Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tunelul de langa Pasajul Lujerului

plafon soba racheta

Este sigur sa trimit documente pr...

Problema proiector Epson - diafra...
 Inchiriere apartament sistem real

iPhone XS telefonul functioneaza,...

La multi ani @alin632!

Temperatura in depozite vama 5...
 nota constatare compania municipa...

Inca un fost vechi comunist ajung...

Ce argumente au cei care susț...

Recomandare auto 6k euro
 Vreau sa trimit o bicicleta Timis...

Ceva studenti Academia Fortelor A...

Reflectoare mobile pentru vreme n...

Acord vizionare...?
 

ASUS WL500G Deluxe

- - - - -
  • Please log in to reply
84 replies to this topic

#1
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 05.12.2002
zilele astea o sa-mi iau un ASUS WL500G.
pt. un user normal nu e cine stie ce, dar pt. mine e mana cereasca!!

citez:
- ruleaza linux
- are port usb (poti conecta hdd extern)

ce-ti poti dori mai mult de atat? Posted Image

#2
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,324
  • Înscris: 29.11.2001
hehe ... suna FAIN! Sa ne spui impresiile! ;)

#3
Cristist50

Cristist50

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,521
  • Înscris: 28.08.2003
Alice il iei de la shopIt? Ca vreau si eu unuuuuuuuuuuu!
Sa imi spui ce impresie iti face.

#4
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 05.12.2002
nu, de la rhs :D

[admin@(none) /]$ cat /proc/cpuinfo
system type             : Broadcom BCM947XX
processor               : 0
cpu model               : BCM4710 V0.0
BogoMIPS                : 82.94
wait instruction        : no
microsecond timers      : yes
tlb_entries             : 32
extra interrupt vector  : no
hardware watchpoint     : no
VCED exceptions         : not available
VCEI exceptions         : not available
unaligned_instructions  : 758
dcache hits             : 2616485980
dcache misses           : 70201557
icache hits             : 3270442802
icache misses           : 432160141
instructions            : 3703829847

acum vreo ora l-am luat, deja are alt firmware pe el si downloadez sursele pt. recompilare.
(sursele firmware-ului au 8MB, slabut, dar tool-urile pt. compilare pe arhitactura lui au... fucking 266MB!!!)

problema mea cea mai mare in momentul actual este: ce culoare sa pun la leduri? (vede nu-mi plac :P) albastre sau albe? tind spre albe... :D

#5
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,324
  • Înscris: 29.11.2001
mda ... ai probleme existentiale, vaz :D ... Sa-l folosesti cu placere! ;)

PS: cat a costat, pana la urma?

#6
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 05.12.2002
merci tyby!

pt. mine a fost in jur de 2.5 mil (nu mai stiu exact, am mai luat si altele...)

btw, ledurile sunt de 3 mm, dar carcasa are un sigliu. :gunsmilie: Adica avea.

Acu' incerc sa vad daca pot pune un 2.6 pe el. Sper sa nu fie ultima chestie pe care o incerc :D :D :D

Well... impresia generala: MARFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
tre' sa-mi iau un hdd extern (cu asta ma plimb) si o sa fie my download box :)

#7
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 05.12.2002
Led-ul de la power e acum albastru, restul sunt albe.
Am vrut sa pun albastru la power, mov la air & wan si restul albe, dar cele mov aveau luminozitatea prea mica.
Si nici n-am apucat sa testez wireless-ul... Buh-bye warranty...

root@xes1:~# ssh 192.168.1.1
[email protected]'s password:
[sammy@WL500G /root]$ procinfo
Linux 2.4.20 (root@omnibook) (gcc 3.2.3 with Broadcom modifications) #10 Thu Jan 13 00:00:25 MSK 2005 1CPU [WL500G.(none)]

Memory:      Total        Used        Free      Shared     Buffers      Cached
Mem:         14156       11264        2892           0         684        5392
Swap:            0           0           0

Bootup: Sat Jan 22 17:55:24 2005    Load average: 0.07 0.02 0.00 1/24 386

user           :       0:01:24.52   2.1%
nice           :       0:00:00.00   0.0%
system         :       0:00:46.97   1.2%
idle           :       1:05:17.63  96.8%
wait           :       0:00:00.00   0.0%
hard interrupt :       0:00:00.00   0.0%
soft interrupt :       0:00:00.00   0.0%
uptime         :       1:07:29.11

page in :     6243  disk 1:      774r      63w
page out:      744
swap in :        0
swap out:        0
context :268437520

irq  2:      3484 MIPS  usb-ohci        irq  6:         0 MIPS  eth2
irq  3:     17102 MIPS  eth0            irq  7:    404912 MIPS  timer
irq  4:       180 MIPS  eth1
Asta fiind primul progam compilat de mine...
Treaba e destul de imputita cu compilarea.

[sammy@WL500G /root]$ df
Filesystem           1k-blocks      Used Available Use% Mounted on
/dev/scsi/host0/bus0/target0/lun0/part3   735252     26244    671660   4% /
[sammy@WL500G /root]$ free
              total         used         free       shared      buffers
  Mem:        14156        11020         3136            0          548
Swap:            0            0            0
Total:        14156        11020         3136

Sa vedeti ce frumos o sa fie WL500G - Deluxe cand o sa apra la noi:
2 bucati porturi USB 2.0
Proc la 200 MHz se zvoneste, la fel si despre flash/ram ca ar fi duble...

Tyby, bagi un split plz?

Edited by Alice, 22 January 2005 - 19:21.


#8
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,324
  • Înscris: 29.11.2001

Alice, on Jan 22 2005, 19:14, said:

Tyby, bagi un split plz?

<{POST_SNAPBACK}>


donne!

Edited by Tyby, 23 January 2005 - 14:54.


#9
Cristist50

Cristist50

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,521
  • Înscris: 28.08.2003
Alice e asta de aici?

Auzi daca il iau o fi prea destept pentru mine? Vreau sa fac o retea wi-fi in casa.
Poti sa conectezi si periferice la el? Adica pot sa pun un hub usb si la ala sa conectez DVD-RW+HDD+printer?

[ http://www.shopit.ro/images/mari/wl-500g_l.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

P.S. Intrebarile pot suna stupide pentru profesionisti dar eu sunt ciubota la acest aspect (Tyby poate depune marturie :lol: ).

Edited by Cristist50, 23 January 2005 - 15:51.


#10
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 05.12.2002
merci pt. split tyby.

da, ala e. pt. o retea wireless e foarte bun, si mai ieftin nu prea gasesti.

Quote

Poti sa conectezi si periferice la el? Adica pot sa pun un hub usb si la ala sa conectez DVD-RW+HDD+printer?
da si nu.

hdd - merge 'by default' pe usb
imprimanta - merge si ea 'by default' pe paralel
doar unele modele. da, poti folosi hub usb fara probleme.

DAR se pot face sa mearga toate - asta inseamna firmware modificat, recompilari de pachete & stuff - daca esit bata nu e deloc usor.

USB-ul este 1.1, adica max TEORETIC de ~1.3MBytes/sec => nu prea renteaza sa pui dvdrw pe el. nici hdd, dar ma rog...

eu mi-am luat acum un rack cu usb & firewire... pe usb vreau sa-l conectez la router si in acelasi timp sa-l conectez la tzomp prin firewire. Sper sa mearga. Va fi un download-box super misto :)

printre altele am ajuns la concluzia ca procul e ... er... execrabil. de dimineata tot compilez perl pe el :). PE EL si nu pt. el, ca sa nu existe dubii :D
mi-e groaza cand ma gandesc ca vreau sa compilez si glibc, si multe altele.

BTW, forum.chupa.nl pt. mai multe informatii. aici o sa postez ce am reusit eu sa fac.

Edited by Alice, 24 January 2005 - 18:12.


#11
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 05.12.2002
Ma gandeam la eterna intrebare: router hard sau linux? Raspunsul e asta : WL500G, ca le are pe amandoua :)

#12
anetea

anetea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 199
  • Înscris: 15.07.2004
Pus celularul la 1 m de ASUS WL-500G si rapid mi-a picat legatura.
Am pus pe XP in mod SoftAP placa de retea WL-138G si a mers modul hibrid de conectare cu un USB ASUS WL-160G.
La primavara il scot outdoor sa vad la ce distanta merge cu antene homemade. Astept WL-530G sa vad ce poate la cat de mic este.
A incercat cineva sa alimenteze cu 5V prin cablu USB direct din calculator?

Aurel

#13
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 05.12.2002
e dragut dar n-are usb :(

#14
roty

roty

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 30.08.2004
:coolspeak: super router..am si eu...desi nu am reusit sa fac prea multe cu el

asa ca, cele 2 probleme majore la ora actuala:

1. sunt pe rdslink si de curand m-au bagat pe DHCP-only. pana acu routeru era setat pe static si mergea...acu pe dinamic nu vrea si nu vrea :( ce am gresit? setari nu-s de facut prea multe la dhcp, totusi :)

2. am un usb stick de 128mb...si nu-l vede...o sa incerc si cu alte stickuri, stiu ca nu-i compatibil chiar cu orice (desi al meu e kingstone)


probleme secundare :D
a.  cam dupa 1 luna de utilizare, refuza sa mai fie vazut pe retzea (nu mai pot accesa pagina de setari; da connection timeout or smth)...se rezolva doar cu un reinstall de firmware (longpress reset)...desi routeru continua sa functzioneze corect...
b. din cand in cand mai pica wi-fi ul cate 5 min...

Oricum, momentan cea mai urgenta problema e prima!! Nu pot sa il mai folosesc deloc ca nu mai imi da net  :(

PLEASE HELP!!

#15
gepa

gepa

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 17.10.2002

roty, on Apr 24 2005, 13:39, said:

Oricum, momentan cea mai urgenta problema e prima!! Nu pot sa il mai folosesc deloc ca nu mai imi da net  :(

PLEASE HELP!!

<{POST_SNAPBACK}>


ia si tu net de la astia: http://www.zappmobile.ro/data/

ca o sa-ti mearga...

#16
nat_bornkiller

nat_bornkiller

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 02.07.2004
explicati-mi va rog si mie ce e cu "radio power" la wl-500g. am o california amp de 24 si vreau sa stiu cum trebuie configurat acel radio power. mi s-a spus ca s-ar putea arde daca pun prea mult radio power.

#17
bennynned

bennynned

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 217
  • Înscris: 12.03.2003
nu arde... e un soi de overclocking, ce duce la coliziuni intre pachete peste anumite nivele... trebuie incercat.. daca rezultatele obtinute sunt mai bune, atunci ramane asa... dacas mai proaste, ...

#18
TheMasterR

TheMasterR

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 163
  • Înscris: 12.09.2003
Salut!

Din c‚te am Ónţeles, routerul acesta rulează linux. Eu sunt aproape botă la linux. Se poate configura şi fără cunoştinţe linux? Mă refer dacă are ceva soi de interfaţă grafică, sau mă rog intuitivă, care să te ajute?

őn principiu eu trebuie să Ól configurez pentru protocol PPPoE.


Mulţumesc.
:)

Am aflat c‚te ceva de aici: http://forum.softped...91996&hl=WL500g

Edited by TheMasterR, 04 April 2006 - 13:39.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate