Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Organizatie Non Profit - Prestari...

TV LG 43UM7100PLB - face figuri l...

De la 12 stau si beau

Tencuiala+tinci+glett sau DOAR te...
 Nu merge Command prompt

Decizia dintre 2.. mousi (gaming)

Upgrade stopuri frana de la halog...

Anastasia - Nu ma lasa sa dorm
 Partitii Windows 10

Pretul laikurilor

Recomandare achizite bicicleta

Nintendo Switch Oled
 Problema calculator

unde pot testa tastaturile mecani...

Seventh Wonder-caut membri trupa

Samsung S23 Plus sau iPhone 15 Pl...

access resurse clienti in ras win 2000

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

murarubogdan

murarubogdan

Junior Member

• Grup: Members
Avand un win2000 server cu serviciul ras activat (serverul este configurat si ca Domain Controller), un calculator cu win2000 pro poate face conexiune dial-up la acel server si accesa resurse de pe el. Problema e ca nu stiu daca si serverul poate accesa resursele clientului (sau cel putin ping in client) si nu stiu ce adresa ip i s-ar aloca. Cel putin eu nu am reusit. Daca este cineva care foloseste ras si poate sa-mi spuna daca se poate si cum se configureaza.

Multumesc anticipat.

Scuze daca problema nu se incadreaza in clasa enterprise.

kml

kml

Member

• Grup: Members
Desigur, si serverul poate accesa resursele clientului. Eu folosesc RRAS in toate combinatiile posibile (cred), dar nu stiu ce vrei tu sa faci.
Daca vrei sa vezi adresa IP a clientului, deschizi consola RRAS, cauti in arborele din stanga "clients", il selectezi iar in dreapta iti vor aparea clientii conectati. Dai dublu-click pe cel care te intereseaza si vezi ce adresa IP i s-a asignat.
Mai departe, nu mai e problema de RAS, ci problema de acces resurse. Vezi ca e un thread sticky pe tema asta.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate