![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
problema CSS/HTML
Last Updated: Nov 07 2008 23:23, Started by
Talkabout
, Nov 07 2008 12:14
·
0

Posted 07 November 2008 - 12:14

Am facut ceva de genul ce e in atasament. cum as putea face ca in zona unde imaginile sunt suprapuse, sa apara prima imagine, in rest sa fie vizibila imaginea a 2-a. cu opacity le-am tot invartit, am luat si coordonatele, dar nu mi-a iesit. cum s-ar face?
adica unde se suprapun imaginile nu vreau sa se vada DELOC poza cu masina, ci cea cu valurile, intreaga, urmand ca din masina sa vad numai o parte din poza, unde nu e suprapusa Mersi Attached Files |
Posted 07 November 2008 - 12:24

La mine nu funcționează deloc
![]() Chiar trebuie să meargă doar sub IE? Mai bine ai face în flash, ăla măcar este si pentru linux. |
Posted 07 November 2008 - 12:26

La mine nu funcționează deloc ![]() Chiar trebuie să meargă doar sub IE? Mai bine ai face în flash, ăla măcar este si pentru linux. http://img98.imagesh...age=cevaza0.jpg problema e ca nu stiu cu suprapunerea cum se face. cred ca se poate si in html cu css Edited by Talkabout, 07 November 2008 - 12:30. |
Posted 07 November 2008 - 13:29

Nu functioneaza sub linux, caile sunt deja corecte in ce ai atasat tu.
|
Posted 07 November 2008 - 14:20

Posted 07 November 2008 - 15:02

Nici la mine nu merge pe mozilla, dar in fine... De ce nu faci cu z-index? Nu ai nevoie de alpha. La primul <p> pui z-index:2, iar la al doilea z-index:1 (ca sa apara sub primul)
|
Posted 07 November 2008 - 19:44

Nici la mine nu merge pe mozilla, dar in fine... De ce nu faci cu z-index? Nu ai nevoie de alpha. La primul <p> pui z-index:2, iar la al doilea z-index:1 (ca sa apara sub primul) |
Posted 07 November 2008 - 23:23

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users