Hattrick
Last Updated: Nov 24 2018 01:05, Started by
warriorboy
, Oct 26 2008 10:26
·
0

Posted 26 October 2008 - 10:26

ma intreb daca joaca cineva dintre voi jocul hattrick. În Hattrick îți conduci propria echipă de fotbal în competiție cu multi alti utilizatori din toată lumea. Meciurile se joacă în timp real de două ori pe săptămână. Te poți conecta oricând să verifici starea echipei tale, să dai ordine pentru antrenament, să transferi jucători.
deci care dintre voi joaca hattrick si in ce liga se afla eu deocamdata sunt in liga a VIII am inceput jocul abia de 2 luni si imi place foarte mult site-ul oficial este hattrick.org si il recomand cu dragi la totii iubitorii de fotbal ![]() |
Posted 20 November 2018 - 21:25

Hai sa reactivam topicul asta... Romania tocmai castigat acum 2 zile Cupa Mondiala la Hattrick, dupa ce in vara castigase nationala U20 acelasi campionat.
Ier seară s-a jucat finala Campionatului Mondial, între România și Iraq. Era de așteptat ca românii să câștige trofeul, dar Iraq a arătat restului lumii că națiunile mici nu ar trebui subestimate, având în vedere scorul de 2:1 după prelungiri. În ciuda a două goluri rapide, în primele 15 minute, câte unul de fiecare parte, jocul nu a fost palpitant. Poate datorită tacticii sclipitoare a antrenorului irakian de a juca pressing. Cele mai multe ocazii au fost anihilate de apărarea Iraq, înainte ca românii să aibă un atac încheia cu succes. Ar fi trebuit să fie 2:1 la pauză, dar pentru ca un gol să se ia în considerare, cineva trebuie să-l înscrie. Deci scorul la pauză a fost 1:1. A doua repriză nu a fost foarte diferită. Cea mai notabilă situație este că nu s-a înscris dar nici nu a avut loc vreo ocazie... sau poate atunci când românii au cerut penalty, dar arbitrul nici nu a vrut să audă. Cu scorul neschimbat, meciul a mers în prelungiri. După 10 minute din prelungiri, unul dintre jucătorii români a scăpat atenției apărării adverse și a înscris golul de 2:1. Antrenorul irakian a efectuat câteva schimbări, sperând la egalare, dar a fost în zadar. ROMÂNIA ESTE CAMPIOANĂ MONDIALĂ! Felicitări României și antrenorului ei, Raphaelo! sursa: www.hattrick.org |
Posted 21 November 2018 - 13:43

Felicitari !
Joc HT din 2002 (cu aceeasi echipa, 16 ani!) si nu stiu daca sa fiu mandru sau (usor) jenat de acest lucru ![]() |
Posted 21 November 2018 - 14:16

Si eu tot din 2006 joc. In ce liga sunteti? Ce jucatori antrenati? Ce sistem de joc folositi?
|
Posted 22 November 2018 - 21:15

Tocmai am promovat in Liga a V-a dupa ce am inceput reconstructia si mi-am dus echipa fortat in ultima liga. Eu joc un 4-4-2 sau un 4-5-1, in functie de adversar. De cand ma stiu antrenez extreme.
|
Posted 23 November 2018 - 08:09

Cel mai tare la hattrick e ca am reusit sa ma imprietenesc cu unu care statea 2 strazi mai incolo de mine, el era inca student la facultatea pe care eu o terminasem. Dupa ani si ani, chiar in sezonul asta eu am promovat si am picat cu el in serie. Tare mi-ar place sa i-o dau pe cocoasa, desi el are echipa mai buna.
|
Posted 23 November 2018 - 10:19

Prin 2005-2006 ma apucasem si eu, ajunsesem in IV parca. M-am lasat de joc din cauza random-ului si a economiei.
|
Posted 24 November 2018 - 01:05

|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users