![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ajutor firma noua
Last Updated: Jan 21 2005 16:05, Started by
florindiac
, Jan 21 2005 15:38
·
0

Posted 21 January 2005 - 15:38

Salut,
In 28 decembrie 2004 au fost gata actele pentru firma mea de webdesign. Acum suntem in 21 ianuarie si ma gandesc ca se apropie momentul in care va trebuie sa depun ceva acte, de genu somaj, pensii etc. Vreau sa mentionez ca deocamdata firma nu are activitate, drept pentru care nu am angajat inca nici un contabil. Dar am inteles ca oricum trebuie sa depun niste acte lunar. Intrebarile mele sunt urmatoarele: 1. Pe 2004 trebuie sa depun ceva ? (practic au fost doar 3-4 zile din care 2 libere ![]() 2. Unde trebuie sa ma duc sa declar ca nu am avut activitate si pana cand? (am inteles ca sunt amenzi daca depasesc un anumit termen) Va multumesc anticipat si mult ![]() |
Posted 21 January 2005 - 15:56

Nu stiu cum este cu angajatii, insa trebuie sa ai minim unul ca sa fii IMM.
Din cate stiu, ai nevoie de un contabil bun, ca pt orice firma sunt de facut o groaza de hartii :@ Pana pe 25 ale fiecarei lui trebuies depuse darile pentru anagajati, iar pana pe 20 declaratiile de TVA si impozit (la IMM la 3 luni) |
Posted 21 January 2005 - 15:58

Man, fii atent ca deja esti pe sarma.
Noi am paltit 3 mil amenda pt ca nu am depus declaratiile si bilantul pentru 2 zile.. Firma noastra a iesit pe 28 iunie 2002, iar pt acele 2 zile, desi eu nu intrasem in posesia actelor, eu trebuia sa depun actele pe luna iunie... |
Posted 21 January 2005 - 16:02

Ok, pana pe 20 ianuare pentru anul 2004?
Si unde trebuie facute toate astea? Multumesc. |
Posted 21 January 2005 - 16:05

Iar cu angajatii intr-adevar trebuie sa am minim unul, dar am la dispozitie doua luni pentru asta.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users