![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Diferenta fintre <> si [] la HTML
Last Updated: Oct 26 2008 15:17, Started by
FuNkY_SnipeR
, Oct 26 2008 04:22
·
0

Posted 26 October 2008 - 04:22

De curan m-am apucat de invatat HTML dupa un tutorial
![]() Am cateva intrebari. Care este diferenta intre ex: [b] [b/] si <b> <b/> ? pe forumuri se pune cu [] iar in alte locuri cu <> (am pus b/ si nu /b deoarce nu imi arata cu /b) As vrea sa imi recomandati un host gratuit ![]() Edited by FuNkY_SnipeR, 26 October 2008 - 04:24. |
Posted 26 October 2008 - 10:37

In HTML se foloseste <>. Forumurile nu te lasa sa introduci <> din motive de siguranta, asa ca au "inventat" [] pentru treburi gen bold, imagini... pe care apoi le transforma in <> la afisarea paginii.
|
Posted 26 October 2008 - 10:54

Cel cu [] se numește bbcode (buletin board code), și nu este html - nu poți crea pagini web cu el.
Dacă vrei să înveți să creezi site-uri nu ai nevoie de hosting, iar dacă te limitezi la html+css+javascript (ceea ce vei face deocamdată, în următoarele câteva luni de zile), nu ai nevoie de nimic altceva decât de un editor text, pe care îl ai deja: Notepad. Ca să-ți fie mai ușor totuși, încearcă notepad++. E ideal pentru învățat. Edited by OriginalCopy, 26 October 2008 - 10:54. |
Posted 26 October 2008 - 15:17

Multam de raspunsuri....
Deocamdata mai am de invatat care e treaba cu CSS si Java script.... Nu sunt noob numai ca nu le am prea bine cu web designul si astea de genu...dar invat |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users