca sa mai pastram cate ceva din ce am acumulat pana acum, ca civilizatie, cred ca este nevoie de un model nou si nu doar atat ci si ... foarte diferit.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate