access resurse clienti in ras win 2000
Last Updated: Jan 28 2005 15:18, Started by
murarubogdan
, Jan 22 2005 14:59
·
0

Posted 22 January 2005 - 14:59

Avand un win2000 server cu serviciul ras activat (serverul este configurat si ca Domain Controller), un calculator cu win2000 pro poate face conexiune dial-up la acel server si accesa resurse de pe el. Problema e ca nu stiu daca si serverul poate accesa resursele clientului (sau cel putin ping in client) si nu stiu ce adresa ip i s-ar aloca. Cel putin eu nu am reusit. Daca este cineva care foloseste ras si poate sa-mi spuna daca se poate si cum se configureaza.
Multumesc anticipat. Scuze daca problema nu se incadreaza in clasa enterprise. |
Posted 28 January 2005 - 15:18

Desigur, si serverul poate accesa resursele clientului. Eu folosesc RRAS in toate combinatiile posibile (cred), dar nu stiu ce vrei tu sa faci.
Daca vrei sa vezi adresa IP a clientului, deschizi consola RRAS, cauti in arborele din stanga "clients", il selectezi iar in dreapta iti vor aparea clientii conectati. Dai dublu-click pe cel care te intereseaza si vezi ce adresa IP i s-a asignat. Mai departe, nu mai e problema de RAS, ci problema de acces resurse. Vezi ca e un thread sticky pe tema asta. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users