![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Criza economica globala
Last Updated: Nov 06 2011 22:54, Started by
jet li
, Nov 17 2008 11:39
·
0

Posted 29 November 2008 - 09:06

daca ai ceva de spus on topic spune, lasa rahaturile cu ce-a facut useru in ultimii cinci ani si de unde-si ia veniturile
|
Posted 29 November 2008 - 09:07

Posted 29 November 2008 - 09:19

Asa sunt mitocanii. dau cu rahat in familia si viata unor oameni pe care nu-i cunosc dar deranjeaza rau ca pot sa-si sustina opinia fara a renunta la calm si bun simt.
|
Posted 29 November 2008 - 09:28

Asa sunt mitocanii. dau cu rahat in familia si viata unor oameni pe care nu-i cunosc dar deranjeaza rau ca pot sa-si sustina opinia fara a renunta la calm si bun simt. Asa e romanul ca jet cu diploma nu poate sa munceasca din cauza americanilor nu din cauza lenei mioritice |
Posted 29 November 2008 - 11:19

http://www.nydailyne...ng_island_.html Worker trampled to death at Long Island Wal-Mart during Black Friday stampede e veche, dintr-astea erau perfect obisnuite si inainte de criza economica mondiala. americani prosti. dar hei, la fel a fost si in timisoara cind s-a deschis real, deci corectie -> "oameni prosti" ![]() |
Posted 29 November 2008 - 18:44

S-au inghesuit ca nebunii la cumparaturi gen
Wii, laptopuri cu $450-550, LCDuri de 32" cu 400, LCDuri de 42" cu 600, plasme de 50" cu 800, blu-ray uri cu 130, cd-uri, jucarii, electrocasnice incepand de la $4 (patru) si alte bullshit-uri care le folosesti sau nu, le cumperi pentru cadouri de Craciun sau nu, dar pretul era prea bun pentru a zice pass, asta pe langa faptul ca le-a zis cineva ca daca cumpara mult au sanse sa mai reduca din criza economica globala si sa ajute economia chineza. Au fost si altii ca mine care au preferat sa stea acasa cu curcanul in fata, telecomanda in brate, bauturi alaturi si sa nu faca sportul obisnuit al americanului: shop, shop 'till your drop! Deh, traditii, oameni si iar oameni si americani care se calca in picioare... |
Posted 29 November 2008 - 21:02

Gata cu incalzirea globala? S'a trecut la criza economica globala?
|
Posted 29 November 2008 - 23:10

turbo trabant, poti sa iti imaginezi cine sunt si nu ai decat sa ramai cu imaginea aia daca te ajuta
![]() Blimpyway ms ca esti de partea mea, dar pentru mine nu e important ce scrie turbo trabant despre mine , sunt total neinteresat. |
Posted 01 December 2008 - 00:32

Gata cu incalzirea globala? S'a trecut la criza economica globala? jet li, io credeam ca dupa ce ne-au spus pe topicul cu nainilevan ca stii sigur ca blocurile nu puteau sa cada decat cu conspiratie malefica fiinda esti student la constructii acum poate ne spui ca esti student la premiul noble si salvezi economia mondiala. sau poate ce iarba fumezi asa ca indienii pipa pacii ![]() LE: ca sa nu urle iarasi halateii ca e conspiratie si ma iau de bietul jet li uite dovada , dovada http://forum.softped...p;#entry2208154 praf praf dar iarba a fost buna ![]() Edited by turbo trabannt, 01 December 2008 - 00:51. |
Posted 01 December 2008 - 07:34

[...] jet li, io credeam ca dupa ce ne-au spus pe topicul cu nainilevan ca stii sigur ca blocurile nu puteau sa cada decat cu conspiratie malefica fiinda esti student la constructii acum poate ne spui ca esti student la premiul noble si salvezi economia mondiala. [...] ![]() |
|
Posted 01 December 2008 - 08:47

Posted 01 December 2008 - 21:43

Eu am auzit ca in america criza da semne de sfarsit deja...in 2-3 luni o sa se termine. E adevarat sau nu?
|
Posted 01 December 2008 - 22:52

Hopa, hai ca se pare ca tu, trabante, le stii mai bine decat jet li ... Am si eu niste nedumeriri si vreau sa trag si eu o concluzie dupa atatia ani si inca nu pot s-o fac din cauza unor ... detalii. Crezi ca poti da o mana de ajutor? Explica-mi si mie ce vezi in poza de mai jos ... Cu multumiri anticipate de la un "fan" de-al tau ... ![]() pare a fi o sculptura postmoderna. e cumva scoala araba de sculptura? |
Posted 01 December 2008 - 23:02

Posted 01 December 2008 - 23:27

trabante, numai offtopic o scalzi. Daca deja stii de o discutie despre 9/11 si conspiratii, de ce nu-ti versi opiniile despre ele acolo?
Edited by blimpyway, 01 December 2008 - 23:28. |
|
Posted 02 December 2008 - 14:32

Posted 02 December 2008 - 22:34

trabante, numai offtopic o scalzi. Daca deja stii de o discutie despre 9/11 si conspiratii, de ce nu-ti versi opiniile despre ele acolo? conspecteaza inca o data ce am scris, poate va prindeti .
termite zici, nu? multe, multe termite ![]() zi de nu iti vine sa impusti toti pisicologii din romanica ca nu isi fac treaba. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users