Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...
 Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA

Index preturi
 Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 

Formatia "X" se desparte!

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1
Allex

Allex

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,051
  • Înscris: 02.01.2003
In ultima perioada locul lansarilor de albume a fost luat de scandalurile in mai multe formatii... despartiri, modificari privind componenta etc. Toate acestea contureaza o imagine mai clara despre atmosfera din bransa... Tensiune, poate la fel ca peste tot unde se invart sume impresionante!

Pana la aceasta ora, avem:
1. Blondy - se despart sau nu, cel mai probabil nu inca!
2. ASIA - si-au schimbat componenta pana cand formula a "explodat" - Irina si Sorana, ultimele din formatia originala, pleaca. Adio, ASIA! Cel putin in actuala formula...
3. O-Zone - banii si faima nu le-au priit celor trei basarabeni. Acum fiecare se crede demn de o cariera solo. Nu sunt nici primii, nici ultimii...
4. Stigma - Claudiu Mirica vrea sa plece. Oriunde, indiferent ca va canta in O-Zone sau nu.

* Jurnalul National
A fost odata AncaSoranaIrinaAlina – A.S.I.A
STRATEGIE - Adi Ordean a aruncat cu noroi inainte ca Sorana sa declare ca pleaca din trupa
Imediat dupa scandalul cu Blondy, un altul a aparut la interval: A.S.I.A. Desi se crede ca ruptura s-a produs din cauza Irinei, care s-a despartit de impresarul Florin Ionescu si s-a afisat cu omul de afaceri Marius Vizer, o alta este problema: Sorana, care de cateva luni se gandeste sa plece din ASIA. Astepta doar momentul cel mai potrivit pentru a-si anunta dezertarea.

La sfarsitul anului trecut, am primit la redactie un e-mail trimis de o "prietena" a Soranei, care sustinea ca bruneta cu strungareata vrea sa plece din A.S.I.A. Desi era hotarata inca de pe atunci sa lase A.S.I.A. fara "S", Sorana a laudat trupa in care a crescut si s-a maturizat, fara sa comenteze posibila ei dezertare. Ba, mai mult, a spus ca in februarie ii expira contractul cu A.S.I.A. si nu parea deloc convinsa sa-l reinnoiasca. A amanat "divortul", pentru ca noul videoclip al "asiaticelor" sa vada lumina zilei.

REZILIERE. Neinspirata decizie, caci Adi Ordean, managerul trupei, inspirat de scandalul Blondy, a iesit in presa si a aruncat cu noroi in propriile "creatii": "M-am saturat de fitele lor femeiesti. N-o sa inteleg niciodata de ce se tot cearta, mai ales in conditiile in care trupa are spectacole. Intentionez sa reziliez contractele de munca daca nu-si baga mintile-n cap".

Daca pana de curand problema era doar inlocuirea Soranei, acum a mai aparut si despartirea dintre Irina si impresarul trupei, Florin Ionescu. Desi el a declarat ca nu amesteca bussines-ul cu viata amoroasa, este greu de crezut ca vor mai putea locui sub acelasi acoperis, fie el si cel al studioului de inregistrari.

DISCUTII. "Deocamdata, fetele sunt in vacanta. Cand se intorc, vom avea o discutie foarte serioasa. La inceputul lunii februarie expira vechile contracte, asa ca cine vrea sa plece este liber sa o faca. Cine vrea sa mearga mai departe insa va trebui sa respecte clauzele noului contract", ne-a declarat Florin Ionescu. "A.S.I.A. nu inseamna doar un singur nume. A.S.I.A. poate merge mai departe si fara Irina, Sorana sau Anca. E un brand care va exista in continuare. Chiar daca se retrage una dintre ele, trupa tot nu se va destrama. A.S.I.A. nu inseamna doar patru fete dragute care canta frumos. Este un brand care va merge mai departe, fiindca asa vrem noi (n.r. – Florin Ionescu si Adi Ordean, detinatorul proiectului A.S.I.A.). Fetele astea au avut intotdeauna tot ce le-a trebuit: microfoane, transport, studio, compozitor.

Orice grup si-ar dori sa aiba toate acestea. Iar ele dau cu piciorul la tot. Si cand mai vin si cu fite, nu mai merge treaba", a subliniat impresarul "asiaticelor".

FITE. Despre ce fel de fite vorbesc Florin Ionescu si Adrian Ordean? "S-au adunat destule. Fiecare vine cand vrea si pleaca atunci cand vrea. Au avut tot timpul masina si sofer, n-au mers niciodata cu trenul sau cu tramvaiul." S-a vorbit si despre faptul ca interpretele plateau amenda daca cantau fals. "Ei, si? Acest lucru se practica. Si eu, cand cantam in Rosu si Negru, am platit amenzi, fiindca am intarziat la autocar. Banii acestia nu i-am bagat eu in buzunar, au revenit tot trupei. Fetele n-au scos nici un leu din buzunar. Noi ne-am ocupat de toate.", ne-a marturisit impresarul.

Ce se va intampla daca vreuna dintre ele se hotaraste sa plece?, l-am intrebat pe Florin Ionescu. "Sa fie sanatoasa! Gasim alta! Iar daca nu va avea un nume care sa inceapa cu "A", "S" ori "I", nu conteaza. O s-o botezam noi. Chiar daca se numeste Vasilica, o va chema Alina. Care-i problema? Trebuie doar sa fie serioasa si sa aiba capul pe umeri."

SI-AU PIERDUT DE TREI ORI LITERA "A"
Trupa pop A.S.I.A s-a infiintat pe 8 martie 1999. Primul album, "Inima mea", a fost lansat la sfarsitul aceluiasi an. Piesa cu acelasi nume a devenit un hit si a intrat in topul autohton al anului 2000. A urmat EP-ul "Periculos". Intre lansarea celui de-al doilea album si celui de-al treilea, grupul a suferit prima schimbare. Anemona a parasit A.S.I.A., locul ei fiind luat de Alexandra, care pe atunci avea 16 ani. Al treilea album s-a intitulat "Nopti Albe", apoi a aparut un nou EP, "Iubiri adevarate", care contine si superhitul "Maine in zori". In 2002, dupa plecarea Alexandrei, "asiaticele" au fost nevoite sa caute o noua colega, iar MediaPro si Pro TV au pus la cale "Alege A.S.I.A.". Solistele au plecat prin tara in cautarea celui de-al patrulea "A". In cele din urma, trupa a aleas-o pe clujeanca Diana Alina. In prezent, Anemona Niculescu este actrita la Teatrul National. Alexandra Potora a plecat in Statele Unite sa-si continue studiile. Iar Anca Neacsu a fost cooptata in echipa TVR 2. Fiecare "evadata" a invocat un motiv mai mult sau mai putin plauzibil si nici una dintre ele n-a explicat adevaratul motiv al "divortului".

BOTEZ
"Ce se va intampla daca vreuna dintre ele se hotaraste sa plece? Sa fie sanatoasa! Gasim alta! Iar daca nu va avea un nume care sa inceapa cu "A", "S" ori "I", nu conteaza. O s-o botezam noi. Chiar daca se numeste Vasilica, o va chema Alina. Care-i problema? Trebuie doar sa fie serioasa si aiba capul pe umeri"

BRAND
"La inceputul lunii februarie expira vechile contracte, asa ca cine vrea sa plece este liber sa o faca. A.S.I.A. nu inseamna doar un singur nume. A.S.I.A. poate merge mai departe si fara Irina, Sorana sau Anca. E un brand care va exista in continuare. Asta nu inseamna ca daca se retrage una dintre ele se destrama trupa". Florin Ionescu - impresar A.S.I.A.

* Libertatea
Irina, scoasa din ASIA
Furtuna despartirilor din muzica autohtona loveste iar - de data aceasta in sanul trupei A.S.I.A.. Surse din showbiz sustin ca Irinei (a doua din dreapta), lidera grupului, i se pregateste debarcarea, urmand ca celelalte trei fete sa-si aleaga o noua colega.

Toata lumea se intreaba cum de s-a ajuns in aceasta situatie, cunoscute fiind influenta si pozitia privilegiata de care s-a bucurat Irina in cadrul grupului? Povestea e lunga si complicata, dar "Libertatea" a reusit s-o descalceasca. Ultimul numar din "Star" dezvaluie relatia intima dintre Irina (A.S.I.A.) si omul de afaceri Marius Vizer.

Se pare ca in plan sentimental frumoasa bruneta nu s-a putut decide mult timp intre doi barbati: Florin Ionescu, impresarul trupei A.S.I.A. si iubitul ei oficial, si Marius Vizer, om de afaceri, 46 de ani, divortat si tatal unui baiat de 20 de ani. inaintea Sarbatorilor de iarna, Irina a rupt insa pisica in doua: s-a despartit de Florin si a petrecut Craciunul in Austria alaturi de Marius Vizer.

Cantareata s-a intors in tara de Revelion pentru concertul pe care l-a avut cu trupa, dar imediat dupa aceea a parasit Romania si i s-a alaturat iubitului. Nimeni nu stie la ora actuala unde se afla cei doi, Irina nemaifiind de gasit nici macar pentru prietenii apropiati.

Aceiasi prieteni ne-au spus ca ar fi auzit-o pe Irina spunand ca cel putin pana ce Vizer nu isi rezolva problemele cu justitia (omul de afaceri e dat in consemn la frontiera), nu are de gand sa mai revina in tara. * Florin Ionescu: "Da, m-am despartit de Irina. Nu stiu unde se afla acum si nici nu ma intereseaza. in prezent, am alta iubita, de profesie manechin, pe nume Sanda".

in acelasi timp, in cadrul trupei au inceput miscarile de... trupe, ca sa zicem asa. Pana acum, A.S.I.A. si-a schimbat componenta de trei ori. Desi fetele care au parasit grupul nu au comentat oficial motivul, neoficial s-a vorbit despre temperamentul si fitele Irinei, care ajunsesera de nesuportat.

Mai mult, relatia intima cu impresarul Florin Ionescu ii conferea Irinei un ascendent asupra colegelor ei, bucurandu-se de un tratament privilegiat. Acum insa, roata s-a intors: nici colegele ei, nici mai-marii trupei nu mai vad nici un motiv pentru care ar mai trebui sa o suporte pe Irina, asa ca deja se discuta debarcarea brunetei.

Mai ales ca exceptand concertul de Revelion, Irina nu s-a mai obosit sa-si faca aparitia la celelalte showuri pe care trebuia sa le sustina A.S.I.A. in aceasta situatie, managerii trupei au luat decizia sa anuleze intreg programul concertistic pentru a evita o situatie umilitoare.

Conform unor surse apropiate trupei, compozitorul Adrian Ordean, "parintele formatiei", va face schimbarea de componenta in circa doua saptamani. * Adrian Ordean: "Daca va pleca Irina? Nu stiu... Eu pot face orice schimbare vreau. si nu vad de ce nu as putea-o schimba pe Irina! Dar nu va pot spune ce decizie am luat.

Va asigur insa ca este o solutie buna pe care o veti afla peste doua saptamani".

Cine este noul iubit al Irinei?

Presedinte al Uniunii Europene de Judo, Marius Ladislau Vizer e anchetat de procurorii PNA pentru trafic de influenta si luare de mita.

Cetatean austriac de origine romana, Vizer impreuna cu Ioan Lascau (fost sef al finantelor bihorene) a pretins unui om de afaceri 18 miliarde de lei in schimbul unor interventii pe langa functionari din diferite ministere in vederea decontarii preferentiale a unor lucrari de 185 de miliarde lei.

Procurorii au emis pe numele lui Marius Vizer un mandat international de aducere si a fost dat in consemn la frontiera.

* Jurnalul National
Claudiu Mirica, duet cu Ana-Maria. Si pe scena
AVANTAJE - Daca nu va intra in O-Zone, solistul "stigmatic" mai are un as in maneca
Catalin Maruta, cu al lui Tonomat DP 2, l-a invitat pe Claudiu Mirica (fost solist Stigma) sa se confrunte, in direct (la telefon), cu Mirela Retegan, iubita lui Cornel Sorian si PR-ul trupei.

Multe lacrimi cristaline s-au varsat in emisiunea lui Maruta. Retegan a aruncat buzduganul si a facut acuzatii (grave) la adresa solistului angajat (fara contract) in trupa lui Cornel Sorian, Stigma. "Claudiu minte". "S-a imbracat cu hainele lui Cornel". "Cornel i-a cumparat haine din Budapesta". "Claudiu s-a imbolnavit de TBC si trupa a avut de suferit" si lista acuzatiilor poate continua. Iar vocea Stigma, pana mai ieri-alaltaieri, a plans in direct la auzul "incriminarilor" venite din partea Mirelei Retegan. "Ai grija ce spui, Mirela! Te pot da in judecata. Eu nu te-am facut impostoare. E adevarat, Cornel mi-a cumparat o camasa din udapesta, dar i-am platit-o mai tarziu. Da, am fost bolnav de TBC, dar am fugit din spital pentru a canta la lansarea Stigma. Mirela a venit la spital si mi-a dat suma de 3.000.000 de lei pe care mi-a oprit-o ulterior din concerte", a replicat Claudiu, cu amaraciune in glas.

OMOLOGI. Ca in orice divort intre "personalitati", "rufele" s-au spalat in public, cu sau fara voia ambelor parti, mai mult sau putin vatamate. Claudiu a acuzat pe de-o parte, iar Cornel si Mirela au atacat pe cealalta parte. Bineinteles ca fiecare a avut (si are) dreptate. Interesant este faptul ca Emanuel (cel care "a plecat pentru a avea o cariera solo", de la Mirela Retegan citire) l-a sustinut in direct pe "omologul" sau, Claudiu Mirica.

Ce-i mai ramane de facut fostei voci, asa carliontata cum a fost, dar care a cantat (si a falsat) timp de doi ani pentru Stigma? Claudiu Mirica, caci despre el este vorba, are doua propuneri. Una cu O-Zone si alta cu… Ana-Maria. Aceeasi Ana-Maria care, la Mamaia 2001, canta "Ochii tai". Catalin Maruta le-a facut "lipeala", cei doi gandindu-se si la un duet pe scena. Boss-ul casei de productie a Anei-Maria, Dan Popi, este cel in masura sa dea verdictul. Cert este ca gurile rele spun ca Ana si Claudiu se pregatesc de ceva vreme pentru a iesi impreuna pe piata cu o piesa care sa sparga gura targului. Ramane de vazut daca acest duet se va naste de Sfantul Valentin sau mai devreme.

ACUZATIE
"Claudiu minte. S-a imbracat cu hainele lui Cornel. Claudiu s-a imbolnavit de TBC si trupa a avut de suferit" - Mirela Retegan PR-ul Stigma

ATENTIONARE
"Ai grija ce spui, Mirela! Te pot da in judecata. Eu nu te-am facut impostoare. Am fost bolnav de TBC, dar am fugit din spital pentru a canta la lansarea Stigma" - Claudiu Mirica fost solist Stigma

* Ziarul
TELENOVELA BLONDY
Deznodamantul scandalului de presa in care au fost implicate cele doua componente ale formatiei Blondy se lasa in continuare asteptat.
In sfarsit, comunicatul oficial referitor la ultimele miscari din sanul trupei a fost emis, insa nu lamureste in totalitate cum stau lucurile: „Asa-zisele «probleme financiare» la care Cristina a facut referire aveau in vedere drepturi banesti care au fost cu precadere aferente lunii decembrie si care au fost achitate in totalitate. Subliniem faptul ca aceste sume nu erau scadente la data la care au aparut in presa declaratii privind debitele semnalate de Cristina Rus si neincasate. La acest moment nu exista nici o obligatie de plata restanta din partea nici uneia dintre parti“. Deocamdata Cristina nu si-a prezentat noile cerinte pentru a se hotari daca pot fi luate in seama sau nu. Este posibil ca intr-un final Blondy sa mearga mai departe in aceasta formula, dar in acelasi timp nu e exclus ca domnisoarei Rus sa nu ii fie acceptate conditiile si astfel sa se renunte la ea ca membra Blondy.

PRIETENE CU DE-A SILA?
Fericiti sau putin amagiti, fanii au insa o singura intrebare: oare Andreea (foto stanga) si Cristina (foto dreapta) vor redeveni prietenele de odinioara o data cu noul contract? Este posibil ca o prietenie sa fie improspatata de partea financiara? In conditiile in care cele doua vor continua sa fie concurente pe piata televiziunii sunt sanse reale de a iesi din nou scantei in sanul trupei. La urma urmei, de o asemenea publicitate de care s-au bucurat in ultimul timp rar mai au parte alte nume din industria show-biz-ului. Poate doar Adrian si Alexandra Mutu sau Andreea Marin si Ion Tiriac, cei care ametesc publicul cu eterna intrebare: sunt sau nu impreuna? Intr-o zi, vom fi lamuriti si in aceasta privinta.

ULTIMA ORA:
Managerul trupei, Radu Groza, ne-a declarat ca blondina Cristina Rus a reziliat in urma cu ceva timp contractul cu Cat Music/Media Sevices, casa de discuri la care este afiliata formatia. Acest lucru ar inclina balanta in favoarea speculatiilor ca ardeleanca nu ar mai dori sa fie parte a proiectului Blondy, atata timp cat Andreea Banica ramane fidela casei de productie amintite.

* Gardianul
Fetele de la Blondy nu se despart
Nici nu a inceput bine anul ca a si-ncoltit o noua samanta de scandal. Anumite persoane susoteau cum ca trupa Blondy trece printr-un moment extrem de tensionat, ruptura dintre cele doua fete fiind inevitabila. Daca pana mai ieri situatia era cat se poate de incerta, acum putem spune ca s-a limpezit, pentru moment.

In toata aceasta perioada "incalcita", Andreea Banica a tinut-o pe a ei. Contactata acum cateva zile de ziarul nostru, blondina ne-a spus ca nu vrea sa comenteze nimic. La randul ei, Cristina Rus, cealalta jumatate a trupei, nu a putut fi contactata pentru ca era plecata intr-o scurta vacanta in Italia, la sora ei.

Toata povestea a pornit de la niste presupuse nemultumiri, mai ales financiare, ale Cristinei.

Ieri a fost facut public un comunicat trimis de manager si impresar, in care este specificat faptul ca Rus a hotarat sa continue. Rezultatul acestor negocieri, purtate la o firma de avocatura, s-a concretizat "roz" atat pentru Cristina, cat si pentru managerul Radu Groza sau impresarul Lucian Mitrea, iubitul Andreei Balan.

"Problemele financiare la care Cristina a facut referire aveau in vedere drepturi banesti care au fost cu precadere aferente lunii decembrie si care au fost achitate in totalitate", precizeaza Groza si Mitrea. Cei doi sustin ca in prezent nu exista nici o obligatie de plata restanta din partea vreuneia dintre parti si ca au inceput negocierile cu Rus in vederea incheierii unui nou contract.

Cat despre Andreea Banica, ea a semnat deja prelungirea contractului.

#2
Allex

Allex

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,051
  • Înscris: 02.01.2003
Libertatea
Lui Dan Teodorescu i-a sarit un coleg din Taxi
Dan Teodorescu, liderul trupei Taxi, a aflat ca doi colegi de trupa repeta de mai bine de sase luni, pe ascuns, cu trupa "Timpuri noi", care, dupa ce s-a transformat in "Partizan", e pe cale sa revina la prima titulatura sub "conducerea" lui Artanu. Cei doi "inculpati" sunt basistul Lucian Bortun si bateristul Andrei Barbulescu. Pe Lucian, Dan l-a convins pana la urma sa ramana in Taxi, dar Andrei e hotarat sa plece.

#3
Allex

Allex

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,051
  • Înscris: 02.01.2003
Libertatea
Irina a reziliat contractul cu A.S.I.A.

Cea care determina se pare, o noua ruptura in A.S.I.A, bruneta Irina, a lipsit de la ultimele concerte, preferand compania noului iubit, omul de afaceri Marius Vizer. Dupa cum spun apropiatii celor patru cantarete, Irina, din pozitia de iubita a impresarului formatiei, Florin Ionescu, s-a comportat mereu ca o stapana, ceea ce a iscat multe nemultumiri, intotdeauna inabusite de fostul ei partener.

In ceea ce-l priveste pe Vizer insa, Irina se pare ca a fost nevoit sa duca multa "munca de convingere" pana a-i castiga inima acestuia. Trupa A.S.I.A. a fost marcata pana in prezent de trei schimbari, fiecare plecare lasand in urma aceleasi speculatii: ca temperamentala Irina, iubita managerului Florin Ionescu, are un comportament autoritar cu colegele ei si incearca sa le eclipseze prin orice mijloace.

Nemultumirile au plecat de la cele mai marunte probleme cum ar fi costumele de scena, care ar fi fost alese in asa fel incat sa nu le scoata celorlalte in evidenta formele mai bine conturate decat ale ei, aparitiile in presa s.a.m.d. Cele mai multe interviuri erau date de Irina, care se straduia sa fie cea mai cea.

Totul s-a acutizat dupa ce l-a cunoscut pe Marius Vizer, un afacerist instarit, dar cautat de politie. Apropiatii cantaretei spun ca aceasta a fost nevoita sa lupte pentru iubirea acestuia, deoarece noul iubit, chiar daca se apropie binisor de 50 de ani, este in permanenta cautare de partenere frumoase, tinere si cu potential artistic.

Pentru afacerist Irina l-a parasit pe Florin, a plecat din apartamentul acestuia, dar, stupoare: Marius Vizer nu s-a aratat incantat sa o gazduiasca pe Irina la el acasa, asa ca bruneta s-a vazut nevoita sa locuiasca o vreme la biroul ei de langa Mall.

Timp de trei luni ea a incercat sa-l convinga pe afacerist ca este femeia vietii lui si n-au lipsit momentele tensionate, dar se pare ca in cele din urma a reusit, deoarece ea a fost vazuta impreuna cu acesta, de Craciun si de Revelion, in Austria. intre timp situatia in A.S.I.A. s-a inrautatit, absentele dese ale Irinei alimentand nemultumirile celor care se ocupa de destinele formatiei.

Asa se face ca fostul iubit al Irinei, Florin Ionescu si compozitorul Adrian Ordean (cel care a infiintat trupa) se pregatesc s-o inlocuiasca pe Irina cu o cantareata noua, care sa nu creeze disensiuni in grup si care sa respecte programul impus de manageri.

Ieri a reziliat contractul cu A.S.I.A.

Irina, aflata in prezent in Austria cu iubitul ei, Marius Vizer, ne-a declarat ca a reziliat ieri contractul cu A.S.I.A. pentru ca deja are alte obligatii. Printre prioritati se numara si intemeierea unei familii. Ea recunoaste ca este nemultumita de atmosfera tensionata care a caracterizat in ultima vreme relatiile ei cu celelalte "asiatice", dar este convinsa ca a luat decizia corecta.

Cat despre relatia cu Marius Vizer, Irina spune ca nu au existat perioade nefaste intre ei si ca e pe deplin fericita. "Astazi (n.r.-ieri) am reziliat contractul cu trupa. Perioada A.S.I.A. a fost cea mai buna din viata mea, dar acum am alte proiecte, chiar o familie. In trupa era o atmosfera tensionata de cateva luni, mai ales dupa ce redactiile unor ziare au fost intoxicate cu e-mailuri impotriva mea. Cat priveste relatia mea cu Florin (n.r. - Florin Ionescu, managerul trupei) pot spune ca s-a sfarsit cu multa vreme in urma. Nu au existat doua relatii in paralel. Eu nu sunt o persoana duplicitara. Cu Marius sunt multumita si fericita. Nu e adevarat ca am inceput relatia prost. Ne-am inteles bine inca de la inceput".

Edited by Allex, 25 January 2005 - 09:11.


#4
Zazie

Zazie

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,741
  • Înscris: 20.09.2003
Cata cerneala irosita. Vorbim de trupe de 2 bani cu o componenta de 2 bani.

#5
Allex

Allex

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,051
  • Înscris: 02.01.2003

Jarrive, on Jan 25 2005, 09:24, said:

Cata cerneala irosita. Vorbim de trupe de 2 bani cu o componenta de 2 bani.

<{POST_SNAPBACK}>


:greedy: Gresit, vorbim de afaceri de zeci de mii de euro! Ca TU nu dai 2 bani pe muzica romaneasca e altceva... :whistling:

#6
Allex

Allex

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,051
  • Înscris: 02.01.2003
ULTIMA ORA:Gata, A.S.I.A. a ramas si fara "I"... Irina Nicolae a renuntat oficial la formatie. In sedinta de astazi a producatorilor formatiei A.S.I.A., Adi Ordean si Florin Ionescu (fostul iubit al Irinei, alaturi de care a avut o relatie timp de 5 ani), Irina Nicolae a semnat actul de reziliere a contractului ei cu formatia. Locul Irinei era deja ocupat... Noua membra A.S.I.A. se numeste Rodica, dar va fi "rebotezata"... Irina, Ileana, Ioana... orice nume care sa inceapa cu "I". Rodica este studenta la Conservator (aka Academia de Muzica Bucuresti) si are ceva experienta ca fotomodel. Asadar, A.S.I.A. va suporta o alta "operatie estetica"... Gurile rele spun ca Rodica ar fi moldoveanca, ceea ce ar insemna ca jumatate din A.S.I.A. ("A"-ul si "I"-ul) este din Moldova...

Libertatea
S-a ales urmasa Irinei in A.S.I.A.
De ieri, trupa A.S.I.A. are o noua componenta. Absenta indelungata a Irinei Nicolae, precum si numeroasele neintelegeri aparute in ultimul timp in trupa au dus la o criza care s-a rezolvat ieri, la sediul MediaPro Music, intr-o sedinta ce a durat cateva ore. Concluzia la care s-a ajuns a fost ca Irina va fi inlocuita cu o cantareata noua. in urma cu doua zile Irina Nicolae declara telefonic ziarului Libertatea ca a reziliat contractul cu MediaPro Music si ca nu mai doreste sa cante in trupa A.S.I.A. deoarece are alte prioritati, printre care se numara chiar si intemeierea unei familii. Desi Irina a anuntat ca renunta la trupa, totusi, solista a sperat pana in ultima clipa ca va exista posibilitatea sa ramana mai departe alaturi de colegele ei. De pilda, chiar ieri, dupa declaratia sa, in care spunea ca renunta la A.S.I.A. in favoarea unei vieti de familie, Irina a afirmat in direct la emisiunea "Tonomatul DP2" ca abia in cursul zilei se sti exact daca va mai ramane sau nu in A.S.I.A. De asemenea, cu toate ca mai erau numai trei ore pana la sedinta de la MediaPro Music, Irina sustinea ca va fi si ea de fata. Fireste, Irina n-a avut cum sa participe la sedinta respectiva, afandu-se in Austria. sedinta de la MediaPro a anuntat noua componenta, pe care fetele nu o stiau. in schimb, alegerea acesteia a fost facuta la inceputul anului, atunci cand Adrian Ordean (foto mic), compozitorul, si fondatorul A.S.I.A., s-a saturat de mofturile fetelor pe care le-a facut celebre. Cel mai tare insa l-a deranjat Irina, cea mai indisciplinata dintre ele, care a plecat din tara fara sa anunte. Ordean, ne-a declarat: "Eu n-am dat pe nimeni afara, dar m-am pregatit pentru orice. De data asta mi-am facut lectiile bine si chiar daca ar fi sa plece toate, pe mine nu m-ar lua pe nepregatite. Am solutii pentru orice situatie. Am vazut de cateva luni ca ele nu se mai inteleg si ca e ceva putred. Aveam deja pregatita o fata noua pentru orice eventualitate. in sedinta pe care am avut-o cu celelalte fete si cu avocatul Irinei am stabilit ca reziliem vechile contracte. Am incheiat noi contracte, dar singura care nu a mai dorit acest lucru a fost Irina. in locul ei avem deja o cantareata noua, Ianna Rodica Novac. Ea le-a cunoscut pe celelalte la sedinta de astazi si in curand vor incepe sa repete impreuna." Totusi, se pare ca ca noua componenta a trupei a inregistrat deja, fara sa afle celelalte fete ramase in A.S.I.A., vocea ei fiind "trasa" in locul celei a Irinei.

Ianna are 21 de ani
Attached File  ianna.jpg   5.95K   102 downloads
Ianna Rodica Novac are 21 de ani, s-a nascut la Chisinau si este studenta in anul III la Academia de Muzica, sectia Canto. Ea a absolvit Liceul "Dinu Lipatti" din Bucuresti, a castigat numeroase trofee in festivaluri de muzica din Romania si Moldova, precum si concursuri de frumusete. in 2001 a obtinut titlul Miss Moldova, iar in 2002 a fost finalista in concursul Miss Italia del Mondo.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate