![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
access resurse clienti in ras win 2000
Last Updated: Jan 28 2005 15:18, Started by
murarubogdan
, Jan 22 2005 14:59
·
0

Posted 22 January 2005 - 14:59

Avand un win2000 server cu serviciul ras activat (serverul este configurat si ca Domain Controller), un calculator cu win2000 pro poate face conexiune dial-up la acel server si accesa resurse de pe el. Problema e ca nu stiu daca si serverul poate accesa resursele clientului (sau cel putin ping in client) si nu stiu ce adresa ip i s-ar aloca. Cel putin eu nu am reusit. Daca este cineva care foloseste ras si poate sa-mi spuna daca se poate si cum se configureaza.
Multumesc anticipat. Scuze daca problema nu se incadreaza in clasa enterprise. |
Posted 28 January 2005 - 15:18

Desigur, si serverul poate accesa resursele clientului. Eu folosesc RRAS in toate combinatiile posibile (cred), dar nu stiu ce vrei tu sa faci.
Daca vrei sa vezi adresa IP a clientului, deschizi consola RRAS, cauti in arborele din stanga "clients", il selectezi iar in dreapta iti vor aparea clientii conectati. Dai dublu-click pe cel care te intereseaza si vezi ce adresa IP i s-a asignat. Mai departe, nu mai e problema de RAS, ci problema de acces resurse. Vezi ca e un thread sticky pe tema asta. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users